Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Lefferts Manor 3-sterren

Rutland Road and Bedford Avenue, Brooklyn, NY 11225, Verenigde Staten

#4 van de 10 B&B's en herbergen in Brooklyn

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 203 beoordelingen over deze B&B

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2018

    2,5
    Meest verschrikkelijke en gore B&B ooit. Totaal geen ontbijt gezien.zeker niet naar toe gaan
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Echt alles was zo vies. Te goor voor woorden.

    Welk ontbijt het enige wat er stond is koffie. Een zeer gebrekkig Engels sprekende bediende liet ons binnen. in mijn inzien het slechtste B&B ooit.zo verschrikkelijk vies. Zou graag foto's toevoegen.in de twee dagen verblijf geen broodkruimels gezien.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,1
    Gezellige kamer. Fijn keukenhoekje voor gezamenlijk gebruik. Rustige wijk vlakbij metro en winkels.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed - Fenimore Street en Bedford Avenue
    • Verbleef 7 nachten

    Schoonmaak was niet grondig. Stofplukken door de kamer.

    Goede locatie in de buurt bij winkels en een metro die je in 20 minuten in het centrum van Manhattan brengt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    6,3
    Prima verblijf, wel wat ver van Manhattan af!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 4 nachten

    Op de foto's zag de suite met eigen bad er toch wat mooier en ruimer uit dan dat deze daadwerkelijk was. Hierdoor viel het verblijf wel een beetje tegen. Zeker gezien de prijs die je ervoor betaalt. Het bad is klein, en je kan er echt alleen in badderen. Douchen is niet echt een optie, omdat je de houten vloer en de muren niet nat mag maken. Het optioneel ontbijt van 15 doller p.p. vind ik aan de hoge kant, wij hebben hier geen gebruik van gemaakt. We hebben de eigenaar helemaal niet gezien of gesproken. De instructies die je per mail ontvangt over de sleutel en de toegangscode spreekt allemaal voor zich. Echter is het niet perse een warm ontvangst om de communicatie alleen maar per mail te doen. Tenslotte is het verblijf goed te bereiken via de Subway. De rit kost echter wel 30 minuten van Brooklyn naar Manhattan centrum. Ik adviseer je om meteen een ongelimiteerde metrokaart te kopen bij aankomst.

    Rustig verblijf, geen last van andere gasten. Comfortabel bed. Koffie, thee en water beschikbaar.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    5,0
    Goede keuze voor mensen die de hoge prijzen van Manhattan willen ontwijken en niet hechten aan luxe.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 6 nachten

    Het is een vrij slecht onderhouden oud huis met lekkage en doorspoelproblemen in de (gedeelde!) badkamer. Afstand tot Manhattan best groot.

    Traditioneel huis, ruime kamer met lekker bed.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 9 maart 2018

    7,1
    Fijn verblijf in Brooklyn vlak bij de metro om naar Manhattan te konen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schoonmaak

    De sfeer van het huis. Goed ontbijt. Ruïne kamer. Goed bed.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    7,5
    Mooie buurt, prachtig oud huis met mooie grote kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    Mooie buurt, prachtig oud huis met mooie grote kamers.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    7,5
    goeie kamer in rustig wijk op redelijk korte afstand van Manhattan
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    eigenlijk niets

    computer beschikbaar voor gasten , leuke centrale ruimte

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 2 mei 2016

    7,1
    Mooi pand in mooie straat vlakbij winkelstraat.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er zijn mooie kamers. Onze kamer was maar 20m2. Erg klein maar met comfortabel bed. In gedeelde badkamer stond ook een bad:lang wachten op mensen die uitgebreid baddrren

    Mooi pand in mooie straat vlakbij winkelstraat. Op ca 800m van Metro Q - expressmetro maar Manhatten

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    8,8
    Zeer schoon en gezellig huis.
    • Vakantiereis
    • Stel

    lawaaierige airco (en die was wel nodig bij ons ~ 30 graden, anders was de slaapkamer veel te heet) Krakende vloeren, waardoor je alles hoort. Duur ontbijt (15$, wel zeer luxe). wij hebben dit niet genomen en hebben inde winkeltjes en bakkerijen om de hoek ons eigen ontbijt gekocht.

    Zeer schoon en gezellig huis. Goed gefaciliteerd (koffie, thee, water, koelkast, wifi, computer, printer (gratis). Locatie (5min naar prospect park station op de Q-lijn direct naar manhatte: 15-30min) Zeer vriendelijk personeel

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: