Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Marrakech 3-sterren

2688 Broadway, 103rd Street, Upper West Side, New York, NY 10025, Verenigde Staten

#387 van de 415 hotels in New York

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3177 beoordelingen over dit hotel

6,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,7

  • Comfort

    6,2

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    6

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,4

  • Gratis WiFi

    6,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    8,3
    👍🏻
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 tweepersoonsbedden
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De tikkende airco in het raam. Snachts is dat best vervelend. En de WiFi. Hij is er, maar daar is alles mee gezegd.

    Basic hotelletje. Niet bijzonder, gewoon prima. Metro voor de deur is echt ++

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    3,8
    Pas op! Ze pakken je borg af!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De foto’s lijken niet op de werkelijkheid! De ingang is op twee hoog, alleen via een steile smalle trap te bereiken. Er is geen lift. Het lijkt meer op een hostel dan hotel. Alles is smoezelig en vies. Bij het inchecken vragen ze een borg van $50 op je CreditCard. Deze krijg je helaas niet terug. Na vier weken nog geen geld terug. Geen reactie op e-mail en via de telefoon spreekt men opeens heel slecht Engels, en is de manager er nooit om uitleg te geven. Absolute afrader!!!

    Allen de lokatie was top. Vlakbij Central Park en de metro boor de deur.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    7,1
    First stay New York
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 tweepersoonsbedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig gelegenheid in badkamer om toilet spullen op te zetten. Mist een kastje of dergelijke.

    Hotel is dichtbij de metro en je krijgt 10% korting bij Broadway Bagel waar je goed kan ontbijten

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    6,5
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De trappen. Gelukkig zijn ze zo netjes dat ze je koffers bij aankomst bij de taxi ophalen en bij vertrek weer helemaal in je taxi stoppen waardoor je minder last hebt van de trappen.

    Goede locatie direct naast Subway 103rd station en Starbucks ernaast. Discount op uitgebreid ontbijt in de buurt omdat ze zelf geen restaurant hebben. Als je een goede fooi achterlaat wordt je kamer goed schoongemaakt, anders matig.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    7,5
    Prima basic hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 5 nachten

    Hotel was wel gehorig en er is geen lift aanwezig. Maar daar in tegen kon je wel vragen om een bellman die je komt helpen met de koffers.

    Prima hotel qua prijs/kwaliteit. Kamers zijn erg klein, maar je hebt alles wat je nodig hebt. (Prima bed en douche). Voor de rest leef je toch alleen maar buiten.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    7,9
    Kleine maar propere kamers die volledig in orde zijn.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine maar propere kamers die volledig in orde zijn. Geen lift, maar het personeel helpt vriendelijk met de koffers! Op de hoek een metro waar je vlot Downtown mee geraakt! Recht naar Times Square. Personeel super vriendelijk, kamers worden elke dag proper gemaakt, propere handdoeken...

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    6,3
    Prima verblijf gehad, zeker een optie voor een volgende keer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tsjah, het ligt een eind van het “echte” centrum van Manhattan maar daar is de prijs dan ook naar.

    Kamers waren prima, lag ook direct naast een metrolijn.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    5,4
    Matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eerst een kamer naast de wc van de lobby. Erg gehorig, niet geslapen. Wel een nieuwe kamer gehad de andere dag. S’nachts kan de verwarming ineen aan springen en kun je niet uit zetten. Het wordt dan erg warm in kamer.

    Locatie dicht bij de metro

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    8,8
    Een prima hotel prijs-kwaliteit waar ik zeker terug zou komen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 5 nachten

    *De badkamer is zeer klein (qua breedte) hoewel mijn vriend (1m 92) hier perfect onder kon staan. Het bad is vrij klein, hierin kan je zeker niet languit liggen. Het water was echt SUPERheet, zeker 50 graden, maar de manager is dit meteen komen oplossen vanaf we dit vroegen. Het was een raar systeem; hot is eigenlijk cold en omgekeerd. Vanaf je dit weet is het een zalige douche. *De wc liep om de 5 minuten door (pomp sloeg af), dit is wel slecht voor het milieu!! Dit maakte 's nachts ook lawaai maar dit hoorde ik niet omdat ik altijd slaap met oordoppen in. *Toen we aankwamen om 23u30 (late vlucht) was er een heel onvriendelijke vrouw die ons ontving, dat vond ik erg jammer. Ze keek ons zelfs niet aan. *Er is geen lift, waardoor je alle valiezen moeten dragen naar soms de 3de verdieping. Gratis fitness :D

    Ik vond het vooral zo leuk dat je waar voor je geld kreeg. In New York zijn alle hotels duur en is het ook moeilijk om een hotel te vinden naar jouw zin. De kamers zijn overal klein in NYC. Maar in het hotel Marrakech zijn ze echt nog vrij groot. *Het bed is super comfortabel. Mijn vriend heeft snel rugpijn maar met dit bed totaal niet. Ligt zacht en goed. Wel klein qua breedte (Queensize). *De tv werkt goed op de kamer en is echt aangenaam na een vermoeiende dag. *Ik heb genoten van de douches !! (zie ook onder) *Er was 1 vrouw niet vriendelijk, maar ik heb haar sinds die avond niet meer gezien. Zij was ook de uitzondering op de regel want alle andere mensen spreken je constant aan op een vriendelijke manier. *LOCATIE. Wat ZALIG om elke ochtend en avond zo weinig te moeten stappen als je uit de metro komt. Is echt vlak bij de metro (max 40 meter). Het hotel heeft ook een Starbucks naast zich, dus voor een snel ontbijt is dit héérlijk. Is ook een vrij rustige Starbucks. *Je kan op alles klagen maar ik vond dit (VOOR NYC) een goed hotel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    6,7
    Goede locatie, goede prijs/kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers: heel lawaaierig aan de straatkant. Een automaat met iets eten/drinken zou zalig zijn. Er was helemaal niets te vinden.

    Goede locatie, goede prijs/kwaliteit.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    2,9
    verschrikkelijk, totaal 3 sterren onwaardig. onhygienisch etc. etc.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten

    Alles!!

    er beviel helemaal niets. erg slecht hotel. kamers hele week niet schoongemaakt. 2 kamers met verstopte toilet. handdoeken niet iedere dag schoon. badkamer met bad te vies om erin te staan. verroest bad. geen kastruimte in kamer. trap omhoog om in hotel te komen, trap omhoog om bij kamers te komen. last van jeugd midden in de nacht op de gang. kortom 1 groot drama. willen graag een officiele klacht indienen. foto's op de website zijn totaal niet relevant met wat je krijgt. bar in hotel is er niet, restaurant naast hotel is er niet. 3 sterren?? schandalig!!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    4,2
    The city that never sleeps werd erg letterlijk uitgedragen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tot diep in de nacht harde muziek van andere hotelgasten om hun andere slaapkamergeluiden te overtreffen. Personeel hotel deed niets naast 1 keer vragen of muziek zachter mocht, maar als ze vervolgens te horen kregen dat de gasten de muziek niet zachter gingen zetten was dat oke en kregen wij te horen dat ze in het hotel waren om iets te vieren. Vreemde ‘oplossing’ en dus totaal geen respect voor personeel van het hotel. Overigens staat bij receptie dat je een hoge vergoeding moet betalen als je in je kamer rookt. Er kwam echter meerdere malen tijdens ons verblijf een wietlucht uit andere kamers.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    7,5
    Prima goedkoop hotel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen stoel in de kamer, alleen bed.

    Enige nadeel is dat er geen liften zijn, dus trappen lopen. In de buurt veel redelijk geprijsde opties om te eten Metro Diner, Italiaans, Indiaas, Mexicaans etc. Starbucks naast de deur.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 februari 2018

    7,1
    Goed geslapen, maar de locatie/buurt houdt ons tegen om er weer te boeken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We moesten meteen een steile trap op om bij de lobby te komen (personeel hielp ons wel) en naar de kamer geen lift te vinden. Allemaal smalle trappen en een doolhof om er te komen. Locatie viel tegen. 's Avonds voelde ik me minder prettig (veel zwervers, ook in de mac) De badkamer deur klemde en moest je met je volle gewicht tegen aan om m weer open te krijgen.

    De kamer was ruim en personeel vriendelijk.Bed sliep lekker en rustige buurt ('s nachts bijna geen last van verkeer)

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 2 februari 2018

    6,7
    New York prijskwaliteit
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 7 nachten

    Er was een continue rookgeur aanwezig in de badkamer.

    Goed bed, comfortabele kamer, voldoende ruim en erg vriendelijk personeel! Kamer werd ook telkens mooi gepoetst

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2017

    8,3
    Aangenaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De muren zijn zeer dun waardoor je de buren wel goed hoort. Als je er naast je hebt die rustig zijn is dat geen probleem... wij zijn na dag 2 opgestaan met extreme rode builen op onze benen die enorm jeuken. Dat komt door 'bedwantsen'. Kleine beestjes die zich verstoppen in de matras en 's nachts bloed komen prikken. (Komt veel voor in hotels. Hebben dit vergeten te verwittigen aan het hotel dus hebben zij ook niet kunnen ingrijpen waar nodig).

    Locatie was goed, metro vlakbij Central park op 5m wandelen dus voor mensen die graag wandelen perfect! Personeel was super vriendelijk en behulpzaam! Alles was netjes en proper. Comfortabele bedden. Zeer rustige omgeving, zeer goed geslapen. Wij zouden wel terug komen!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2017

    7,5
    de ligging van het hotel met de metro naast het hotel kamers...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    de ligging van het hotel met de metro naast het hotel kamers zijn niet groot, bedden zijn goed. personeel is erg behulpzaam. parking voor de auto net om de hoek . niet zo geschikt voor ouderen er is geen lift. echter de koffers worden voor je op de kamer gebracht

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    4,6
    Goed om enkel te slapen maar netheid badkamer en kamer was niet ok.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Netheid van de kamer viel zwaar tegen, lawaai van een openbaar toilet naast onze kamer, lawaai van airconditioning, leek eerder een jeugdherberg dan een hotel.

    Goedkoop

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    5,4
    Prima locatie, maar prijs-kwaliteitverhouding was niet okay
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 tweepersoonsbedden
    • Verbleef 8 nachten

    Op de entree na zag het hotel er smoezelig uit. De 'grote' 4 persoons kamer was in feite erg klein terwijl wij maar met zijn 3tjes waren. De douche maakte zo'n herrie, ook die van de buren, dat je slapen wel kon vergeten. Verder werd het beddengoed en de handdoeken niet verschoond, alleen weer opnieuw opgemaakt en opgevouwen.

    De locatie is prima, winkels en horeca in de buurt, naast de metro en central park op steenworp afstand.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    7,1
    Goede prijs en centrale ligging. Als je er alleen komt om te slapen, prima.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 tweepersoonsbedden
    • Verbleef 5 nachten

    Er was geen kluisje, geen koelkastje en de badkamer was erg klein. Er was ook geen lift, maar dat was bekend. Er was geen ontbijt en de wifi was op de kamer niet heel sterk, in de lobby ging het prima.

    De prijs voor een kamer midden in Manhattan. Dan weet je dat je niet veel luxe kan verwachten. De bedden lagen prima en een metrostation bij de voordeur. Personeel was vriendelijk en na een nacht met geluidsoverlast kregen we daarna zonder problemen een rustigere en grotere kamer.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,1
    Aanrader voor kort verblijf in NY
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze kamer was heel klein en dat was wat lastig met drie koffers.

    Het hotel heeft een rustige ligging waardoor je goed kan slapen. Vriendelijk personeel die graag helpt met koffers tillen, ze brachten de koffers ook naar de kamer voor ons. Schone kamer, goed bed en airco. Bij de receptie helpen ze je graag met info etc. Vanaf het hotel kan je makkelijk overal komen met de metro, klein stukje naar time square bijvoorbeeld

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    4,2
    Erg slecht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer te klein was erger dan een kippen hok. Problemen met de wc Veel te krappe douch Heel smalle Trap klimmen om boven te komen. Bed was wankel was meer een 1 persoon dan 2 Airco maakt herrie Zeker ook erg slecht geslapen

    De Starbucks die naast he t hotel zit

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juni 2017

    6,7
    Simpel hotel met een goede ligging om van alles te ondernemen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 tweepersoonsbedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sobere kamers wat oubollig geen koelkastje op de kamer. Meerdere trappen in het pand voor ons niet zo'n probleem maar de trappen waren een verassing. Geen lift.

    Simpel hotel met een goede ligging buiten de drukte vlak bij Central Park en een metrolijn voor de deur.goed typisch amerikaans ontbijt restaurant op 2 minuutjes wandelen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    5,4
    Onderhoud nodig!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 tweepersoonsbedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer kan zo in Madurodam! De douche werd niet altijd warm. Het sanitair en de vloerbedekking in het hele hotel waren aan vernieuwing toe. Dat zag er viezig uit. Had daardoor een hostel uitstraling. De muren zijn zo dun dat we de buurman konden horen snurken!

    De bedden waren prima! We sliepen aan de rustige achterkant vh hotel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 mei 2017

    7,9
    Citytrip NYC
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uber basic functioneel hotel. Je moet de NYC prijs kwaliteit verhouding begrijpen. Geen extras in dit hotel. Meer dan prima om vanuit deze lokatie de stad te verkennen. Met metro 1 kom je overal

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 16 mei 2017

    7,5
    Prima hotel voor een weekje NYC
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dunne wandjes, verwarming tikte enorm wanneer die aanging. Het hotel is lekker basic, prima om te slapen.

    Afstand met de Subway tot time square is ongeveer 15 min downtown Wallstreet 20 min. Central park 10 minuten lopen. Leuke diners in de buurt waar je prima kunt ontbijten.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    8,3
    absoluut aan te bevelen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 tweepersoonsbedden
    • Verbleef 8 nachten

    beetje krappe badkamer slechte wifi op de kamer. wel goede ontvangst in de lobby wel wat gehorig

    aardig en hulpvaardig personeel goede locatie met metro op de hoek nette kamers en iedere dag schoonmaak

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    7,9
    Leuk hotel en goede locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed lag goed maar was wat aan de kleine kant. Wij zijn niet lang maar onze voeten kwamen over de rand heen. De kamer die wij hadden zat aan de voorkant en was direct aan een drukke weg. Het was ook 's nachts druk dus lawaaierig maar dat hoort natuurlijk ook wel een beetje bij New York.

    Locatie was goed, veel restaurantjes in de buurt. Ook leuke ouderwetse Amerikaanse diners. Kamer was klein maar prima. Het was schoon en je kreeg iedere dag schone handdoeken. Mooie ruime douche. Hotel personeel was erg behulpzaam. Leuke sfeer in de hotel lobby! Wifi werkte perfect.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2016

    3,3
    Hotel Marrakech was een werkelijk onvergetelijke ervaring, maar wel in de meest negatieve zin!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Inchecken - geen service, geen info, ongeïnteresseerd Temperatuur - kamer was ver boven 25 graden, daar kon zgn niets aan gedaan worden Toilet - na de eerste nacht was het toilet verstopt, het duurde uren en herhaaldelijk aandringen, voordat iemand het initiatief nam hier iets aan te doen Water - 12 uur, de hele ochtend, geen stromend water beschikbaar, hier werd niets over gecommuniceerd Telefoon - telefoon in de kamer werkte niet, voor bovenstaande gebreken, was het telkens 4 verdiepingen op en neer lopen naar de receptie Hotel Marrakech was een werkelijk onvergetelijke ervaring, maar wel in de meest negatieve zin!

    Na 4 nachten uit kunnen checken

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 16 september 2016

    6,3
    Verlopen hotel, goede locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 tweepersoonsbedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel aan de receptie was niet erg behulpzaam. Toen we uitgecheckt hadden, kwamen we er later achter dat we een trui hadden laten liggen in de kamer. De man die achter de receptie stond, deed totaal geen moeite om te achterhalen waar deze gebleven was. We moesten als we terug waren maar een mail sturen met onze adres en creditcard gegevens, dan zouden ze hem wel verschepen. Gelukkig waren er twee "porters" die wel wilden zoeken en in no time de trui gevonden hadden. Hotel was een beetje oud en sjofel, en niet erg schoon.

    De locatie was prima, recht aan het metrostation. Ook hadden we een fijne kamer: twee geschakelde slaapkamers waardoor we lekker veel ruimte hadden.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    3,3
    Ik zou het hotel niemand aanbevelen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche was kapot en werd na 2 keer vragen nog niet gemaakt, het toilet was steeds verstopt Er zat geen ontbijt bij terwijl dat wel op onze reservering stond

    Het bed was ok

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    7,9
    goed personeel, schone kamer, locatie kamer wat minder
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer zat naast een wc die door iedereen gebruikt kon worden wat nogal wat lawaai gaf in de ochtend.

    Goed personeel, naar mij als klant zeer vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    7,9
    Locatie, naast metro station.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 tweepersoonsbedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi af en toe traag. Betalen per koffer van 2 dollar voor uur achterlaten laatste dag. 6 trappen naar kamer. Klein bad.

    Locatie, naast metro station. Helaas alleen weekend gesloten ivm werkzaamheden. Genoeg eettentjes in de buurt.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    8,3
    Fijne locatie, fantastisch personeel, goed prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 tweepersoonsbedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is geen lift, dus trappen klimmen. De kamers zijn redelijk krap, maar dit hadden wij ook verwacht.

    Het personeel was fantastisch! Stonden ten alle tijden voor je klaar. Of je nou iets nodig had of voor een gezellig praatje. Zie je niet vaak in New York. Verder zit de rode metrolijn meteen naast het hotel. De blauwe en oranje een paar blokken verderop. Dit was heel prettig.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    6,7
    Prima want we waren toch hele dag weg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Grootte kamer is erg klein

    De airco en regelen taxi airport

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    6,7
    Prima bedden!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 tweepersoonsbedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Duur voor kwaliteit en locatie hotel

    Prima bedden!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    8,3
    Prima low budget hotel dicht bij de metro
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Raam kon niet open, geen lift

    Locatie!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    5,4
    Enkel feit dat metro dicht bij is was een pluspunt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer te klein, badkamer nog kleiner dan klein. Vuile tapijten.

    Enkel feit dat metro dicht bij is was een pluspunt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    4,6
    Om te slapen alleen goed genoeg
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer

    Metro vlakbij

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    7,5
    Ik had het hotel minder verwacht! Waren schone kamers en hebben dit hotel als heel fijn ervaren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed! Het bed was helemaal door gelegen

    Het metrostation naast het hotel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    7,5
    uitstekend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 6 nachten

    vriendelijke mensen, schone kamers, goede ligging van het hotel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 april 2018

    8,3
    Basic maar netjes
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 tweepersoonsbedden
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Basic maar super schoon hotel met een goede prijs-kwaliteit verhouding voor NY begrippen

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    5,0
    Twee grote bedden op de kamer
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tapijt vies, veel lawaai, badkamer klein en vuil

    Twee grote bedden op de kamer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    8,8
    Perfect plekje
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was gedateerd maar wel schoon!!!

    Locatie met prijs / kwaliteit verhouding. De.vriendelijkheid / behulpzaam van het personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    5,0
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 tweepersoonsbedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klappen met deuren op de gang in de nacht.

    Qua prijs was het een goede kamer met goede en schone bedden.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    7,5
    Fijne vakantie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg warm in hotel.

    Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede lokatie naast Starbucks en metrohalte.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    5,0
    helaas geen ontbijt of koffie 's ochtend
    • Groep
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    het hotel viel heel erg tegen dan wat ik op internet gezien heb.

    helaas geen ontbijt of koffie 's ochtend

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 december 2017

    7,9
    prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Douche kreeg je moeilijk op de goede temperatuur en was niet erg schoon

    twee bedden omdat we één bed hadden verwacht

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 december 2017

    6,3
    Prima verblijf op goede locatie, behulpvaardig personeel. Alleen ontzettend gehorig binnen hotel.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    Echt ONTZETTEND gehorig v.w.b. de naastgelegen kamers

    n.v.t. in dit hotel

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 december 2017

    5,8
    near the subway
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    near the subway

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 november 2017

    8,3
    Geweldige locatie bij Central Park
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De standaard kamers zijn klein.

    Geweldige ligging, vlakbij metro station

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    7,0
    Geen ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Geen ontbijt

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 november 2017

    5,0
    een nachtje slapen en snel wegwezen !
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Smalle gangetjes en donkere kamer

    Locatie dichtbij underground en Starbucks

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    8,3
    De ligging en de heerlijke bedden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 tweepersoonsbedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging en de heerlijke bedden.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    6,7
    Niet voor herhaling
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer erg karig

    Gunstige lokatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    5,0
    Prima bed, kamer verder viel tegen qua comfort. Douche was koud en de airco maakte enorm veel lawaai
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koude douche

    Hotel is gelegen naast de Metro

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    8,3
    New York is fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 5 nachten

    Douchegordijn en tapijt op de vloer vond ik niet prettig

    super vriendelijk personeel Ontbijt bij Broadway Bagel Ideal bij metro lijn 3

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    5,8
    Mooie locatie, matig hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele kleine kamer die erg warm was

    Locatie is goed. Metro naast het hotel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    5,0
    Te duur
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 tweepersoonsbedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aan renovatie toe

    Locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    5,8
    Heerlijk geslapen in een kleine, wat verouderde kamer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 tweepersoonsbedden
    • Verbleef 4 nachten

    Er is geen mogelijkheid tot ontbijt. De foto's zien er beter uit dan het in werkelijkheid is.

    Een heerlijk bed!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    7,5
    Toch nog wel prijzig. Oor wat je kreeg
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein raam die uitzicht op een steeg waar geen mens kon komen

    Locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    4,2
    Twee dagen in New York
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel slecht, niet geholpen worden met koffers,

    Niks

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    5,4
    de kamer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    de kamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    7,9
    Prima ligging niet te druk en dichtbij de metro
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen lift en geen uitzicht vanuit hotelkamer maar daar is de prijs ook naar.

    Prima ligging niet te druk en dichtbij de metro

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    6,3
    Ligging direct naast ontbijttentje en de belangrijkste metro...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 tweepersoonsbedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oud sanitair.

    Ligging direct naast ontbijttentje en de belangrijkste metro lijn.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    7,5
    Prima hotel, top personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De kamer was niet al te groot. Maar dit is New York. Het personeel was supervriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 juli 2017

    7,5
    Nette prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 tweepersoonsbedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco of ramen op kierstand

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    8,8
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was gehorig

    Locatie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    2,5
    Niks
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles !!

    Niks

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    4,6
    Oud stoffig hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    De bedden waren kort en smal Voor het bellen van een dure taxi werd $ 10 gevraagd Voor het bewaren van bagage werd $2 gevraagd per stuk

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 19 april 2017

    5,4
    Booking.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Booking.com beschrijving was niet conform de kamer dat we ontvangen hebben.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 28 januari 2017

    6,7
    Prettig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 12 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden werden niet opgemaakt.

    Service van management.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    5,0
    Niets
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was heeeel klein. Geen bad. Wat wel beschreven was. Heel warm. De airco blies over het bed waardoor hij niet aan kon. Heel gehorig.

    Niets

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 16 november 2016

    6,3
    redelijke kwaliteit prijs verhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 tweepersoonsbedden
    • Verbleef 6 nachten

    lawaai van ventilatoren

    ligging vlak bij de metro

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    5,0
    Dicht bij de metro. Geschikt voor de ouderwetse NY-ervaring.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche, bed.

    Locatie bij de metro.

    Verbleven in oktober 2016

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: