Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over San Francisco Airport Marriott Waterfront 4-sterren

1800 Old Bayshore Highway, Burlingame, CA 94010, Verenigde Staten

#4 van de 11 hotels in Burlingame

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 798 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    5,4
    Voor het doel prima, maar geen vakantieverblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed of Tweepersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht

    Het personeel was onpersoonlijk en we moesten onze vragen over het ontbijt, dat inclusief de kamerprijs was, 3x stellen. Vervolgens zijn we extra belast op de creditcard voor het ontbijt en dat proberen we nog steeds terug te krijgen. Slecht!

    Het buffetontbijt was goed maar een prijs van 26 dollar per ontbijt véél te hoog. De kamer en de locatie waren prima voor het doel: de volgende ochtend met de klm naar nl.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    3,3
    Voor 1 nacht aan de luchthaven juist te doen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met Kingsize Bed of Tweepersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht

    Service was beneden peil. Hotel aan zeer drukke airport waar na 23:00 geen deftig eten of drinken meer te krijgen is. Onthaal zeer onpersoonlijk. Wifi te betalen als je geen member bent en je moet dat dan nog zelf vragen en uitzoeken. Netheid ver te zoeken zeer veel lawaai van de vliegtuigen. Hotel heeft dringend renovatie nodig.

    Ligging

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    9,6
    Ideaal passagehotel bij vlucht vanaf SFO
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met Kingsize Bed of Tweepersoonsbed en Uitzicht op de Baai
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Queen size bed net iets te smal om comfortabel met 2 volwassenen te slapen, maar ideaal om met 1 kind samen te slapen.

    Comfortabele kamers Prachtige locatie met mooi uitzicht op de vertrekkende en aankomende vluchten op SFO Best kamers met uitzicht op baai nemen

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    9,2
    Rondreis in de usa en dit was ons laatste hotel voor we naar huis vlogen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met Kingsize Bed of Tweepersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtig gelegen vlak aan vlieghaven. Vlak aan zee en wij hadden zicht op het water gevraagd, en ook gekregen

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    7,9
    We hebben een borg betaald, maar nooit terug gekregen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met Kingsize Bed of Tweepersoonsbed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hebben een borg betaald, maar nooit terug gekregen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    7,9
    Als de verbouwing achter de rug is zou ik dit hotel zeker weer boeken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed of Tweepersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij werden om 5 uur in de ochtend onaangenaam wakker van renovatiewerkzaamheden.

    De kamer was netjes en modern

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    7,9
    Dat je moet betalen voor WiFi, basis hoort gewoon erbij te...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met Kingsize Bed of Tweepersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat je moet betalen voor WiFi, basis hoort gewoon erbij te horen

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    9,2
    Luxe airporthotel met betalend internet.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • King Kamer of Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Water.
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lege minibar. Geen free WIFI.

    Ruime luxekamer met mooi zicht op tarmac.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    9,2
    De locatie was echt top!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met Kingsize Bed of Tweepersoonsbed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijzen waren behoorlijk hoog in het restaurant! Een wijntje was $12

    De locatie was echt top!!!

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    8,3
    Gastvrijheid en behulpzaam
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Jammer dat je toeslag hebt op de Wifi in de kamer! Dat is niet meer van deze tijd!kwamen elders nauwelijks meer tegen.

    Gastvrijheid en behulpzaam Personeel Inchecken en uitprinten van boardingpas verloopt makkelijk en soepel!

  • Beoordeeld op: 4 september 2015

    9,6
    Super locatie om naar de luchthaven te pendelen.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Super locatie om naar de luchthaven te pendelen.

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2015

    10
    Uitzicht, airportshuttle, restaurant
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets

    Uitzicht, airportshuttle, restaurant

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    7,9
    Erg up to date badkamer met fijne douche.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Erg up to date badkamer met fijne douche.

  • Beoordeeld op: 12 mei 2015

    9,2
    faciliteiten, gunstige prijs/kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    was verbouwing aan de gang, vroeg in de ochtend geluidsoverlast

    faciliteiten, gunstige prijs/kwaliteit

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: