Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Luxor 3-sterren

3900 Las Vegas Boulevard South, Las Vegas Strip, Las Vegas, NV 89119, Verenigde Staten

#127 van de 193 hotels in Las Vegas

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 15934 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Betaald WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    8,3
    Mooi hotel, mooie kamers!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Check in was super druk, voortaan toch online inchecken! Zwembad ligt compleet in de zon, de hele dag! iets meer schaduw zou prettig zijn.

    Mooi hotel, mooie kamers! Ideale ligging, iets voor de hectiek van de strip, maar wel op loopafstand. Parkeren kan na betaling in meerdere hotels op de strip, super makkelijk!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    5,8
    De boekingsprijs is slechts een derde van de uiteindelijke kostprijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Piramide King Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De uiteindelijke prijs is bijna driemaal zo hoog als de boekingsprijs gezien de waanzinnige taksen en de kostprijs van de garage. (10 dollar/dag) De basic kamers zijn erg verouderd en afgeleefd. De matras in die kamer was een schande. Er was zelfs geen raam.

    Allle hotels in Las Vegas hebben een speciaal thema. Er is dus altijd wel iets te ontdekken. Het personeel is bereidwillig.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    7,1
    De ligging is perfect.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Piramide King Kamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer is erg oud en de kitranden laten los. Het is allemaal een beetje oud.

    De ligging is perfect. Op de strip. Je kan zo door alle hotels heen lopen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    8,8
    Zeer ruime kamer, lekkere douche.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het zwembad moeten betalen voor bedjes en schaduwplekken en dat je geen eigen drinken/eten mee mag nemen. Tip: Luxor zit aan het uiteinde van de strip dus veel lopen als je alles wilt zien. Er gaan wel bussen, uiteraard tegen betaling.

    Zeer ruime kamer, lekkere douche. Mooi uitzicht op de 19e verdieping op de strip en het vliegveld. Bedden ook goed.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    7,5
    Indrukwekkende lobby.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Piramide Queen Kamer met 2 queensize bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ligt aan de rand van de strip. Als je pech hebt tref je een kamer in de piramide, weggestopt achter boarding met uitzicht op een blinde muur. Niet alle zwembaden open. Zeer streng toezicht in het zwembad gedeelte.

    Indrukwekkende lobby.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    5,4
    Jammer, kan veel beter
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Pyramid Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedateerd. Niet alle zwembaden geopend, daardoor altijd erg druk. Veel onvriendelijke lifeguards, zie zeuren over kleine zaken, maar dronken lui wel gewoon accepteren (aan drank wordt veel verdiend...)

    Sfeer.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    9,2
    - Snel en efficiënt in-en uitchecken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tower Premium Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Overdag luide muziek aan het zwembad... Als je in het casino passeert spreken ze je voortdurend aan... Maar het is en blijft Vegas en bovenstaande opmerkingen horen nu eenmaal bij Las Vegas...

    - Snel en efficiënt in-en uitchecken - nette en ruime slaapkamer - Goede ligging, dichtbij de luchthaven en op the strip... - leuke inkleding van het hotel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    7,9
    Zeer bijzondere en leuke ervaring
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Duur. Alles kost dollars en altijd meer dan er staat aangegeven. Te warm in de zomer, maar dat is Las Vegas en niet het hotel.

    De grote van het hotel, het is een heel bijzonder ervaring

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    8,3
    Prima hotel, helemaal in de stijl van Las Vegas
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Door de piramidevorm van het gebouw was het af en toe wel zoeken hoe je vanuit de liften naar bijvoorbeeld het zwembad moest komen.

    De buffetruimte, beneden in het hotel serveerde echt goed eten. Verse groenten en fruit, iets wat je niet overal aantreft in Amerikaanse restaurants.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    8,3
    Ideaal voor onze citytrip, wel niet voor hoogtevrees :-)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor wie erge hoogtevrees heeft: u vraagt beter een kamer op een lage verdieping :-).

    Luxor ligt vlak bij de Las Vegas Strip, ideaal om tijdens ons verblijf van 2 dagen zoveel mogelijk te zien. Self parking mogelijk voor 10 dollar per dag.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    7,9
    Ruime kamers, de piramide is ook van binnen indrukwekkend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Piramide Queen Kamer met 2 queensize bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De aankleding binnen had meer "Egyptisch" mogen zijn. De kleine piramide binnen lijkt meer op Chitzen Itza (Maya, Mexico) dan Egypte.

    Ruime kamers, de piramide is ook van binnen indrukwekkend.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    9,2
    very luxurious stay
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    personeel was erg chagrijnig, Kon geen lachje vanaf. was even wennen aan de indeling van het hotel, wordt niet overal goed aangegeven

    hele comfortabele bedden, overal goede wifi

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    7,5
    Fijn verblijf in een van de iconische hotels aan de strip
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Pyramid Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We wisten het van tevoren, maar geen koelkast op de kamer is toch erg jammer

    De ligging aan de strip en het gegeven in zo’n bekend hotel te slapen. De kamer was ook echt super

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    7,5
    Mooie ruime kamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Piramide Queen Kamer met 2 queensize bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen ijskast op de kamer. Ondanks hoge resort fee geen bedjes beschikbaar bij zwembad op druk moment tenzij tegen zeer hoge bijbetaling. Ook 1/3 van pool gewoon niet open!

    Mooie ruime kamers

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    4,6
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Piramide Queen Kamer met 2 queensize bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was erg gedateerd, lag te dicht bij de gokautomaten en bijbehorende harde muziek. Kussens veel te hard en dik. Douchekop geheel verkalkt, dus wat dunne harde straaltjes water.

    Locatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    7,5
    Mooie kamers en bijzondere beleving in het mega hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Pyramid Premium Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Net iets verder van de rest van de hotels/strip verwijderd, in het hele warme weer is het best een stuk lopen.

    Mooie kamers en bijzondere beleving in het mega hotel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 juni 2018

    6,7
    het ligt aan het begin van de strip.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Torenkamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    de kamer was niet schoon de sokken van de vorige bewoner lagen en nog. Het ene bed werd wel opgemaakt en het andere vergeten.

    het ligt aan het begin van de strip. 10 in van het vliegveld goed en leuk hotel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 juni 2018

    10
    Door omstandigheden moesten wij snel een hotel boeken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tower Premium Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Door omstandigheden moesten wij snel een hotel boeken. De situatie bij hun uitgelegd en zij toonde heel veel begrip. Kregen een gratis ontbijt erbij en we mochten uitchecken wanneer we wilde de volgende dag. Begripvol personeel, schone kamers en prima eten.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    6,7
    Te duur in Las Vegas
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Pyramid Premium Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 5 nachten

    Prijzen in hotel zijn veel te hoog voor eten en drinken. Wijn en bier liggen rond de 7 - 9 Dollar. 1 pizza kost rond de 18 dollar Kamer had geen koelkast, apart te bestellen à 35 dollar per dag. Voor 5 nachten uiteindelijk 1100 dollar betaald.

    Kamer was ok

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    7,5
    Leuk hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was gedateerd. Er miste tegels in de badkamer en het oogde niet erg schoon. De zwart geblindeerde ramen geven een rare sfeer. De locatie ten opzichte van de strip is niet optimaal. Naar het Bellagio is het ten minste 25 min lopen bij gemiddelde drukte.

    Leuk hotel. De pyramide-vorm heeft iets aparts. De kamers zijn ruim en het hotel beschikt over veel faciliteiten

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 juni 2018

    7,5
    Locatie op de strip.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Piramide King Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geen koelkast op de kamer. Ontbijtbuffet tegen betaling is uitgebreid maar wel prijzig.

    Locatie op de strip. Het hotel in het algemeen (inrichting ed). Ruime, propere kamer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    9,2
    Vriendelijk personeel, geweldig hotel om te verblijven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen ijskast op de kamer, luidruchtige airco. De self check-in via mail weekte niet. Het systeem kon onze reservatie niet vinden. Daarom moesten we inchecken aan de lobby, de wachtrij duurde 30min. Voor self check-in probeer het laatste deel van de achternaam alleen indien deze uit 2 delen bestaat.

    Vriendelijk personeel, geweldig hotel om te verblijven. Het was een hele ervaring. 10min wandelen naar het begin van de strip. Dit hotel was verbonden met 2 andere hotels dmv ondergrondse of bovengrondse winkel galerijen. Wij sliepen op de 15e verdieping en het zicht over de binnenkant van het hotel leek onwerkelijk! In de week is een kamer zeer goedkoop. Er was een ijsblokjes machine op de gang.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,5
    Nette, ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hebben 's avonds in het buffetrestaurant gegeten en mijn dochter is die nacht heel ziek geworden van iets wat ze gegeten heeft in het restaurant.

    Nette, ruime kamer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    6,7
    Massaal maar vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ondertussen wat oud en gedateerd. Hele reis van de receptie naar de kamer. Groot en massaal met soms lange rijen voor de receptie.

    De kamer was ruim en we konden er zonder bijbetaling 's-ochtends al in. Personeel vriendelijk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    9,2
    Amazing!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Piramide Queen Kamer met 2 queensize bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    vanwege de edc weekend waren de prijzen mega hoog:(

    Wij verbleven hier 3 nachten Bedden liggen super Wifi is snel en stabiel Super uitzicht shows met mlife korting zeker een aanrader als je hier verblijft

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    8,3
    Vernieuwde torenkamers zeer luxe
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tower Premium Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging uiteinde van de strip Buffet ondermaats voor de prijs, elders vind je voor zelfde prijs veel betere buffets

    Vernieuwde torenkamers zeer luxe Zeer goede prijs kwaliteit Goede raad : boek steeds de vernieuwde toren kamers en niet de zeer verouderde pyramide kamers !!!!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    8,8
    Hotel aan het begin van de strip dus ideale locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderde kamers met muffe geur 2 van de 3 zwembaden waren dicht en sloot al om 19u!

    Hotel aan het begin van de strip dus ideale locatie Zwembad Voorzieningen op de kamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    7,5
    Leuk verblijf voor een faire prijs.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Piramide King Kamer
    • Verbleef 6 nachten

    In de hotelkamers in de piramides kan je wel wat nachtlawaai uit het casino hebben, dat hebben de kamers in de torens dan weer niet. Hotel ligt wel aan het uiteinde van de strip, waardoor je veel moet stappen.

    Het is een hele ervaring om in de hotelkamers in de piramide te verblijven. Vooral wanneer je naar buiten stapt en over de reling 20 verdiepen naar beneden kan kijken.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    6,3
    Het hotel voldoet aan de eisen, is tamelijk gedateerd en met die Resort Fee erbij best duur.
    • Individuele reiziger
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel is wat verouderd. Daarnaast rekenen zo'n beetje alle hotels op de Strip tegenwoordig een Resort Fee. Dat is een belachelijk hoge prijs. Die fee is duurder dan de kamer zelf. Beetje volksverlakkerij.

    Net als alle hotels op de Strip is ook dit hotel ruim en groot.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    9,2
    Prettig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Piramide Queen Kamer met 2 queensize bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zwembad was gedeeltelijk gesloten. Dit hadden we graag op de website gelezen want dan hadden we voor onze kinderen een ander hotel gekozen, dit viel ons echt tegen. Een koelkast op de kamer zou geen overbodige luxe zijn.

    De kamer met het uitzicht, het ontbijtbuffet. De entree....de eerste indruk is overweldigende! Gewoon echt mooi.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    7,1
    Gigantisch hotel! Maar gehorig! Schoon en vriendelijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tower Premium Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    Gehorig! We hadden een kamer met tussendeur en naast ons zat de tweede en derde nacht een nogal uitgelaten gezelschap, tot diep in de nacht veel kabaal...

    Om een eerste indruk van Las Vegas te krijgen heel grappig!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    9,2
    Mooi hotel, enorm groot.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Piramide King Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De schoonmaker kwam elke ochtend om 9uur naar binnen. Douchedeur was beschimmeld.

    Mooi hotel, enorm groot. Veel faciliteiten. Moderne kamers met fijne harde bedden!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    7,9
    Doe vooral activiteiten buiten Las Vegas
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 4 nachten

    Hotel is een beetje gedateerd en de sfeer in het casino is een beetje saai.

    Voor een goede prijs hier geslapen. Het is 1 van de goedkoopste hotels direct aan de strip

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    7,5
    Prima, behalve het zwembad
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 14 nachten

    Het zwembad wordt momenteel (april 2018) mega verbouwd, waardoor er voor zo'n groot hotel een heel klein zwembadje overblijft. Dit werd niet gemeld ten tijde van mijn boeking. Let op: gelet op de verbouwing zoals ik die zag gaat dit nog maanden duren!

    prima ligging, vele faciliteiten

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    6,7
    Accomodatie seck goed echter zeer luidruchtige jongere mede gasten!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel veel herrie in de nachtelijke uren door grote groep jonge dames / meiden! Zeer luidruchtig zowel in hun eigen kamers als in de gang! Geluidsoverlast hield tot de ochtend aan.

    Service overall

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    5,4
    De kamer was groot en schoon.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Piramide King Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je verblijft in het casino en dus in rook/herrie etc ( dat was mij vooraf niet duidelijk), overal lange rijen (inchecken duurde een uur), grote afstand parkeren - hotel, geen enkele mogelijkheid en geen medewerking om een flesje op te warmen, kotsende dronken gasten voor kamer. Dus niet met een gezin naar toe gaan!!

    De kamer was groot en schoon. Leuk zwembad (wel maar 1 van de 3 geopend)

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    6,7
    Goed tijdelijk verblijf. Maar niet te lang.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zeer verouderd. Materialen in kamer en badkamer waren gewoon door veroudering versleten. Kasten die slecht sluiten en alles gedateerd. Zeer slechte ventilatie. Daardoor muf.

    Entoerage was goed. Bedden sliepen heerlijk

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    6,3
    ik verwachte wat meer van dit bijzondere hotel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer in piramide, geen uitzicht ( verbleef op 4e verdieping en “keek” richting Mandalay Bay) en in de piramide keek je uit op een soort van machinekamer.

    Mooi gebouw, goede faciliteiten

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    4,6
    Als het moet.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Piramide King Kamer
    • Verbleef 4 nachten

    Geen koffie op de kamer , oude verlepte meubilair. Gebrek aan koffie is om iedereen in de casinos te jagen. Auto parking is moeilijk te vinden en kost extra 10 dollar per dag.

    locatie op de strip dicht bij congres centrum en luchthaven. Goede gratis wifi over de ganse strip, die ik vermoed de gebruiker handig kan gebruiken , en tegelijkertijd de big brothers elke seconde van de trip verteld waar je bent, koopt en doet.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    8,3
    als ik weer naar Vegas zou ik een ander hotel uitproberen...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Piramide Queen Kamer met 2 queensize bedden
    • Verbleef 4 nachten

    als ik weer naar Vegas zou ik een ander hotel uitproberen want er zijn veel goede opties, maar het Luxor is een erg goede keuze. fitnessruimte was erg goed, ruim aanbod aan apparatuur en het werkte ook nog allemaal, wat zeldzaam is!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    7,5
    Prachtige indrukwekkend hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik zou volgende keer een hotel wat centraler op de strip kiezen, maar dit is niet vanwege het hotel maar vanwege de locatie

    Prachtige indrukwekkend hotel!!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 27 januari 2018

    7,5
    Altijd druk en lawaai ,heel speciaal dus, je moet je er op instellen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles is zeer gedateerd en moet nodig vernieuwd worden. We hadden ook een zeer slechte douche.

    We zaten in de pyramide wat leuk is als je de kamer uitstapt kijk je meteen de hal in, maar op de kamer geen last van het geluid. Grote kamers, maar met 1 wat lekkerder stoel .

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 23 januari 2018

    7,9
    Ontbijt was een prima buffet, ligt fijn dicht bij de strip...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer had een apart luchtje hangen waar we in het begin enorm aan moesten wennen.

    Ontbijt was een prima buffet, ligt fijn dicht bij de strip en heeft vriendelijk personeel.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    5,8
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas een muffe, zwaar verouderde en vochtige hotel kamer. Dit was erg vervelend gezien de betaalde prijs voor 1 overnachting bijzonder hoog lag en wij hier daarom ook wel iets meer comfort voor verwacht hadden. In het hotel mag vol op gerookt worden en dit proberen ze te maskeren door een mierzoete lucht door het hotel te verspreiden waar je na enige tijd flink ontoepasselijk van word. Verder moet je regelmatig 10 min op een beschikbare lift wachten, de trap is alleen een emergency exit. Verder moet je voor check in en out zeker een half uur + wachttijd incalculeren. De muziek in de lobby staat dag en nacht op volume nachtclub, dus gedurende de hele nacht kun je meegenieten van ieder nummer dat voorbij komt.

    De ligging van het hotel is meer dan prima, ondanks dat het redelijk aan het einde van "the strip" ligt is alles op prima loop afstand. Ook is een soort gratis pendel railway treintje beschikbaar die je eventueel een stukje verder op kan afzetten. In het hotel is dag en nacht genoeg te doen, de gezamenlijke ruimtes zien er netjes en verzorgd uit. Parkeren kan in de achter het hotel gelegen parkeergarage, dit kost $10 dollar per dag en is dus prima.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    6,7
    Nieuwjaar in las vegas
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden waren wat langer ongebruik en niet meer zo comfortabel als in de andere hotels in las Vegas( grand chateau was beter)

    Lokatie en aankleding hotel , mooi ontwerp overweldigend

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    5,8
    Prima bed , fijne grote douche (niet in de badkuip zoals...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Piramide King Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel ver lopen vanaf de parkeergarage ivm loopbrug dicht. Lange rij bij inchecken. Kamers erg gedateerd, vieze stoel op de kamer. Zwembad was dicht ondanks dat je prima buiten kon zitten. Ze hadden best nog wat ligbedden kunnen neerzetten.

    Prima bed , fijne grote douche (niet in de badkuip zoals vaak wel in de VS) makkelijk om naar de andere hotels te lopen via winkels.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    3,8
    Geen fijn hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Piramide Queen Kamer met 2 queensize bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer rook muf en stoffig. Het was erg benauwd op de kamer en er was geen mogelijkheid een raam te openen voor frisse lucht. Schoonmaker kwam met een luchtverfrissende spray omdat gasten die voor ons in de kamer zaten er ook al over hadden geklaagd. Het zwembad was dicht terwijl het 28 graden was buiten, dit was ons van te voren niet duidelijk aangegeven. Onze kamer was erg ver lopen, slechts 1 gebied met meerdere (wankele) liften op onze verdieping, helemaal aan de andere kant van de pyramide.

    De bedden lagen goed.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 22 november 2017

    7,5
    Weer een V op de Bucketlist afgevinkt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Pyramid Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 4 nachten

    Dat gold echter niet voor de badkamer maar goed dat is bijna overal in Amerikaanse hotels,douchen in de badkuip met zo'n plakkerig douchegordijn :-(

    De kamer was in een woord geweldig,heerlijk ruim met fantastisch uitzicht

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 november 2017

    6,3
    Niet voor een langer verblijf in lv.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 8 nachten

    Luxor ligt aan het uiteinde van de strip wat maakt dat je altijd vervoer nodig hebt of ver moet stappen. Er zijn heel wat werken bezig rond het hotel wat maakt dat je ook nog heel wat mag rondlopen. 1 keer werd onze kamer niet opgemaakt en 2 keer vielen de kuisploeg binnen terwijl dnd aan de deur hing en de deur op slot was. Zijn er 8 nachten geweest maar er kon nix extra af integendeel, kregen een kamer aan de kant van de luchthaven, wat dus heel wat lawaai geeft van vliegtuigen die opstijgen en helicopters die aan en af vliegen. Zwembad is maar half open aangezien er een doorgang gemaakt is van de parking naar het hotel door werken aan de normale doorgang en water is niet verwarmd, dus koud. Er is geen frigo of minibar op de kamer.

    Mooie omkadering wegens uniek uitzicht als piramide. Gelegen op de strip wat mooi meegenomen is. Ruime kamers.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2017

    7,1
    Voor de prijs wel ok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Pyramid Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen koelkastje , douche water liep niet goed af . Geen prijzen in supermarktje beneden naast ingang .

    Schoon , ligging , treintje naar mandalay .bedden wel ok.beetje gedateerd.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    7,5
    Leuk verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Zoals gezegd, de kamer is niet meer up-to-date. De douche vond ik echt niet goed. De straal van de douchekop is veel te zwak om je goed te kunnen douchen. Er is geen koelkastje aanwezig in je kamer. Spijtig, toch leuk om fris drinken te hebben. Algemeen is alles redelijk duur in Las Vegas. Het eten en drinken is duurder dan in andere steden, maar wat had je anders verwacht? Wil je graag je geld besparen voor aan andere zaken te geven (bijvoorbeeld een Las Vegas Show), ga dan naar de winkels en sla daar wat ontbijt en drinken in. Er zijn enkele Walgreens op de strip zelf. Met de auto is het maar enkele kilometers naar een Walmart achter de luchthaven (wat uiteraard goedkoper is dan de Walgreen op de Strip). Self-parking kost 10$ per dag, Valet 15$ per dag. Goede tip: neem de self-parking. Achter het hotel en voor ons minder ver wandelen dan de Valet. Het ging ook sneller om zelf de auto even te nemen dan te wachten op de Valet.

    Luxor is echt indrukwekkend. Het is super groot en echt prachtig. Wij verbleven in de West-Tower (niet de piramide zelf), wat blijkbaar goed is aangezien je in de piramide zelf veel lawaai hebt van het casino. De kamers van de towers lijken mij ook groter dan die van de piramide (aangezien je geen schuine wand hebt). De kamer is goed, al verwacht je meer van dergelijke hotel. Het voelt allemaal een beetje gedateerd. Luxor heeft meer dan 4000 kamers, dus het lijkt mij anderzijds ook niet eenvoudig om alles te updaten. Ondanks het feit dat er maar 1 zwembad open was van de drie, was het zeer rustig. Het zwembad is ondiep, je krijgt gratis handdoeken en de 'standaard' ligzetels zijn gratis. Wil je graag in de schaduw liggen of meer luxe (matras/aparte cabine met televisie/...), dan betaal je... afhankelijk van wat je voorkeur is betaal je kussende 50-200$ per dag. Ondanks de drukke stad, ervaar je rust aan het zwembad. Je hoort niet het lawaai van de boulevard alsook niet van de luchthaven. Enkel muziek staat er op de achtergrond. Zalig vertoeven hier tijdens de warmte. Het personeel is vriendelijk en de kamer was proper. In de kamer is een kluisje, televisie en airco aanwezig. Het internet is eveneens zeer goed! Luxor ligt nier midden op de strip, maar meer tegen het einde. Dit voorkomt de drukte en het lawaai van op de strip. Neem stevige wandelschoenen mee en geniet van de vele bezienswaardigheden. Je kan gratis een shuttle-tram nemen naar de naastgelegen hotels en van daar je wandeling verder zetten. Openbaar vervoer is niet nodig en zou zelfs een zonde zijn om te nemen. Er is veel te veel te zien op de strip en in de naburige hotels! Wandelen!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2017

    6,3
    Vergane glorie. Goedkoop gedurende de week.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het grote zwembad (waarmee groots geadverteerd wordt, zowel op deze website als op de website van het hotel) is gesloten. Hou daar rekening mee. Het wordt niet op de website van het hotel vermeld, dus bel desnoods van te voren als je zeker wil weten dat je daar gebruik van kan maken. Verder is de kamer gedateerd. Er was geen haardroger aanwezig in de kamer.

    Relatief goedkoop gedurende de week.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    8,3
    Locatie en rustige nette kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een rij voor het in- en uit checken (niet vreemd voor las Vegas) en een flink eind lopen tussen parkeerplaats en de kamer.

    Locatie en rustige nette kamer.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    10
    Geweldig!!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    De prijzen van het bier en de overige prullaria.

    Vriendelijk personeel! Geweldige accommodatie, uitzicht, service en luxe. Dit alles voor een goede prijs. Direct aan de strip gelegen en makkelijk terug te vinden door de lichtbundel op het dak. Top locatie!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    5,4
    LEUK MAAR IK ZOU HET GEEN 2E X DOEN
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    KAMERS ZIJN VEROUDERD, IK HAD MIJ MEER VOORGESTELD VAN HET LUXOR. HET ZWEMBAD WAS ZOZO, GEEN BUBBELBATH.

    HOTEL IS DICHT BIJ DE STRIP IN EEN VRIJ VEILIG GEBIED.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    7,9
    Ligging en unieke hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Piramide King Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koude douche als iedereen tegelijk gaat.

    Ligging en unieke hotel. Dit is uiteraard niet het enige unieke hotel voor deze prijs. Maar we hebben wel genoten van de extremen van Vegas, en dus ook dit hotel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    8,3
    Prettige kamer als uitvalsbasis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Helaas niet meer zoals vroeger in LV gebruikelijk een goed restaurant in Hotel Casino maar een food court met fast food ketens.

    De ligging aan de strip van Las Vegas en de ruime kamer met goede bedden

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    7,5
    Twee nachten in Las Vegas
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn eigenlijk al een beetje verlopen (beschadigingen hier en daar, vlekken in tapijt, behang, etc). Het hotel heeft daardoor haar glans verloren.

    Als je in Las Vegas verblijft, dan moet dat eigenlijk in een van de hotels aan The Strip. Luxor heeft een fijn zwembad om de zomerhitte goed te kunnen weerstaan. Vanaf Luxor kun je prima naar de andere hotels/casino's wandelen. Voor Fremont Street pak je een taxi bij het hotel. Kost je ongeveer $ 25,00.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    7,1
    Oude glorie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer, met name de badkamer, was verouderd. Het rook naar riool bij binnenkomst

    De locatie tov the Strip, je loopt zo het centrum v Las Vegas in. Het hotel is op zich qua uitvoering vd buitenkant spectaculair, ook al is het een vd oudere hotels.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    7,9
    Prima hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Beste Beschikbare Kamer - Inclusief Tegoed voor Drankjes van USD 20 per Nacht
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Overal in het casino wordt gerookt. Ligging is aan einde van de strip, ver lopen naar andere casino's.

    Mooie grote kamer. Alles netjes schoon. Vriendelijk personeel. Snelle mobiele check-in.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    7,9
    Prima voor dat moment
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 7 nachten

    Bij inchecken een lange rij ca. 25min gewacht

    Mooie grote kamer op de 15de met uitzicht op het zwembad Kluis op de kamer Goede service en schoon Snelle uitcheck

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 24 juni 2017

    10
    Fantastisch verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Pyramid Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijzen van één flesje water 0.5 inhoud bij het zwembad 5 dollar! Twee Corana biertjes 20 dollar! Misschien normaal voor Las Vegas maar water hoort voor iedereen betaalbaar te zijn, naar mijn mening.

    Ontzettend vriendelijk personeel, schone kamers, prachtig zwembad, goed buffet

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    9,2
    Zeer comfortabel hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen schaduw bij het zwembad. Maar een klein deel van de zwembaden geopend.

    Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Vriendelijk personeel. Goede verbinding met andere resorts. Zorg dat je pre check in doet anders sta je in een lange rij!!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    8,3
    Leuk hotel!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg dure shops om drankjes te halen in hotel, aan zwembad nog duurder. Ver lopen van kamer naar zwembad.

    Ruime kamer, toplocatie aan de strip, 4 grote zwembaden en hot tub, kojlt je ogen uit in het hotel zelf, veel te beleven. Meerdere eetgelegenheden in het hotel, snell3 check in via online.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    7,1
    Fijn hotel, wel gedateerd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Beste Beschikbare Kamer - Inclusief Tegoed voor Drankjes van USD 20 per Nacht
    • Verbleef 2 nachten

    Zwembad heeft meerder zwembaden, maar er is er maar 1 open door de weeks en de bedjes zijn meteen bezet. Ook zijn er geen parasols aanwezig.

    Vriendelijk personeel in casino (blackjack tafels), verbinding naar de omliggende hotels, snelle check-in ook al stond er een mega rij, parkeren achter het hotel

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    9,2
    Knap
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Piramide Queen Kamer met 2 queensize bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parking is betalend, wat in andere hotels niet is..

    Knap gebouw, hadden kamer op 23ste verdieping en om in de gang naar beneden te kijken is het heel speciaal.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 4 juni 2017

    6,3
    Prima hotel als je een goede deul hebt (bijv. E50 pn voor 2p)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Binnen is het heel erg donker en massaal (zoals bija alle hotel in Las Vegas, maar hier viel het extra op). Lift is gamel door de vorm. Kamers zijn ouder, niks bijzonders. Personeel is niet per se aardig of behulpzaam, waarschijnlijk door het aantal personen dat incheckt elke dag. Er hangt ook een vreemde geur, waarschijnlijk is dit om de sigarettenrook uit het casino te verdoezelen.

    Grappige vorm van het hotel, veel casino faciliteiten

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 juni 2017

    7,5
    Voor een nacht was het prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er was geen koelkast. Het was redelijk ver lopen vanaf de lift naar de kamer en vanaf het hotel naar de echte strip toe. Er was een hele lange check-in tijd (check je mail voor een mobiele check-in!) , je moest gelijk een heel buffet nemen voor eten en kon niet alleen even een pizza nemen. Maar wat ik het meest vond tegen vallen was, dat de luxor vanaf de buitenkant helemaal vies was... dus je kon ook niet echt bijzonder naar buiten kijken.

    De kamers waren groot, dit was fijn, en de bedden sliepen goed.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 24 mei 2017

    8,8
    Verblijven in een pyramide
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Piramide Queen Kamer met 2 queensize bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is duur om iets in de winkeltjes te kopen, iets van water, eten of zonnebrand het is dus goedkoper om 5 minuten te lopen naar een cvs/walgreens net buiten het hotel

    Mooi hotel, een stukje lopen naar het Bellagio hotel maar omdat je langs de hotels kan lopen voelt het veel korter. Hoewel het interieur wat verouderd is is het nog steeds comfortable. De bagage opslag is fantastisch.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 20 mei 2017

    6,7
    Zwembad ( was wel gedeeltelijk afgesloten) en lokatie
    • Groep
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden waren slecht; dikke topper ( Prima) maar een bed met enorme kuil eronder Geluidsoverlast van de buren; tv hard Personeel is niet echt vriendelijk aan de bali

    Zwembad ( was wel gedeeltelijk afgesloten) en lokatie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    2,5
    Het slechtste hotel van Las Vegas
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 7 nachten

    Het slechtste én duurste hotel ooit. Volledig afgeleefd, verouderd en niet hygiënisch. Dit fabriek van 4400 kamers biedt daarom ook geen enkele service. Eten in het hotel is ook niet aan te raden. Zeer gekend: constant wordt er zuurstof in het hotel gepompt zodat u blijft spelen: daardoor is slapen onmogelijk. Ook heel rumoerig hotel

    Enkel de ligging was goed (vlakbij het Convention Center waar ik op de beurs stond)

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 april 2017

    6,3
    De architecturale vorm is een top ervaring!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Pyramid Premium Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was normaal non smoking maar door de vorm van het gebouw kwam alle sigaretten rook van het casino beneden, naar de gangen boven waardoor er s nachts de storende geur van sigaretten was in de kamer.

    De architecturale vorm is een top ervaring!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    7,9
    Prima hotel voor schappelijke prijs
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 8 nachten

    - Geen goede/rustige werkplekken buiten eigen kamer

    - Ruime, nette kamers - Goede geluidsisolatie - Prima zwembad - Goede prijs/kwaliteit verhouding

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 14 april 2017

    10
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tower Suite met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    The buffet. Het avondeten wat voor redelijke prijs is (25dollar pp) was echt een slechte vreetschuur. We hadden beter iets meer kunnen betalen voor een goed gerecht

    We hadden een luxe suite voor een redelijke goedkope prijs omdat t doordeweeks was. Was echt enorme kamer met alles erop en eraan. We hebben daar echt van genoten

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 4 februari 2017

    3,8
    Verblijf tijdens Ces beurs
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg verouderd hotel waar al 30 jaar weinig onderhoud aan gedaan lijkt te zijn. Kamers heel simpel en kamer ernaast gehorig. Personeel ook alles behalve behulpzaam.

    Veel winkels en horeca in het hotel..wel wat gedateerd. Goeie gym en spa.

    Verbleven in januari 2017

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Luxor

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: