Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over AAE Lombardy Hotel 2-sterren

6300 Collins Avenue, Miami Beach, FL 33141, Verenigde Staten

#356 van de 390 hotels in Miami Beach

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1080 beoordelingen over dit hotel

6,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    5,5

  • Comfort

    5,6

  • Locatie

    7,4

  • Faciliteiten

    5,5

  • Personeel

    6,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,1

  • Gratis WiFi

    7,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 17 februari 2017

    2,5
    Doe maar niet.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het rook naar motteballen, gehorig, ruzie/geschreeuw bij de buren midden in de nacht. Uitzicht op een muur. Kleine bedden, platte kussens. Voelde me er niet veilig.

    Uhhh....

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 19 november 2016

    7,1
    Goed WiFi, dicht bij het strand, veel eetgelegenheden in de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was gratis parkeren maar je moet echt geluk hebben om nog een plek te hebben. 1e dag hadden we pech maar konden hem wel iets verder op neer zetten daar was het van 22:00 t/m 8:00 gratis. Dus dan moet je hem wel voor 8uur weg halen.

    Goed WiFi, dicht bij het strand, veel eetgelegenheden in de buurt.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    4,2
    Niet wat ik er van verwachtev
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne nier

    Locatie

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    5,8
    redelijk. maar kom er niet meer terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    netheid in de kamer maar vooral in het hotel (gangen)

    kamer redelijk in orde/ontbijt slecht/ontvangst receptie matig/prijs zeer gunstig

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    6,3
    Oke.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Er zaten gaten in de handdoeken en ze werden niet dagelijks verschoond

    Prima locatie

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    7,5
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren was een chaos

    De locatie

    Verbleven in februari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 2 februari 2016

    3,3
    Shop (7eleven) naast het hotel met lekkere koffie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Weinig parkeerruimte, je moet de autosleutel afgeven. Kitchenette zonder kookmogelijkheid, incompleet. Donkere kamer, uitzicht op blinde muur. Klein bed, tochtende en klapperende ramen. Niet schoon! Het was het laatste en slechtste hotel van onze vakantie in Florida.

    Shop (7eleven) naast het hotel met lekkere koffie. Gratis parkeren.

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2015

    5,4
    het is een paar minuten lopen naar het strand
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bed was heel hard, Gedateerde kamer, Er kunnen 9 auto's naast het hotel staan. Anders met je iets verder op parkeren op de betaalde parkeer plaats van het strand (voor eigen rekening). De receptioniste zei zelf: Wie het eerst komt heeft recht op een parkeer plek. Je levert je auto sleutels in bij de receptie. Die moet je daar achterlaten zodat ze de auto's kunnen verzetten. Kamers zijn erg gehorig.

    het is een paar minuten lopen naar het strand

  • Beoordeeld op: 17 februari 2015

    4,2
    Personeel was vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Voor de rest viel alles tegen in vergelijking met wat er betaald diende te worden... alles heel oud en niet onderhouden.. "keukentje" was niet bruikbaar wegens aftandse toestand en vies badkamer was versleten... naar de wc konden we niet..moesten op de gang gaan...niet evident met 4 pers.!!

    Personeel was vriendelijk

  • Beoordeeld op: 31 maart 2016

    5,4
    Locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel. Hygiene. Parkeergelegenheid.

    Locatie.

  • Beoordeeld op: 17 maart 2015

    7,5
    Locatie, parkeren, prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gehorig door houten vloeren en plafonds, zowel van buren als van de gang.

    Locatie, parkeren, prijs.

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: