Overnatting Fly Leiebil Taxi til/fra flyplassen
  1. hovedsiden for hotellanmeldelser
  2. anmeldelser av hoteller i USA
  3. anmeldelser av hotell i New York State
  4. anmeldelser av hotell i New York
  5. Anmeldelser av Hyatt Herald Square New York

Anmeldelser av Hyatt Herald Square New York 4 stjerner

30-32 West 31st Street, NoMad, New York, NY 10001, USA

Nr. 215 av 425 hoteller i New York

Folkets favoritt

Poeng fra gjester

Basert på 1656 omtaler av hotellet

8,3

Poengfordeling

  • Renhold

    8,5

  • Komfort

    8,2

  • Beliggenhet

    9

  • Fasiliteter

    7,9

  • Personale

    8,6

  • Valuta for pengene

    7,5

  • WiFi (gratis)

    8,3

100 % verifiserte omtaler

Ekte gjester. Ekte opphold. Ekte meninger.

Les mer- åpner en dialogboks
Skriv en omtale

Viser 1 – 14

  • Vurdert: 12. januar 2019

    4,6
    «Helt ok. Forblir med én gang på dette hotellet»
    • Ferietur
    • Par
    • Rom med king-size-seng og dusj – tilpasset funksjonshemninger
    • Bodde 7 netter
    • Innsendt fra mobil

    Lite rom, to senger fremfor én dobbeltseng. Mye surr med betaling og ble trukket over dobbelt av prisen som ble avtalt ved booking.

    God seng og stor dusj

    Gjennomførte opphold i januar 2019

  • Vurdert: 1. november 2018

    10
    «Super beliggenhet, gangavstand til Macy, Empire State...»
    • Ferietur
    • Vennegjeng
    • Rom Deluxe med king-size-seng
    • Bodde 8 netter
    • Innsendt fra mobil

    Super beliggenhet, gangavstand til Macy, Empire State Building, Times Square osv. Hotellet ordet rimelig transport til flyplassen, så vi slapp å få tak i drosje.

    Gjennomførte opphold i oktober 2018

  • Vurdert: 2. juli 2017

    10
    «De som jobbet i resepsjonen var veldig serviceminded og...»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Dobbeltrom med 2 dobbeltsenger
    • Bodde 8 netter
    • Innsendt fra mobil

    Airconditionen bråkte litt.

    De som jobbet i resepsjonen var veldig serviceminded og hyggelige ..rolig hotell, sentralt.god frokost ,fin takterrasse og greit treningsrom.

    Gjennomførte opphold i juli 2017

  • Vurdert: 31. oktober 2018

    7,5
    «Gode senger»
    • Ferietur
    • Par
    • Rom med king-size-seng
    • Bodde 4 netter
    • Innsendt fra mobil

    Bildene på hjemmesiden lyver. Det ga et feil inntrykk. Også var dusjen ganske dårlig..

    Gode senger

    Gjennomførte opphold i oktober 2018

  • Vurdert: 29. april 2018

    7,9
    «Veldig bra; fint interiør i lobbyområdet. Fantastisk beliggenhet og hjelpsomme ansatte!!!»
    • Ferietur
    • Gruppe
    • Rom med king-size-seng
    • Bodde 4 netter
    • Innsendt fra mobil

    Støy fra heisen gjennom natten

    Fantastisk beliggenhet!!

    Gjennomførte opphold i april 2018

  • Vurdert: 20. november 2017

    10
    «Meget fornøyd, reiser gjerne tilbake!»
    • Ferietur
    • Gruppe
    • Rom Deluxe med king-size-seng
    • Bodde 3 netter
    • Innsendt fra mobil

    Beliggenhet, komfort, service, standard!

    Gjennomførte opphold i november 2017

  • Vurdert: 4. oktober 2017

    10
    «lage, zimmer , personal ,alles perfekt »
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Rom Deluxe med king-size-seng
    • Bodde 2 netter
    • Innsendt fra mobil

    lage, zimmer , personal ,alles perfekt

    Gjennomførte opphold i oktober 2017

  • Vurdert: 4. juli 2017

    9,6
    «Nettes Personal, tolle Rooftop-Bar»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Dobbeltrom med 2 dobbeltsenger
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Nettes Personal, tolle Rooftop-Bar

    Gjennomførte opphold i juli 2017

  • Omtalene nedenfor ble skrevet for mer enn 24 måneder siden. De har ikke lenger noen innvirkning på overnattingsstedets totale gjestepoeng, men de kan fortsatt være til hjelp når du skal finne den perfekte overnattingen.

  • Vurdert: 11. oktober 2015

    7,1
    «Beliggenheten, nær det meste både av shopping og...»
    • Ferietur
    • Familie med eldre barn

    Rommet var mindre enn det som var beskrevet i bookingomtalelsen.

    Beliggenheten, nær det meste både av shopping og severdigheter. Rolig område, lite trafikkstøy, trygt å ferdes på tidlig kveld/natt.

  • Vurdert: 23. april 2016

    8,3
    «Beliggenheten er super!»
    • Ferietur
    • Familie med eldre barn

    Beliggenheten er super! Sengene er gode.

  • Vurdert: 27. september 2015

    7,5
    «Veldig sentral beliggenhet.»
    • Ferietur
    • Par

    Veldig sentral beliggenhet. Bra renhold og imøtekommende personale. Fin takterrasse og trimrom.

  • Vurdert: 24. september 2015

    10
    «Stille og rolig hotel med god beliggenhet.»
    • Ferietur
    • Gruppe

    Stille og rolig hotel med god beliggenhet. Hyggelig personale. Fine rom.

  • Vurdert: 20. september 2015

    7,5
    «små rom og dårlig plass til bagasje/kofferter.»
    • Ferietur
    • Gruppe

    små rom og dårlig plass til bagasje/kofferter.

  • Vurdert: 8. april 2015

    9,2
    «Gode senger og lett dundyne.»
    • Par

    4 mannsrommet var litt trangt.

    Gode senger og lett dundyne. Design på hotellet. Utsikten til Empire State Building.

Det finnes 1 gjesteomtale uten tekst, Denne har innvirkning på den totale poengsummen.

Viser 1 – 14

Se bilder av Hyatt Herald Square New York tatt av andre gjester

Disse overnattingsstedene har også fått gjesteomtaler: