Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Marriott Fort Lauderdale North 4-sterren

6650 North Andrews Avenue, Fort Lauderdale, FL 33309, Verenigde Staten

#49 van de 131 hotels in Fort Lauderdale

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 952 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    7,9
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er zijn gerenoveerde kamers uit ervaring van vorige keer en de kamer die we nu hadden is de badkamer nog in verouderde staat

    Super goed ontbijt En heel goed personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 november 2017

    3,3
    Eens maar niet meer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het begon al met de kamer zelf, we hadden een kingsize bed geboekt en kregen ondanks de vraag van de receptiemedewerkers wat we wilden, toch 2 queens bedden. Toen werkte de kamersleutel niet, dus weer naar beneden.De kamer was niet echt schoon, bv om het kijkgaatje bij de deur zaten allemaal grote vetvlekken van mensen die met hun voorhoofd tegen die deur aan hadden gestaan en uitgesmeerde vlekken en vegen. Echt smerig. In de badkamer was het ook niet echt schoon, haren in de douche, de toiletrolhouder aan de muur had nog nooit een doekje met sop gezien, dit zag je direct zodra je op het toilet ging zitten. Ook haren in bed, de balkon schuifdeuren was niet te doen, eenmaal open met 2 man dicht moeten doen. Douche schuifdeuren waren ook kapot en daardoor ook niet goed schoon gemaakt......natuurlijk ben ik dit gaan melden aan de receptie en er werd mij verteld dat dit zou worden gemeld aan de huishoudelijke dienst. De volgende dag was er nog niets gebeurt, bij het uitchecken werd gevraagd of we het naar ons zin hadden gehad.......verteld dat we gisteren een klacht hadden waar niets mee gebeurt was, antwoord was, ja, we hebben het gemeld. Dat was dus een keer en nooit weer in dit hotel voor die prijs.

    Ontbijt was goed

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 11 november 2016

    6,7
    2 nachten verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Prijzen van het ontbijt zijn hoog dus geen gebruik van gemaakt. Geluidsisolatie is erbarmelijk gezien de ligging naast een highway/interstate, je hoort continue het verkeer voorbij razen. Geen plek bij de wastafel om een handdoekje op te hangen. Weinig ruimte om kleding op te bergen. Geen safe aanwezig op onze kamer.

    Kamer was groot en comfortabel. Bed was groot en zeer comfortabel. Mooie douche cabine. Ruime (gratis) parkeergelegenheid.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2016

    9,6
    Heerlijk hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nadeel zou kunnen zijn de bereikbaarheid als je geen auto hebt.

    Modern interieur met prettige sfeer. Heel vriendelijk en toegankelijk personeel. Heerlijke hotelkamer met lekker bed. Gym heeft moderne fitness apparaten waar je heel goed een workout kunt doen. In de buurt voldoende eetgelegenheden, ook Sweet Tomatoes voor gezonde maaltijd.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    4,6
    Marriott-keten onwaardig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed en Balkon
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers, zwembad, liften dringend aan renovatie toe.

    Het ontbijt was oké

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed en Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer met ijsmachine om de hoek, was erg luidruchtig.

    Comfortabel bed en mooie kamer

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 april 2017

    7,5
    Prima hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Prima hotel. Goede faciliteiten. Ontbijt veel te duur (dus niet gedaan) en omdat dit een aanbieding was te betalen.

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 9 mei 2016

    7,5
    Mooie kamers, ontbijt redelijk personeel vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Zwembad was gesloten vanwege iets wat met het water niet goed zou zijn...dit was jammer daar wij met drie jonge kids daar verbleven.

    Mooie kamers, ontbijt redelijk personeel vriendelijk

  • Beoordeeld op: 7 mei 2016

    8,8
    Ontbijt was goed en voldoende.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Afstand naar de airport en de haven.

    Ontbijt was goed en voldoende. Op de aanwezigheid van kleine kinderen en een late hap werd goed ingespeeld door het restaurant personeel. WIFI is ok.

  • Beoordeeld op: 13 maart 2015

    7,9
    Goede locatie, vriendelijk personeel.
    • Stel

    Niets

    Goede locatie, vriendelijk personeel.

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: