Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Luxe Sunset Boulevard Hotel 4-sterren

11461 Sunset Boulevard, Westwood, Los Angeles, CA 90049, Verenigde Staten

#68 van de 376 hotels in Los Angeles

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 424 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 15

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    9,6
    LUXE met alles wat je maar wilt veilig en Private
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 3 nachten

    Lawaai muziek overal in de Accomedatie zwembad lekker stil van omgeving lawaai maar storende muziek die niet uit kan

    Hotel voor hoge sigment Veel gasten die iets meer te besteden hebben Wel lawaai van de interstate 405 maar ook voordeel dat je gelijk op deze weg kunt Dicht bij alles wat LA te bieden heeft Wel zoeken als je even niet wilt eten in het hotel maar hier kan het personeel je prima adviseren

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    8,8
    Fijn hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In een bijgebouw zitten is bijna altijd minder gezellig. Voordeel is wel dat je dicht bij het zwembad zit.

    Ligging, goede temperatuur in kamer en aardig personeel. Dineren goede prijs/ kwaliteit.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 januari 2017

    7,5
    Mooie grote luxe kamers
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Wij hadden een kamer direct naast de hoofdingang, de muziek stond hier best tot laat (23:30) nog aan. Ook de heuvel op naar zwembad en fitness was ons niet bekend en toch nog een stevige klim.

    Kamers waren mooi en groot, prima gratis wifi en service voor koffie etc waren ook top!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    8,3
    Aangenaam!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Aangename accomodatie! Sfeervol!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    8,3
    prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten

    Vrij ver buiten het centrum

    Mooie kamers met heel goede bedden. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    8,3
    Altijd geweldig
    • Zakenreis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten

    Niets

    Heel goed ,perfect ontbijt vriendelijk personeel prima kamer goede ligging

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    8,8
    Heerlijk hotel met verwarmd zwembad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    1 klein flesje shampoo voor 4 personen was iets weinig

    Heerlijk hotel met verwarmd zwembad. Personeel doet hun best om het zo fijn mogelijk te maken. Wij mochten kosteloos 2 uur eerder inchecken. :-)

  • Beoordeeld op: 11 januari 2015

    7,9
    zeer vriendelijk personeel en zeer behulpzaam.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    jammer dat de spa gesloten was

    zeer vriendelijk personeel en zeer behulpzaam. Toegekomen van een lange reis wou ik inchecken maar er was blijkbaar een dubbele boeking voor mijn kamer. Voor alle ongemak heb ik direct een upgrade gekregen naar een enorme suite, voor dezelfde prijs. Eten was zeer lekker, kamers enorm ruim en zalige bedden.

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    9,6
    Werken in uitvoering tijdens ons verblijf.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Werken in uitvoering tijdens ons verblijf. Het restaurant was niet beschikbaar.

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    6,7
    Lokatie, we sliepen naast een
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Lokatie, we sliepen naast een Technische ruimte, veel lawaai.als je met booking.com reserveert krijg je de slechtste kamers

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    8,3
    Locatie, zwembad, personeel, gratis valet parking, klasse
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Internet niet overal beschikbaar

    Locatie, zwembad, personeel, gratis valet parking, klasse

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    8,3
    Toplocatie, prima service.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Wifi wel traag.

    Toplocatie, prima service. Mooie kamers. Prima ligging t.o.v. de stad en het strand.

  • Beoordeeld op: 20 juli 2015

    8,3
    lokatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    de eerste nacht kamers naast de ontbijtzaal van het personeel. erg luidruchtig.

    lokatie

  • Beoordeeld op: 15 juni 2015

    7,5
    Grote kamer
    • Vakantiereis
    • Groep

    Grote kamer

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    10
    kamers , eten en service
    • Vakantiereis
    • Stel

    kamers , eten en service

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 15

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: