Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Mela Times Square 4-sterren

120 West 44th Street, New York, 10036, Verenigde Staten

#299 van de 415 hotels in New York

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1702 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    7,1

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

  • Betaald WiFi

    6,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 15

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    7,9
    Hotel op een top locatie met goede aansluitingen op het openbaar vervoer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hebben verder geen gebruik gemaakt van de faciliteiten. Ontbijten deden we buiten de deur.

    De locatie! Het is echt om de hoek van Times Square. Én heel goed draadloos internet!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    7,1
    Uitstekende centrale uitvalsbasis voor een bezoek van Manhattan.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 4 nachten

    Op de lagere verdiepingen kijk je aan de achterkant soms uit op een blinde muur, dat is minder. De prijs is aan de hoge kant.

    Locatie van het hotel, om de hoek bij Times Square, vlakbij groot metro station. Redelijk formaat kamer voor New Yorkse begrippen. Ondanks de centrale locatie kamers redelijk rustig. Wel enigszins gedateerd, maar alles functioneerde naar behoren en de bedden waren in orde.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    6,3
    Heel centraal, maar dat is het dan ook..
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airconditioning maakt veel lawaai! Zelfs als die van jou niet opstaat, hoor je die van de kamer ernaast! En dit in beide kamers die ik toegewezen kreeg nadat ik klaagde over teveel lawaai bij de eerste kamer. Koffie/thee-faciliteiten waren niet proper.

    Ligging perfect! Goed bed!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    7,9
    Goed hotel op een hele goede plek bij Times Square!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 4 nachten

    Er viel niks tegen.

    De locatie was erg goed! Rondom het hotel bevinden zich veel bezienswaardigheden. De service in het hotel is ook goed, ze hielpen erg goed als we vragen hadden.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    7,1
    Goede ligging goed ontbijt in naastgelegen restaurant
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers binnenzijde last van waterpomp en hotel airco. Lawaaiig

    Ligging op manhattan

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    7,9
    Top locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Goed gelegen, netjes, goede kamer en badkamer.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    5,8
    De ligging was goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel kleine kamers

    De ligging was goed

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 16 december 2016

    8,3
    Fijn hotel op super locatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluid vd airco

    Locatie

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2016

    7,1
    Nette kamer, maar het hotel is ook niet meer dan een verzameling kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 5 nachten

    lobby sfeerloos, geen faciliteiten, elektronische koelkast erg onvriendelijk.

    nette kamer, goede ligging

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 1 maart 2016

    5,4
    locatie vlak bij Times Square
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    kamers zijn klein. Amper ruimte voor koffer, laat staan voor twee (als je met zijn tweeedn bent); geen eigen ontbijtfaciliteit.

    locatie vlak bij Times Square

  • Beoordeeld op: 20 januari 2016

    7,1
    Locatie was super.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De airco maakte ontzettend veel lawaai, overstemde alles en sloeg om de paar minuten aan. We hebben hem uit moeten zetten. Ook kamer zonder daglicht. Het raam keek uit op een soort luchtkoker van gebouwen tegen elkaar. Hierdoor was het de hele dag alsof het nacht was. Dat vind ik echt niet kunnen.

    Locatie was super. Kamers waren netjes. Bedden comfortabel

  • Beoordeeld op: 30 juni 2015

    7,1
    De locatie van het hotel tov Time Square is zeer goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geluid van airco achterburen, Verlichting niet aan/uit te zetten vanaf bed. Onderhoud kamer kon beter. Stopcontacten vielen uit de muur. Wifi in kamer zeer slecht

    De locatie van het hotel tov Time Square is zeer goed. Wifi in lobby

  • Beoordeeld op: 10 februari 2015

    7,9
    - Locatie van het hotel kan niet beter.
    • Vakantiereis
    • Stel

    - Vrijwel niets. Enige minpunt is de WiFi. Vaak niet of nauwelijks goed te gebruiken. Alleen op momenten dat vermoedelijk veel gasten uit het hotel waren was er enigszins goed te internetten. Kan dus beter. En blijf van de mini bar af als je niets wilt gebruiken. Werkt op een sensor en automatisch komt het op je rekening!

    - Locatie van het hotel kan niet beter. Direct aan Times Square. Verbleven in kamer op 12e verdieping. Geen last van lawaai van buiten terwijl omgeving erg druk is. - Hotelkamer (superior queen) is klein maar meer is niet nodig. Je komt voor New York en niet om op je kamer te blijven. Bed en badkamer waren prima. - Grote kluis op kamer. - Vriendelijk en behulpzaam personeel. - Schone kamer.

  • Beoordeeld op: 21 februari 2016

    6,7
    Alles wat we gevraagd hadden was aanwezig!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamers wat verouderd.

    Alles wat we gevraagd hadden was aanwezig! Goeie service en beleefd personeel.

  • Beoordeeld op: 5 november 2015

    7,9
    Super locatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Super locatie! Zeer centraal gelegen.

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 15

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: