Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over MarQueen Hotel 4-sterren

600 Queen Anne Avenue North, Queen Anne, Seattle, WA 98109, Verenigde Staten

#66 van de 89 hotels in Seattle

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 902 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    9,6
    Uitstekend met klassieke inrichting TOP!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was in een lounge bar met zeer comfortabele stoelen en banken. Uitstekend om te loungen maar minder geschikt voor het ontbijt.

    Ruime kamer en een klassieke stijl van het hotel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    7,9
    Als het hier niet stonk wat dit een geweldige plek.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het stinkt hier. Kom je binnen bij de receptie dan komt de geur muffige geur gelijk op je af, en als je vervolgens naar je kamer loopt wordt het niet minder. Na een kwartiertje valt het je niet heel erg meer op, maar als je vervolgens buiten loopt ruik je het aan je kleding. Het ontbijt is niet de moeite waard, loop in plaats daarvan naar een diner verderop die mekka heet.

    Het is een fraai pand onderaan Queen Anne Hill. De locatie is prima tov centrum Seattle, je loopt in 20 minuten naar bell-town. De kamers zijn ruim, er zit een keuken in en een prima badkamer, een ruim bed een leuk zitje en vanuit mijn bed had ik uitzicht op space needle, die op pakweg 500 meter ligt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    7,5
    Fijn hotel op goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    De lounge / ontbijtruimte was niet altijd fris en opgeruimd. De airco en de koelkast in de keuken maken veel lawaai.

    Fijne ruime kamer. Zeer vriendelijk personeel. Ontbijt niet heel uitgebreid maar wel goed. Er kunnen extra's besteld worden. De parkeerservice was heel attent. De kamer was op de begane grond aan de straatkant maar uitstekend geïsoleerd. De locatie van het hotel was op loopafstand van haven en downtown.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    8,8
    Sfeer, service van Dominic
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt + zaal: niet passend bij dit type hotel

    Sfeer, service van Dominic

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 november 2017

    9,2
    Oud Hotel = charme
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nihil

    Oud Hotel = charme

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    8,3
    Ontbijt was in een gezellige ruimte en heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt was in een gezellige ruimte en heerlijk. De kamers waren ruim.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    8,3
    Beetje duur voor wat je krijgt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oubollig

    Ontbijt locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 maart 2017

    7,9
    Hotel met vriendelijk personeel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt is te verwaarlozen

    Grote kamer

    Verbleven in februari 2017

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van MarQueen Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: