Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Kensington Park Hotel - A Personality Hotel 3-sterren

450 Post Street, Union Square, San Francisco, CA 94102, Verenigde Staten

#72 van de 230 hotels in San Francisco

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1042 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 22

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    5,4
    Locatie (Union Square)
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 3 nachten

    - Kamer- en badkamermeubels zeer verouderd, oogt niet schoon - Wij hebben een (deluxe!) kamer met 2 tweepersoonsbedden geboekt (en betaald), maar bij inchecken kregen wij een kamer met 1 tweepersoonsbed en men bood aan om een extra bed in kamer te plaatsen (tegen meerprijs, uiteraard). Wij moesten zien te bewijzen dat wij reeds voor een tweede bed hebben betaald - zelfs toen wij een e-mailbevestiging van Booking hebben laten zien en een bevestiging in Booking app, hebben ze gevraagd naar een engelstalige versie (Deluxe kamer met 2 tweepersoonsbedden was niet duidelijk genoeg :) )

    Locatie (Union Square)

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    9,6
    Heerlijk hotel midden in SF
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed of Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    De communicatie vooraf verliep niet vlot. We wilden een extra nacht bijboeken, maar hier werd steeds niet op gereageerd. Uiteindelijk prima opgelost! We sliepen vlakbij de lift, die hoor je vooral 's avonds heen en weer gaan.

    Ruime kamer, heerlijk king size bed, prettige badkamer, midden in het centrum van SF en ongeveer 10 minuten lopen naar de gezellige boulevard. Van de drukte merkten we op onze kamer niks. Heerlijk geslapen. Dit is wat je zoekt na een lange reis. 's Morgens staat er koffie en thee klaar en in de namiddag kun je in de lobby een glaasje sherry drinken. We hebben twee losse nachten geboekt, deze zijn netjes aan elkaar gekoppeld zodat we beide nachten in dezelfde kamer konden verblijven.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 april 2018

    7,9
    Uitstekend hotel voor een korte citytrip.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten

    Niet mogelijk om te ontbijten in het hotel, maar ver hoefden we niet te zoeken. Vlakbij zijn verschillende mogelijkheden om te ontbijten.

    Excellente ligging, perfecte uitvalsbasis om San Francisco te verkennen. Makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer vanaf de luchthaven.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 maart 2018

    5,8
    Prima verblijf voornamelijk door ideale ligging bij Union Square, hartje SF.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed of Queensize Bed
    • Verbleef 8 nachten

    Niet veel te beleven in het hotel, tis puur een slaapplek geweest en dat was het. Daarmee heeft hotel aan de verwachtingen voldaan, maar bracht verder niets extra's.

    Er is geen ontbijt. Ontbijten vrij prijzig in SF. Ontbijten in het hotel om de hoek was prima: Chancellor Hotel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    9,2
    Perfecte locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed of Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    Perfecte locatie om San Francisco te bezoeken. Recht voor de deur stopt de hop on hop off bus, en om de hoek zit Union Square en kan je de taxi pakken. De cable car en andere openbaar vervoer is ongeveer 10 minuten lopen. Taxi is overigens het handigste en goedkoopte om te nemen. Voor 50,- USD zit je op het vliegveld en voor 15,- USD sta je bij pier 39. Kamer was niet groot maar wel erg netjes. Het hotel is oud maar heeft heel veel sfeer en het personeel is super vriendelijk en behulpzaam. Ze verkopen hier ook kaarten voor de hop on hop off bus en dat scheelt behoorlijk. In de omgeving zit zat om te zien en om te winkelen en om te eten.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2016

    7,1
    Plussen en minnen
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    De badkamer lijkt gemaakt voor erg kleine mensen, de wastafel was op een hoogte net boven de knie, beetje ongemakkelijk. Douchekop ook veel te laag geplaatst. Maar levert wel interessante ochtendgymnastiek op. Personeel maakt gebruik van dezelfde lift, niet handig met al die grote containers voor wasgoed. Personeel weinig geïnteresseerd in de gast, dat zijn we anders gewend. Dagelijks in het voorbijgaan gegroet, maar zelden een groet teruggekregen. Verder bleken we bij thuiskomst iets te zijn vergeten in de hotelkamer, maar tot tweemaal toe geen enkele reactie ontvangen op verzonden e-mails hierover. Uit het oog uit het hart, zogezegd. Prijs-kwaliteitsverhouding kortom niet naar wens, lijkt eerder een 3 sterren status te verdienen. Aan dezelfde straat op nr. 624 is het Andrews hotel gevestigd, dat leek heel aardig, de keren dat we er doorheen liepen om bij ons favoriete Italiaanse restaurant Fino te eten. Leuke sfeer. En juist die persoonlijke en prettige sfeer is iets dat wij misten in het Kensington Park hotel.

    Kamers zijn ruim en comfortabel. De locatie is super, vlakbij Union Square. Usb-opladers op kamer erg handig. Wifi werkte goed. Zaken als een safe, een koffiezetapparaat en een föhn ook aanwezig.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    8,8
    Aardig personeel, fijne kamer, perfecte locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed of Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen restaurant of ontbijt mogelijkheden. Geen thee mogelijkheid op de kamer.

    Aardig personeel, fijne kamer, perfecte locatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2017

    8,3
    goede wifi!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed of Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    goede wifi!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    8,8
    Aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed of Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen ontbijt

    De locatie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    9,2
    Ligging van het hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine badkamer. Vonden wij niet zo erg.

    Ligging van het hotel. Vlakbij Union Square. Inrichting jaren 70 stijl. Alles zeer netjes bijgehouden.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    9,2
    Prima bedden, centrale ligging.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    7,9
    prima stek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed of Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeerprijs

    Locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 november 2016

    5,4
    Prima plek, verder niet bijzonder
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed of Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel doet niet veel moeite om je welkom te laten voelen. Servicegerichtheid is ver te zoeken.

    De locatie is perfect.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2016

    9,6
    perfekt voor paar dagen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 3 nachten

    centrale ligging; service van personeel; prima eten in de buurt; goed openbaar vervoer

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 30 juli 2016

    7,1
    Goede prijs/kwaliteit verhouding op een top locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen ontbijt of andere voorzieningen als sport in het hotel.

    Locatie en hygiene.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 25 juli 2016

    7,9
    Perfecte ligging in het hart van de stad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beperkte ontbijtfaciliteit zou het verblijf aangenamer maken.

    Perfecte ligging in het hart van de stad. Hotel met prachtige historische uitstraling.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2015

    9,2
    Super goede locatie om de stad te verkennen, vlakbij alle...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Geen frigo op de kamer. Weet dat je niet met je raam open kan slapen wegens lawaai van de stad.

    Super goede locatie om de stad te verkennen, vlakbij alle verbindingen op Union square. Personeel was behulpzaam, ook gratis drank (koffie en sherry). Nette bar aan het hotel verbonden met goede happy hour deals. Mooi hotel en kamer.

  • Beoordeeld op: 18 juni 2015

    9,2
    Excellent location (nearby Union Square)
    • Vakantiereis
    • Stel

    No breakfast possible (but nearby plenty of choice) Not cheap

    Excellent location (nearby Union Square) Very friendly Super kingsize bed :-) WIFI is free and works

  • Beoordeeld op: 21 april 2016

    7,9
    Uitstekende locatie, vriendelijk personeel, schone kamers
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen minpunten

    Uitstekende locatie, vriendelijk personeel, schone kamers

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    7,1
    Bedden,badkamer,sfeer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geluiden.Temperatuur op de kamer.

    Bedden,badkamer,sfeer.

  • Beoordeeld op: 9 mei 2015

    9,2
    Locatie en personeel is prima
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Locatie en personeel is prima

  • Beoordeeld op: 21 april 2015

    9,2
    - locatie is goed
    • Vakantiereis
    • Stel

    - kamer aan de kleine kant, maar daar ben je overdag toch niet

    - locatie is goed - vriendelijk personeel - conciërge heel behulpzaam

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 22

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: