Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Orlando Airport Marriott Lakeside 4-sterren

7499 Augusta National Drive, Orlando, FL 32822, Verenigde Staten

#164 van de 407 hotels in Orlando

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 511 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    7,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    8,3
    Goede accommodatie voor als je op doorreis bent
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met Kingsize Bed of Tweepersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is een hotel voor als je op doorreis bent, voor 1 of hooguit 2 nachten.

    Gunstig gelegen ten opzichte van het vliegveld, nette kamers met een leuk zwembad. Goed ontbijt en als voordeel een Hertz autoverhuur in het hotel. Wij kwamen van Sanford Airport en dat is een kostbare aangelegenheid met een taxi (>$100) Autohuur bleek veel goedkoper ($40) aangezien de auto weer bij het hotel ingeleverd kan worden.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    5,8
    Had heel wat meer verwacht van een hotel in die prijscategorie. Niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed of Tweepersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er waren werkzaamheden op de bovenste verdiepingen. Bij de balie zeiden ze dat de overlast wel meeviel. Het geboor was echter heel goed te horen op onze kamer; alsof ik bij de tandarts was die moest boren. Mijn verzoek om een andere kamer kon niet worden gehonoreerd. Toen maar gevlucht naar het buitenzwembad. Dat kon nog niet worden gebruikt vanwege schoonmaakwerkzaamheden nav de overstroming tgv de storm. Dat was te begrijpen, maar waarom dan niet een paar lekkere stoelen neerzetten op het terras? De prijzen hadden ze wel wat mogen verlagen vanwege de herrie en het niet kunnen gebruiken van de buitenfaciliteiten.

    Omdat ons vliegtuig vertraging had en we onze huurauto al hadden ingeleverd hebben we dit hotel gekozen omdat het plek had een (gratis) shuttledienst

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    10
    Het zwembad, de bar en het restaurant.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Kingsize Bed of Tweepersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht

    Bij een hotel als het Mariott verwacht je niet dat je voor de wifi moet betalen. Dat moest dus wel.

    Het zwembad, de bar en het restaurant. Ook is de lounge een hele gezellige plek om te zitten. Het is een mooi, groot en open hotel. Zeer netjes.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    8,3
    De tuin met zwembad was heel mooi
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met Kingsize Bed of Tweepersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De tuin met zwembad was heel mooi

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    7,5
    Kamer dicht bij lift,gaf lawaai
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed of Tweepersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Betalen voor parkeren,was niet gezegd!Prijs 18 dollar!

    Ontbijt bijzonder goed,dacht dat het bij de prijs was inbegrepen,maar was niet zo.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    10
    Bijkomen na de vlucht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed of Tweepersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het restaurant waar we gegeten hebben toen we ' avonds aankwamen had niet voldoende gezonde keuzes.

    Ontbijt

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 2 januari 2016

    7,1
    Kleine bedden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Kleine bedden

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: