Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Liki Tiki Village By Diamond Resorts 4-sterren

17777 Bali Boulevard, Kissimmee, FL 34787, Verenigde Staten

#23 van de 235 hotels in Kissimmee

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1944 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    10
    Uitstekend appartement in een moi park tegen een zeer acceptabele prijs. Aanrader!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 4 nachten

    Het park is echt Amerikaans. Verspilling alom dus. Bovendien vonden wij de vele tips bij het inchecken overdreven.

    Zeer ruime en comfortabele kamers met goede airco, vaatwasser en zelfs een wasmachine. Parkfaciliteiten ook duidelijk bovengemiddeld en alles inclusief. Wij hebben naast Disney vanuit dit park ook Cape Canaveral bezocht en een uitstapje gemaakt naar Crystal Water om met zeekoeien te zwemmen. Dat is weliswaar wat verder rijden maar heel erg leuk om te doen, eigenlijk leuker dan de parken.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    8,3
    Mooi kleinschalig resort met 3 zwembaden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Geen winkeltje op het terrein. Maar op 5 minuten lopen zit een supermarkt.

    Mooi kleinschalig resort met 3 zwembaden. Alles op het resort is op loopafstand. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    8,8
    Super plek om uit te drijven
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ach... je weet dat als je een resort boekt, dat je extra resortfee betaald. De prijs die booking vermeldt verdubbeld dan zo'n beetje. Echter is de prijs dan nog steeds OK en niet te veel! Maar lees de extra's en toelichtingen goed voor je boekt!

    Lekkere plek om na een roadtrip nog twee dagen uit te drijven. Grote ruime appartementen, wij hadden er een met uitzicht op het zwembad op de bovenste verdieping. Dat is wel fijn, zodat je wat over de bomen heen kijkt.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 januari 2017

    10
    Prachtig resort voor een hele goede prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen minpunten.

    Goede locatie betreft de disney parken. Zeer goede prijs voor een goed resort. Met ook genoeg vermaak op het park zelf. Goed en vriendelijk personeel.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    7,5
    Leuk resort
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hoge prijs door het verblijf van 1 nacht

    Het was een gebouw van twee verdiepingen met op iedere hoek een woning van twee verdiepingen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 maart 2018

    9,6
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie is perfect. De accomodaties zijn niet nieuw maar zeer schoon. Alles in de buurt.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2017

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio met Queensize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig

    Netjes en schoon en vriendelijk

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    7,9
    Aardig personeel - inrichting enigszins minder modern
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio met Queensize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigen muziek van gasten bij de pool zou via het reglement uitgesloten moeten worden

    Personeel is aardig

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 november 2016

    10
    er leuk en veel te doen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Queensize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    er leuk en veel te doen.

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 maart 2016

    9,6
    Fijn en goed verzorgd resort op een klein uurtje van het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets viel tegen eigenijk :)

    Fijn en goed verzorgd resort op een klein uurtje van het vliegveld van Orlando. Wij hadden een appartement met een tuintje wat na een roadtrip door Florida heerlijk luxe en relaxed was. Het personeel is bijzonder klantvriendelijk! Misschien handig om te weten: het is wel echt een resort dat is ingericht op klanten die overdag naar de pretparken gaan. Prima zwembad(en) en bar om 's avonds te relaxen, maar overdag is het er erg rustig.

  • Beoordeeld op: 15 februari 2016

    7,9
    Fijn, rustig gelegen resort.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het resort kent timeshare mogelijkheden, en dat zul je te weten komen ook... Na een uitnodiging voor de timeshare presentatie bij het inchecken die we vriendelijk afgeslagen hebben, nog 3 uitnodigingen gehad gedurende de 4 dagen dat we er verbleven. Niet opdringerig, maar wel volhoudend, zullen we maar zeggen.

    Fijn, rustig gelegen resort. Mooie kamers en prachtig zwembad met leuke bar! Vriendelijk personeel.

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: