Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Mandalay Bay 4-sterren

3950 Las Vegas Boulevard South, Las Vegas Strip, Las Vegas, NV 89119, Verenigde Staten

#47 van de 193 hotels in Las Vegas

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 5541 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    9

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Betaald WiFi

    7,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 54

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    10
    Groot, perfect en schoon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen minpunten...alles is goed geregeld en ziet er super uit.

    Super hotel, alles zit in het hotel. De show van Michael Jackson was echt geweldig!!!! Alles goed geregeld, goede eet gelegenheden, heel schoon dus nergens iets op aan te merken

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    9,6
    Prachtig comfy
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Minibar zit er niet aan alles wordt berekend zelfs een bakje koffie die in het goedkoopste hotel nog gratis is bij de kamer! De afstand van de garage met je koffers naar de lobby is groot en geen bellboy of kar te vinden.

    Een heerlijk comfortabel bed prachtig uitzicht

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    7,5
    Bijzondere ervaring maar veel geld achtergelaten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Resort Queen Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik boek een hotel voor 460 EUR voor 2 dagen. als je dan uit hecht ben je toch 660 EUR kwijt. Daar kwam parkeergeld bij en twee flesjes water en iets uit minibar wat wij niet gebruikt hadden. Lullig als je dan ook ziet dat het hotel op dezelfde dag voor half geld wordt aangeboden. Letterlijk alles kost extra. Een bedje met parasol,, noem maar op.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    7,1
    Fijne plek
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het zwembad gaat wel erg vroeg dicht, na 17.00 uur hoef je niet meer te komen

    Prima hotel, weliswaar aan het begin van de strip, maar als dat minder belangrijk voor je is, is het hier goed vertoeven. Ruime kamer met een hele goede werkplek. Dat kom je niet overal tegen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    8,3
    Dat het concert voor 20.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onduidelijk wat de kosten waren en zouden worden, een verassing bij het uitchecken

    Dat het concert voor 20.000 man in het hotel werd gegeven zonder het hotel te hoeven verlaten, ongelooflijk

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    9,6
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ik heb geen kritiek.

    Zeer indrukwekkend en mooi hotel. Van alle gemakken voorzien en goede locatie op de strip (Wel aan het einde van de strip). Ik heb geen gebruik gemaakt van het zwembad maar zag er zeer mooi uit. Parkeren zeer makkelijk. Beneden is het zo groot dat je makkelijk verdwaald :-).

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    9,2
    Uitzicht is fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 4 nachten

    de hoge prijzen voor alles facultatief, koelkastje opendoen = betalen!! Oppassen, want iedere keer betalen!! Iets (snacks aangeboden op een tray op de kamer) oppakken en terugleggen= betalen!! Ook als je NIETS verbruikt, alleen verleggen is voldoende! Geen koffie zelf maken, er staat wel een koffiemaker, maar als je pakje neemt om zelf koffie te zetten=betalen!! TV aanzetten en per ongeluk verkeerde post aanklikken=betalen!! Dus, kijk daar mee uit en vraag info bij inchecken! Je mag ook niet je eigen drank, zelfs geen water, koelen want daar moet je ook voor betalen!! Parking is ook betalend!!

    Het hoge prachtige uitzicht op de strip, goede hygiene, mooie grote kamer (King), goede matras, snelheid van de liften, ...

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    8,8
    Luxe accomodatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Drie nachten via booking geboekt voor 450, toen ik 1 dag bij wilde boeken vroegen ze 360 per nacht! De parking kost 12 per dag en kost je zeker 15 minuten lopen van kamer via lift naar benden door casino naar de parking

    Luxe accomodatie

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2017

    9,6
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Resort Queen Kamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijzen van de kleine levensmiddelen winkeltjes in het hotel zijn erg hoog. 1 banaan kostte al 3 dollar. Maar op de strip bij CVS of Walgreens. zijn deze prijzen normaal.

    Vriendelijk personeel. Goede beveiliging/controle wanneer je naar de kamers gaat. Winkels heel dichtbij. Om de hoek van lift was er een winkeltje waar je 24 u terecht kan alleen is dit best prijzig.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    8,8
    Mooie en schone kamers, fijne sfeer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijzen, je moest bijna overal nog voor bij betalen. Drankjes in de minibar en supermarkten ook extreem duur. Daarnaast is het in het weekend extreem druk bij de zwembaden. Harde muziek, veel geschreeuw, je komt er niet echt tot rust.

    Mooi en schoon hotel, we hadden een kamer op de 31e verdieping met uitzicht op de strip. Zwembaden, restaurants, clubs, casino's, een winkelcentrum en een tram naar de strip, het hotel heeft ontelbare faciliteiten.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    8,8
    Was super👍
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het inchecken waren veel te weinig balie's geopend .. terwijl er rijen mensen stonden te wachten ..

    Kamers waren super 👍 Eten was goed . Zwembad was druk maar alles verder goed geregeld .

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    10
    Geweldig drie dagen in Las Vegas
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Als ik toch iets moet zeggen: de vrouw aan de lobby zei dat ze bij Delano tussen 19.30-20.30 champagne serveren aan gasten, maar er was niemand met champagne.

    Wij kregen een upgrade voor een king suite in Delano. Hun doel is dat je niet uit het hotel moet en was bijna gelukt. Alles was geweldig! Mooi! Kan niet in woorden uitleggen!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    8,8
    Veel luxe en comfort!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Resort Queen Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Inchecken duurde lang, en uitchecken duurde nog langer (50 minuten) en was ver onder de maat voor een accommodatie als deze.

    De bedden waren zeer comfortabel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    9,2
    Fantastisch hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijzen zijn behoorlijk, maar dat geldt voor heel Las Vegas. Houd rekening met de resortkosten die nog bovenop de geoffreerde prijzen komen.

    Fantastisch hotel. We kregen een upgrade naar een suite op de 25e verdieping. De kamer was prachtig en heel schoon. De faciliteiten zijn geweldig met meerdere zwembaden, een eigen strand, uitgebreid fitnesscentrum en tal van restaurants in het hotel. Je kunt er gemakkelijk een paar dagen doorbrengen zonder het hotel te verlaten.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 juni 2017

    9,6
    Zeer schoon en luxe hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Resort Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wees er op bedacht dat het ontbijt niet inbegrepen is. Restaurant Citizen beneden in het hotel is betaalbaar en heeft goed eten en goede service.

    Zeer schoon en luxe hotel. Goede locatie. Zeker goed prijs en kwaliteitverhouding.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 26 maart 2017

    7,5
    Schone kamers
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toen ik aan kwam werd ik in MGM geplaatst in plaats van mandalay bay. Na 17 uur reizen is dit een grote teleurstelling om dit aan de balie te horen en dan weer te moeten verplaatsen.

    Schone kamers

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 10 januari 2017

    7,1
    Mooi hotel, luxueuse kingsize kamer, maar exorbitante prijzen.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Resort Queen Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Transparantie over de prijs. Naar slechte Amerikaanse gewoontes wordt een netto-kamerprijs gegeven. In de kleine lettertjes wordt vermeld dat er nog 12% tax bijkomt, en als "kers op de taart" ook nog eens 35$ resort fee per dag. Een winkeltje in het hotel dat gewone dagelijkse dingen verkoopt (candy bars, flesjes drank, yoghurt...) hanteert prijzen die 3 tot 4x de gewone prijzen zijn. En de prijzen staan totaal niet geafficheerd.

    Kamer met 1 kingsize bed was prima. Goed bed, mooie grote badkamer met regendouche en apart bad, dus niet de typische Amerikaanse hotelkamer.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 10 november 2016

    9,6
    Upgrade naar een two-bedroom apartment gekregen: bizar groot...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Resort Queen Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Upgrade naar een two-bedroom apartment gekregen: bizar groot en enorme luxe. Heerlijke bedden en enorme badkamer. Van alle gemakken en faciliteiten voorzien. Super uitzicht. Jammer dat het maar een nacht was.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    7,1
    Hotel gericht op casinobezoekers
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 6 nachten

    geen toegang tot fitness, stank rondom casino en niet de mogelijkheid om de koelkast te gebruiken (je mag er zelf niets inzetten).

    WiFi is gratis, ruime kamers

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 24 september 2016

    8,3
    Als je geen wifi nodig hebt om contact met je familie te hebben uitstekend hotel!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Resort Queen Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Internet werkt niet! IT-hulp gehad maar het werkte nog niet. Dan maar in andere hotels gaan zitten voor contact met thuis maar dit was zeer vervelend! Zo'n sjiek hotel en dan dit niet in orde,dat kan toch niet! één nacht resortvergoeding terug gehad na klacht. Ze hadden mij de twee nachten moeten terugbetalen want internet heeft twee dagen en nachten niet gewerkt voor mij!

    Kamers waren geweldig! Heerlijke bedden en prachtige badkamer.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2016

    7,5
    prijs/kwaliteit matig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    De hotelkamer is al behoorlijk aan de prijs. We hadden gelukkig op tijd ingecheckt zodat we in de middag al van het zwembad gebruik konden maken. We hadden het hotel ook gekozen voor het zwembad. Deze bleek echter door een concert die avond al te sluiten om 6.30u. Gelukkig hebben we in de middag kunnen zwemmen , maar waren we later hadden we er niets aan gehad. Een plekje vinden uit de zon is moeilijk. Dit kan wel tegen een betaling van 15 dollar voor bedje en nog eens 15 dollar voor parasol. Ook de tubes voor de stroomversnelling zijn niet te leen of te huur. Je betaald daar ook een bedrag van 20 tot 25 dollar voor. Tevens is sharkbay tegen betaling,geen korting voor hotelgasten. Al met al voel je je behoorlijk uitgeknepen na een dagje mandelay. Jammer!

    de kamer was ruim en van alle gemakken voorzien. de badkamer met apart toilet was zeer comfortabel ingericht.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    8,3
    dienstverlening
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Resort Queen Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    1)de wegwijzers op het gelijkvloers zijn niet steeds éénduidig. Bv. treinstation.zoek maar!!!! 2)personeel had geen map van de stad 3) personeel was niet instaat om te vertellen,welk gebouw men kan ingaan om de stad vanuit een hoogte te bekijken. Had moeten weten dat de namaak-Eifeltoren dit uitzicht kan bieden.

    inrichting kamer

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    5,8
    Tegenvaller
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Special Offer- Run of House Room- 25USD F&B Credit per day
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Druk, en massaal . Nauwelijks schaduw bij zwembaden., eigenlijk gewoon gevaarlijk. Problemen met beloofde credit, bleven er maar ingewikkeld en onduidelijk over doen Zeer hoge kosten voor alles wat je buiten de kamer om zou willen .

    Hotel met veel faciliteiten en een goede ligging. Mooie kamers

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 24 juli 2016

    5,4
    Gigantische " Fabriek " waar je voor alles in een rij moet staan !
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Resort Queen Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afschuwelijke onpersoonlijke fabriek waar alles is gericht op je zo veel mogelijk geld af te pakken. Eten en drinken krankzinnig duur en kwaliteit matig terwijl je voor alles in een rij moet staan. Inchecken 50 minuten in rijen moeten staan/lopen. Absurd ! Geen warm water 's ochtends om te douchen en gaten in het linnengoed en lawaai op de gang. " Value for money ". is hier beslist niet van toepassing.

    - Zwembad - Parkeergemak - Goede airco en internet (I phone)

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    9,2
    Prachtig luxe hotel !
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Delano Suite met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles is erg prijzig

    Super luxe Zelfs een beach pool met golfslagbad Genoeg inside stores Prachtig ruime kamers Alles schoon en netjes

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 24 december 2017

    7,5
    Mooie kamers
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel voorzieningen waten dicht toen wij er waren

    Mooie kamers

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 november 2017

    9,2
    kregen voor weinig een upgrade naar suite, met uitzicht op...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet genoeg tijd gehad om alles te ontdekken

    kregen voor weinig een upgrade naar suite, met uitzicht op de strip.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    7,1
    Vele extra kosten niet inbegrepen in de prijs van booking.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Resort Queen Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vele extra kosten niet inbegrepen in de prijs van booking.com

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    8,8
    Zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toilet

    Zwembad

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    7,5
    Mooie, comfortabele kamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het supplement voor gebruik van het "resort" is onwaarschijnlijk hoog.

    Mooie, comfortabele kamers

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    6,3
    Prachtige kamer - luxe
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Resort Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Erg druk en massaal. Zwembad mooi, maar redelijke plekken te reserveren tegen extra betaling.

    Prachtige kamer - luxe

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    10
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Resort Queen Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    7,5
    Mooi maar duur
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurants, drankjes etc enorm duur. Geen schaduwplekken bij het zwembad of je moet een cabana huren voor 350 (!) dollar.

    Mooie kamer

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 16 maart 2017

    7,5
    Comfortabele kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alle toeslagen op de uiteindelijke rekening

    Comfortabele kamer

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2016

    8,3
    Baden in luxe in een hotel met alle denkbare faciliteiten!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Personeel enigszins onpersoonlijk.

    Zeer luxueuze en ruime kamer.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2016

    6,7
    Zeer mooi zwembad gebied
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De restaurants zijn zeer prijzig

    Zeer mooi zwembad gebied

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2016

    7,5
    Leuk om mee te maken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Special Offer- Run of House Room- 25USD F&B Credit per day
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ze vragen voor alles geld behalve het zwembad

    Het zwembad

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 16 mei 2016

    9,2
    Voor een upgrade van $30 kregen we een kamer in de Delano...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Over de locatie kan je altijd discussieren; voor ons was de reden zo dicht mogelijk bij de luchthaven. Je zit wel op het begin van de strip (of het einde, hoe je het bekijkt)

    Voor een upgrade van $30 kregen we een kamer in de Delano met aparte slaapkamer, aparte living, extra toilet en bovendien zeer luxueus. Ze hebben daar 6 verschillende zwembaden waar je terecht kan ; echt de moeite

  • Beoordeeld op: 1 mei 2016

    10
    Super!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het weer op eerste en laatste dag ( can't control that !) ....

    Super!!, we kregen een Upgrade ( because we were 'very special', tuurlijk.. naar the Delano.(!) prachtige suite met lekkere badjassen/ bar/ en heerlijk 'watervalbad'...Geweldige zwembaden waar kinderen gewoon in kunnen ( wat niet in ieder hotel in Vegas het geval is!)

  • Beoordeeld op: 17 maart 2016

    9,6
    perfecte locatie, mooie kamers, perfecte infra, wat een...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    perfecte locatie, mooie kamers, perfecte infra, wat een uitzicht. Wel vragen naar een hoge kamer met uitzicht op de strip. Is iets duurder, maar de moeite waard

  • Beoordeeld op: 15 november 2015

    9,2
    Mooi hotel aan het begin van de strip.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mooi hotel aan het begin van de strip. Hoewel dit hotel al een tijdje meegaat, is alles zeer goed onderhouden en aan de tijd aangepast. Prima restaurants, groot casino, super zwembad, schitterende ruime kamers, vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 3 september 2015

    7,5
    Kamer kwam niet overeen met de foto.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Kamer kwam niet overeen met de foto. Wij kregen niet waar wij om hadden gevraagd, receptioniste was niet blij met onze reservering via Booking.com! Wij werden onvriendelijk te woord gestaan! Wij hebben later telefonisch onze kamer kunnen wijzigen. De rest van het personeel was super vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2015

    7,9
    Goede service en voorzieningen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Als je niet op let kun je tegen hogere kosten aanlopen door bijv. de minibar. Wij hebben geen extra kosten gehad. Op de 8e verdieping heb je helaas geen ramen van boven tot onder vanwege decoratie van het hotel aan de buitenzijde. Zwembad was helaas ontzettend druk. Wees bereid om overal fooi voor te geven, dit vonden wij niet erg.

    Goede service en voorzieningen. Groot hotel en je hebt even tijd nodig om te vinden waar alles zit. Hotelkamer (great room) was boven onze verwachting!

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    8,8
    - indrukwekkend en aangenaam complex met vele restaurants en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    - zwembad is te druk - lange wachtrijen voor check-in

    - indrukwekkend en aangenaam complex met vele restaurants en faciliteiten - zeer groot zwembad - ontbijtbrunch in bayside buffet restaurant is zeer lekker - aquarium is de moeite

  • Beoordeeld op: 27 juli 2015

    8,8
    Faciliteiten
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Prijs/kwaliteitsverhouding restaurants - op voorhand hadden wij gevraagd om uitzicht op de Strip maar hier was geen rekening mee gehouden

    Faciliteiten

  • Beoordeeld op: 22 juni 2015

    8,8
    Kamers waren fantastisch.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Weinig schaduwplaatsen bij het Zwembad.

    Kamers waren fantastisch. Super luxe. Vriendelijk personeel, schitterend Casino en Zwembad faciliteiten. Really felt like a Rockstar!

  • Beoordeeld op: 4 juni 2015

    9,6
    De Greater room die we hadden geboekt bleek niet beschikbaar...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Een beetje maaltijd is hier onbetaalbaar. 8 dollar durven vragen voor een simpele sandwich is echt teveel! Die eten ze maar lekker zelf op. Wij hebben buiten het hotel gegeten....

    De Greater room die we hadden geboekt bleek niet beschikbaar en om ons niet langer te laten wacht kregen we voor hetzelfde geld een Penthouse aangeboden. Dat bleek baden in luxe met 4 tv's en electrisch bedienbare gordijnen. Echt geweldig! Ook de faciliteiten zoals het zwembad zijn fantastisch!

  • Beoordeeld op: 22 januari 2015

    5,8
    Kamer is oke, bedden zijn oké, badkamer is mooi.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Behalve het gratis gokken moet je voor de rest allemaal extra betalen. Fitness, zwembad etc, hele buitengedeelte was afgesloten... Via mobiel uitgecheckt en een rekening gekregen waarvan de kamerprijs 70 dollar duurder uitkwam dan vooraf geboekt.

    Kamer is oke, bedden zijn oké, badkamer is mooi. Ligging aan het begin van de strip.

  • Beoordeeld op: 18 april 2016

    10
    Mooiekamers
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dat er gewoon gerookt werd,waaronder ook wiet

    Mooiekamers

  • Beoordeeld op: 15 december 2015

    4,6
    niets
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    zeer slechte airco

    niets

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    9,2
    Geweldig zwembad en dinerbuffet.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Geweldig zwembad en dinerbuffet. Shark Reef aquarium is leuk voor de kinderen. Aanrader dit hotel.

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    8,3
    Bij aankomst hebben we een upgrade gekregen naar suite...
    • Vakantiereis
    • Stel

    zoals elke casino je betaald voor alles

    Bij aankomst hebben we een upgrade gekregen naar suite zonder een meerkost

  • Beoordeeld op: 26 april 2015

    9,2
    Perfect werkende wifi.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Kan hier en daar wat opfriswerk gebruiken. Licht gedateerd.

    Perfect werkende wifi. Groot maar geoliede machine.

  • Beoordeeld op: 24 februari 2015

    9,2
    Gratis WIFI
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Enigzinds ver van centrum strip

    Gratis WIFI Mooi elegant interieur

Er zijn ook 44 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 54

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Mandalay Bay

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: