Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Lafayette Hotel, Swim Club & Bungalows 3-sterren

2223 El Cajon Boulevard, San Diego, CA 92104, Verenigde Staten

#102 van de 226 hotels in San Diego

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 248 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 5

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    7,1
    Goede faciliteiten maar lawaaiig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiesuite
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg lawaaiig. Niet alleen door de feestende gasten die die op de gallerij blijven hangenj maar ook de airco maakt hem veel lawaai. Niet echt een buurt waar je graag in rondloopt en veel kakkerlakken. Ook in de kamer

    Lekker zwembad. Goed restaurant. Makkelijk om San Diego te verkennen. Familiekamer was zeer ruim

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    10
    Wat een prachtig ingerichte lobby!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat een prachtig ingerichte lobby! Een mooi hotel met een verhaal. We hadden graag langer willen blijven. Het zwembad is geweldig en de sfeer is geweldig.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    5,4
    Grote tegenvaller
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer aan het Zwembad met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren kost extra 12 dollar per dag en dan kan je nog niet eens bij je suite parkeren omdat blijkt dat op de dag iedereen er zomaar kan parkeren zonder te betalen? Hotel doet ook bruiloften organiseren en dan is lobby en restaurant niet meer toegankelijk voor de gewone gasten welke de hoofdprijs betalen per nacht. Zwembad is groot maar overvol met alle gasten van prive verjaardagsfeestjes. Deze gaan lekker allemaal dronken zwemmen, dus je moet je kinderen er gelijk uithalen. Geen koelkast of magnetron op je kamer. Erg armoedig allemaal.

    Suite aan het zwembad

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    8,3
    Mooi zwembad , zeer goed restaurant en prima locatie ,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    WiFi is wat matig

    Mooi zwembad , zeer goed restaurant en prima locatie , dichtbij alle bezienswaardigheden.

  • Beoordeeld op: 6 januari 2015

    10
    De aankomst in het hotel, de mooie hal, de restaurant, de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Een beetje ver van het centrum

    De aankomst in het hotel, de mooie hal, de restaurant, de familiekamer, het zwembad.

Resultaat 1 - 5

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: