Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Majestic 3-sterren

1500 Sutter Street, San Francisco, CA 94109, Verenigde Staten

#120 van de 230 hotels in San Francisco

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 533 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 15

  • Beoordeeld op: 1 september 2018

    5,0
    Prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat oud en verwaarloosd hotel.

    Oud hotel. Kamers roken niet fris en de bedden waren echt waardeloos. Auto wordt geparkeerd maar vervolgens gebuikt om collega s op te halen. Voelde niet goed.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    8,3
    Hotel Majestic San Fransisco.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs viel vies tegen. Rond de 400 dollar voor 2 nachten.

    Het motel is in een leuke stijl (rond 19.00) gebouwd. Heel mooi en lief. De bedden waren wat hoog voor mij maar ze lagen heerlijk. Het personeel was vriendelijk en zeer behulpzaam. De lokatie was prima.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    7,5
    De mooie entourage en redelijk dicht in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco was kapot/ krappe kamer

    De mooie entourage en redelijk dicht in het centrum. Voor San Francisco prima prijs-kwaliteitsverhouding. Vriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    7,1
    Niet slecht maar kan beter
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Suite met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Old fashioned looking, je ziet dat er een hele tijd al geen renovaties zijn geweest. Aanbod parking 40$ dag is erover omdat je in de straat gratis kan parkeren van 20u tem 10u s morgens, in de dag ben je toch weg.

    De locatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    6,7
    Het hotel was heel mooi en op een goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer was erg klein en het verzoek van baby bedje was niet goed doorgekomen. Daarna was het bedje heel vies. Dat hebben ze de tweede dag wel opgelost.

    Het hotel was heel mooi en op een goede locatie.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 20 juni 2018

    7,9
    Fijn verblijf in een mooi klassiek ingericht hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel heeft geen echte minpunten. Als je wilt ontbijten in het hotel, dan is dat redelijk prijzig. Maar ja, dat is een keuze. Je kunt ook prima even verderop ontbijten voor minder.

    Mooi hotel, klassiek. Ruime fijne kamer, in klassieke stijl en luxe ingericht. Leuke ervaring! Ook al zit je midden in de stad, het was s avonds en s nachts niet druk met verkeer. Je zit op loopafstand van het begin-/eindpunt van de bekend cablecar. Handig!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    8,3
    Prachtige kamer en prima roomservice!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht

    Klein schoonheidsfoutje was de afplaktape aan het plafond en wij hadden een kamer op de begane grond op de hoek van het gebouw waardoor we een beetje last hadden van verkeerslawaai.

    Prachtige kamer en prima roomservice!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 januari 2018

    8,8
    Sfeervol, goed gelegen, rustig en schoon hotel met behulpzame staff
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 7 nachten

    de airconditioning in de kamer, het is een oud gebouw en daardoor is er geen AC beschikbaar, ook al waren we er in januari, was het toch nodig om 's nachts het raam open te laten (verkeersgeluid)

    Ruime kamers en goeie ligging. De ligging van het hotel is prettig, nabij het gezellige Japantown, het leuke "Fillmore St" en ov, maar toch redelijk rustig...

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    7,1
    Charmante kamer, vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was warm op de kamer, na de airco kregen we geen koude lucht. Daarnaast is het ontbijt vanaf 7 uur, maar toen wij om 7 uur aankwamen omdat we om half 8 moesten vertrekken, was er nog niets gereed. Uiteindelijk nog gauw een broodje naar binnen gewerkt, maar wel het volle bedrag moeten betalen.

    Charmante kamer, vriendelijk personeel. Service is goed. Locatie prima, op loopafstand van Union Square en goed bereikbaar met de auto.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    7,9
    Toen ik zei dat het onze tweede huwelijksreis was kregen we...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje gedateerd

    Toen ik zei dat het onze tweede huwelijksreis was kregen we gratis een upgrade

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 mei 2018

    8,8
    Prachtig hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging, toch een 40 min. Wandelen naar Union Square

    Kamers, hadden een suite....

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    6,3
    Personeel was aardig en gaf duidelijke uitleg.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje oud allemaal. Bar, ontbijtzaal was vaak dicht.

    Personeel was aardig en gaf duidelijke uitleg.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    10
    Prima, sfeervol en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omgevingsgeluiden

    Sfeer

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    7,1
    Rustige omgeving maar toch midden in de stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kosten parkeren: 30 dollar per nacht Bijbehorende restaurant erg duur

    Mooie kamer Fijne parkeerservice

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 27 september 2015

    7,5
    mooi oud gebouw met dito inrichting.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Doordat het een oud gebouw is hoor je wel wat meer geluiden dan in nieuw bouw maar dit heeft zo zijn charmes

    mooi oud gebouw met dito inrichting. Een heerlijk hemelbed.

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 15

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: