Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hyatt Regency San Francisco 4-sterren

5 Embarcadero Center, Financial District, San Francisco, CA 94111, Verenigde Staten

#42 van de 230 hotels in San Francisco

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1774 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    7,9
    Goed gelegen in het financial district.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden - Douche Geschikt voor Gasten met een Lichamelijke Beperking
    • Verbleef 1 nacht

    We kwamen aan per auto. Ik wilde eerst uitladen en inchecken en daarna parkeren. "even" parkeren daar werd heel moeilijk over gedaan. Het hoofd van de portiers was bijzonder ongastvrij. Zijn houding paste niet bij de status van het hotel.

    Goed gelegen in het financial district. Grote kamer en badkamer. Indrukwekkende hal en liften. Verder een heel groot en onpersoonlijk zaken hotel. Prijzig.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2018

    9,6
    Fantastische locatie, wij zaten op de 17e verdieping met...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    1 Personeelslid was erg gehaast en bleef vragen of we klaar waren. Dat was het enige minpunt. Voor de rest erg vriendelijk.

    Fantastische locatie, wij zaten op de 17e verdieping met uitzicht op het water. Roomservice is perfect en niet duur. Zeker een aanrader!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    7,5
    Lekker
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeerkosten. Advertentie suggereert dat parkeergelegenheid aanwezig is maar je moet gewoon ergens anders parkeren tegen hoge kosten.

    De ambiance en locatie.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    9,6
    Mooie afsluiting in een mooie omgeving van onze vakantie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    De breedte van het tweepersoonsbed. De informatie over de breedte van de bedden is in de toelichtingen bij boeking.com niet altijd duidelijk. In Amerika is een tweepersoonsbed standaard 1,4 meter breed.

    Prachtig hotel, normaal niet het hotel wat past binnen ons budget, maar door de extra korting door de last minute boeking hebben we hier een kamer gehuurd om dit eens te beleven. Onze kamers werd aangeboden als een kamer met twee tweepersoonsbedden. Deze bedden zijn voor twee Hollandse jongens eigenlijk te smal. Hotel ligt mooi centraal tegenover Ferry Building, waar je de keuze hebt uit meerdere drink en eet gelegenheden. Het ontbijt hebben wij niet geboekt maar bij het buffet in de lobby is voldoende keuze 's-morgens voor een goed ontbijt. De lobby is heel indrukwekkend en mooi en functioneel ingerichte kamers en badkamer.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    8,8
    Prachtige ligging van het hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te veel lawaai 's nachts op de kamer ondanks de sliepen op het 15de verdiep. Ontbijt is duur.

    De ligging was zeer goed. Mooie ruime, propere kamer.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 februari 2018

    5,0
    We hadden een kamer geboekt met uitzicht over het water maar...
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden en Uitzicht op de Zee
    • Verbleef 2 nachten

    We hadden een kamer geboekt met uitzicht over het water maar de helft van het uitzicht was geblokkeerd door een muur. schijnbaar moet je dan weer eerst gaan klagen voordat je de kamer krijgt die je geboekt hebt.(Nu niet gedaan). Ontbijtbuffet was erg beperkt en de kwaliteit niet goed. Je verwacht ook op zijn minst een paar flesjes water op je kamer als je 4 sterren boekt..

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 25 november 2017

    10
    Voor herhaling vatbaar!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Kingsize Bed, Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    niks

    De lobby was overweldigend, het personeel erg attent en de kamer (plus uitzicht) prachtig. Het ontbijt was uitgebreid en erg lekker, er is een 'market' in de lobby waar je de hele dag eten kan kopen voor redelijke prijzen. Echt een aanrader

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    8,8
    Centraal gelegen hotel, alles op loopafstand!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Prijs-kwaliteit valt tegen, wel wat te duur voor wat je krijgt.

    Grote kamer, lekker rustig maar wel wat oubollig interieur, zo ook de badkamer. Kan beter. Hotel ligt naast het station van Bart, de metrolijn, die rechtstreeks naar het vliegveld gaat. Centraal gelegen vlak bij de haven met restaurants en bars. Niet ver van het centrum.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    9,6
    zon, zee,zeeleeuwen,vriendelijke mensen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    slechts 1 lavabo, geen echt brood bij het ontbijt naast de overal verkrijgbare toasts zeer dure parking

    overweldigende lobbyhal met strakke inrichting, dichtbij de baai en fisherman wharf, op stapafstand van de hop on hop off bus

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    7,5
    Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden en Uitzicht op de Zee
    • Verbleef 3 nachten

    We hadden een kamer genomen met zicht op de baai. Het was een heel lawaaierige kamer. Alhoewel we op de 8ste verdieping zaten, leek het wel of we op de straat sliepen. Enkel glas + constructie gebouw waren hier de oorzaak van. Aan ecologie wordt in dit hotel absoluut geen rekening gehouden.

    Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. De bedden waren heel comfortabel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    9,6
    Ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco maakt herrie

    Ruime kamer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    9,2
    Super, we gaan zeker terug.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Massaal en geen interne parking.

    Super ligging in financial district, hotel ruim opgezet en van alle faciliteiten voorzien. Centrale ligging.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    7,9
    Prettige locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden (Geschikt voor Mensen met een Lichamelijke Beperking)
    • Verbleef 2 nachten

    De bedden waren vrij smal, we hadden twee queensize bedden die zelfs voor queensize smal waren

    Mooie locatie, vrijwel alles op loopafstand

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    7,5
    Fijne plek, heel goed bereikbaar met BART vanaf vliegveld,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fijne plek, heel goed bereikbaar met BART vanaf vliegveld, en genoeg eettentjes in de buurt. Fijne kamer, prima bedden, inchecken ging heel vlot.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    10
    Aanrader voor San Francisco
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed, Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het uitzicht was geweldig. Hotel ligt aan fishermen's warf wat qua locatie geweldig is.

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 7 juli 2015

    9,6
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    De locatie

  • Beoordeeld op: 5 februari 2015

    7,5
    ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    prijs/ kwaliteit ontbijt matig valet parking te duur!

    ligging

  • Beoordeeld op: 13 januari 2015

    8,3
    Very nice hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Breakfast could be better

    Very nice hotel

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: