Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Manhattan Broadway Hotel 2-sterren

273 West 38th Street, New York, NY 10018, Verenigde Staten

#405 van de 421 hotels in New York

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1163 beoordelingen over dit hotel

6,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,2

  • Comfort

    5,4

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    5,3

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    5,8

  • Gratis WiFi

    5,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 22

  • Beoordeeld op: 12 september 2018

    5,0
    Slechte ervaring
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer 405, een bezemkast voor 2 personen. de hygiëne, het stonk naar riolering, het toilet was verstopt en kwamen ze tot 2x toe fixen, toen dat uiteindelijk niet meer hielp omdat het overliep de kamer in kregen we een andere kamer, 408. Koud als een koelkast, raam kon niet dicht vanwege de airco, verwarming was niet aanwezig. Geen afzuiging in de badkamer, vochtige toestand.

    De locatie! Goed uitgangspunt voor alle bezienswaardigheden

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    4,2
    Er zijn veel betere hotels in de omgeving die voor dezelfde prijs of beter een goede kamer aanbieden
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 4 nachten

    De kamers waren heel klein, benauwd en niet schoon. Geen enkel comfort. Op het beddengoed zaten vlekken. Klein zijraampje in de kamer met vies gordijntje ervoor, geen daglicht mogelijk. Geen ontbijt. Voor de wifi moesten we $5 per dag betalen.

    Niets beviel ons, we zijn na 1 nacht weggegaan

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    2,5
    verschrikkelijke locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    een verschrikkelijk oud en vies hotel. een vieze badkamer, met loszittend plankje, onhygienische douche, doorgezakt bed, ramen die waren afgeplakt met folie zodat je niet naar buiten kon kijken.

    de locatie is top, dicht in de buurt van alle bezienswaardigheden

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    7,1
    Prima voor gasten die minimaal in het hotel willen verblijven. Bedden en badkamer zijn prima.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 5 nachten

    Het hotel heeft weinig uitstraling, en een rommelige entree. Het gehele pand is gedateerd.

    De locatie is perfect in Manhattan gelegen. Alles is op loopafstand en ook de metro is zeer goed bereikbaar.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2016

    3,3
    Slecht hotel met goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden zijn slecht, kamers zijn erg klein (zelfs voor new york begrippen). Kamers zijn erg oud. Kamers zijn erg gehorig. De kamers lijken totaal niet op de foto's waardoor je het gevoel hebt te zijn voorgelogen. 5$ per dag voor erg slecht WiFi . 2$ per koffer nadat je bent uitgechecked om je koffers te bergen voor een paar uurtjes, en dat op een kamer van 250$ per dag. Prijs kwaliteit totaal niet in verhouding. Bed is nauwelijks een bed maar een paar stalen pootjes en een matras. Geen kasten. Koffers moeten onder je bed anders kan je helemaal nergens staan. Tv is formaat mini laptop en zeer slechte ontvangst, als het al werkt. Pas op ! foto's van de kamers zijn lokkertjes. Er zijn maar 4/5 kamers in deze staat. Overige +/- 40 zijn erg oud en slecht en je weet niet welke je krijgt van te voren.

    Enige goede aan dit hotel is de locatie

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    8,3
    Heerlijke plek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    niets

    De plek en het personeel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    6,7
    Prima om te overnachten. Dat is ook het enige wat ik nodig had.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    ventilatie en airco capaciteit is ver onder de maat.. Als het warm weer is volstrekt onvoldoende.

    in het midden van Manhattan

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    6,7
    De locatie was geweldig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen ontbijt. Geen raam.

    De locatie was geweldig

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    5,4
    Vriendelijke staf en locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht bed, geen raam, gehorig

    Vriendelijke staf en locatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 november 2017

    6,7
    prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    kamers dienen opgeknapte te worden

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    3,8
    Ideale locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rommelig en niet heel fris

    Ideale locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    6,7
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen goede wifi

    De locatie

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    3,8
    Kamers zijn gevangenis. Ellen (gratis escape room experiance), heel klein en niet schoon.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs, kamers zijn net gevangenis cellen

    Location

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    3,8
    er was geen warm water
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    er was geen warm water

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 mei 2017

    6,3
    Klein en oud kamertje, maar de perfecte ligging midden in NY!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein en oud kamertje, maar de perfecte ligging midden in NY!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    4,2
    Super slechte prijs kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super slechte prijs kwaliteit verhouding. Wij zijn weggegaan. We betaalden bijna 200 dollar voor een verschrikkelijke kamer.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 mei 2016

    6,3
    De locatie was perfect, dichtbij een metro en Time Square.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Een belachelijke prijs voor wat je krijgt. Een piepklein kamertje met een bed tegen de muur, dus 1 van ons 2 moest steeds klimmen. Geen ruimte om je koffers of iets anders kwijt te kunnen.

    De locatie was perfect, dichtbij een metro en Time Square.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2016

    4,2
    Vriendelijk en behulpzaam bij onthaal
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamers niet zoals op de foto, muf en niet proper, wij hadden onze 2 (?!) handdoeken op de grond gelegd en savonds hingen deze gewoon terug aan een kapstok! Extra betalen voor het minste,.. Als je dan toch nr NYC gaat beter iets meer betalen voor meer kwaliteit!!

    Vriendelijk en behulpzaam bij onthaal

  • Beoordeeld op: 12 januari 2015

    7,1
    De locatie is perfect op nog geen 5 minuten lopen van zowel...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel is erg klein en komt wat vervallen over/lijkt op achterstallig onderhoud. Dit uit zich o.a. in de (kit)afwerking op de badkamer en de troep (schimmel?) op de raamkozijnen. Verder is wel alles gewoon netjes en hygiënisch. Het bed is gewoon een opklapbed, maar ligt prima. Het hotel is gehorig (we lagen vlak naast de lift) maar met oordoppen in heb je gewoon een goede nachtrust. Voor deze prijsaanbieding een perfecte locatie, maar het volle tarief zou ik er niet voor betalen.

    De locatie is perfect op nog geen 5 minuten lopen van zowel Times Square als Penn Station. De voorzieningen op de kamer zijn simpel maar goed (koelkastje, kluisje, regendouche en zelfs een magnetron). Iedere dag schone handdoeken! Aardig en behulpzaam personeel, dat 24/7 aanwezig is. In de kleine hal is een computer aanwezig, waar je per 5 minuten en per print 1 dollar betaald. Online inchecken voor je vlucht kun je dus ook al tijdig in het hotel regelen.

  • Beoordeeld op: 6 april 2016

    7,9
    Ontbreken van lobby
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ontbreken van lobby Er mocht wel free WiFi zijn

  • Beoordeeld op: 22 november 2015

    5,4
    Vriendelijk en behulpzaam personeel en goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kleine rumoerige en warme kamer met harde bedden voor teveel geld.

    Vriendelijk en behulpzaam personeel en goede locatie.

  • Beoordeeld op: 8 juni 2015

    7,5
    De super centrale ligging
    • Vakantiereis
    • Groep

    Vrij kleine kamer, maar wel netjes.

    De super centrale ligging

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 22

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: