Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Lake Tahoe Resort Hotel 3-sterren

4130 Lake Tahoe Boulevard, South Lake Tahoe, CA 96150, Verenigde Staten

#24 van de 56 hotels in South Lake Tahoe

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2110 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    6,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2018

    7,9
    Leuk hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Suite - Kingsize bed
    • Verbleef 2 nachten

    Groot hotel, wel een beetje vergane glorie maar het was prima voor 2 nachtjes. Het ontbijt was prima in orde, zorg dat je op tijd aan het ontbijt zit want tussen 9 en 10 is het erg druk. Auto vrij gemakkelijk te parkeren achter het hotel. Het dorpje is super toeristisch maar toch heeft het iets romantisch. Lake Tahoe is de moeite waard om rond te rijden, op sommige punten heb je een super mooi uitzicht over het meer. Kamer lekker ruim.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    5,4
    Wel ruime kamer en een goede airco.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Suite - Kingsize bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De slaapbanken zijn slecht. Er wordt slecht schoongemaakt vooral de badkamer. S'avonds is in het hotel niets te krijgen of te beleven zelf geen bar om iets te drinken.

    Wel ruime kamer en een goede airco. Het parkeren is grandioos.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    9,2
    Heerlijk zwemmen en uitruisten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Suite - Kingsize bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was weinig op aan te merken. Het is groots en heel amerikaans. Alles kost geld.

    Het zijn ruime kamers. Service is goed maar voor alles moet je betalen. Je kunt zo naar het meer lopen. Wil je op het strand zitten kost het 8 dolar per persoon.Speedboot huren is een aanrader.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    6,7
    Goed voor één keer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Suite - Kingsize bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Arrogant en onvriendelijk personeel. Geen keuze tussen valet en selfparking. Bij aankomst wordt je nogal opdringerig en zonder verwelkoming gemaand je auto uit te laden en te laten staan want dit is een full service hotel. Bagage wordt je uit handen genomen zonder dat er om gevraagd wordt. Parkeren kost $19 per nacht. Dus daarbovenop ben je wel verplicht nog eens te tippen. Indien dit niet naar wens is merk je dit snel aan de service. Bij het ontbijt wordt je eten aan het buffet onvriendelijk op je bord gelegd. Het is hen allemaal een beetje te veel. Onsympathiek en veel te duur hotel voor wat je krijgt.

    Ruime kamer met apart slaapgedeelte en aparte zitruimte. Goed bed. Goede locatie centraal gelegen in de stad, dicht bij shops en restaurants Restaurant Echo in het hotel is heel goed

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    7,1
    Centraal gelegen hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Suite - Kingsize bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Donkere kamers. Alleen een binnenzwembad. Prijs- kwaliteit verhouding in het weekend , te duur voor wat je krijgt. Valet parking was 19$. ....kan dat nou niet gratis voor hotelgasten zoals in bijv. Las Vegas. of self parking toestaan. Goedkope cocktails was oom op een goedkope manier, in een rij staan wachten geen lijst om uit te kiezen en plastic bekertjes.

    centraal gelegen bij Heavenly, centrum en op de grens van Nevada voor gokkers. Ruime kamers met aparte slaapkamer met King bed. Ontbijt was goed en uitgebreid, maar wel erg druk. WiFi was goed, alleen moest je vaak opnieuw inloggen.Wasmachines en drogers voor redelijke prijs en niet weggestopt in de kelder.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    3,8
    Onbekwaam personeel, pover ontbijt. Grote en complete, maar gedateerde kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Suite - Kingsize bed
    • Verbleef 2 nachten

    - Onbekwaam en onbeschoft personeel; - Pover ontbijt; - Het hotel heeft geen eigen toegang tot het meer, waardoor er betaald of gereisd moet worden om toegang te krijgen.

    De bereikbaarheid vanuit alle richtingen is goed. Het hotel is gemakkelijk te vinden.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    6,3
    Ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Suite - Kingsize bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Karig ontbijt van bedenkelijke kwaliteit.

    Ruime kamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    7,5
    prachtig hotel, wel heel groot
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standard Queen Suite
    • Verbleef 1 nacht

    drukte bij het ontbijt

    prachtige kamer, hotel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    3,3
    Vergane glorie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles Dit hotel is echt op

    Hoe groot de kamers waren

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 16 maart 2016

    7,1
    Lange wachtrij bij het ontbijt, te kleine oppervlakte voor...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lange wachtrij bij het ontbijt, te kleine oppervlakte voor de massa mensen die willen ontbijten. Zeer gehorig en lawaaierig atrium waar ontbijt en hapy hour drankjes geserveerd werden (vooral door de aanwezigheid van zoveel kinderen...)

  • Beoordeeld op: 31 mei 2015

    6,3
    De omgeving van Lake Tahoe
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer druk hotel, het ontbijt kent lange wachtrijen, ver doorgevoerde zelfbediening. Onpersoonlijk. Gokken om de hoek in de staat Nevada. Het is een zeer gehorig hotel.

    De omgeving van Lake Tahoe

  • Beoordeeld op: 21 april 2016

    6,7
    Alles is redelijk, niks is fantastisch.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het restaurant.

    Alles is redelijk, niks is fantastisch.

  • Beoordeeld op: 18 februari 2016

    7,9
    Ontbijt was geweldig!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ontbijt was geweldig! Lekkere verse eieren met spek, vers fruit etc

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: