Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Motel 6 San Francisco Downtown 2-sterren

895 Geary Street, San Francisco, CA 94109, Verenigde Staten

#170 van de 230 hotels in San Francisco

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1285 beoordelingen over dit hotel

6,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,4

  • Comfort

    6,8

  • Locatie

    6,7

  • Faciliteiten

    6,6

  • Personeel

    7,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,5

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 42

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    6,7
    Ruime kamers, goede lokatie nabij centrum San Francisco,...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De buurt, overdag geen probleem, na vallen van de avond onguur. Hotel verder basic maar schoon.

    Ruime kamers, goede lokatie nabij centrum San Francisco, goed bereikbaar, bushalte om de hoek. Basic hotel, vriendelijk personeel, schoon, dagelijks handdoekwissel en kamer schoonmaak. Extra bed geen probleem.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    5,8
    Auto makkelijk te parkeren, loopafstand union square, goede...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Roken Toegestaan
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sterke rookgeur op de kamer, toiletafvoer 2 x verstopt, gehorig naar buren vanwege tussendeur tussen de kamers, veel zwervers op straat in die buurt

    Auto makkelijk te parkeren, loopafstand union square, goede prijs voor centrum SF

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    6,7
    De stad zelf en het fietsen daar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Roken Toegestaan
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Al die junkies en dealers beneden de straat letterlijk voor het hotel kon ze allemaal zien dealen! Maar verder was het prima !

    De stad zelf en het fietsen daar

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    3,8
    Niet aan te raden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Roken Toegestaan
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorige kamer die helemaal was doorgerookt. We hebben drie nachten in een asbak geslapen in een kamer met overal brandvlekken. Er was geen andere kamer beschikbaar.Veel gasten die feestjes hielden in de kamers tot diep in de nacht onder genot van wiet en alcohol. Het hotel keek uit op Tenderloin, de wijk waar de daklozen zich s nachts verzamelden. Daardoor niet prettig om met kinderen s avonds terug te lopen maar het hotel.

    Parkeren was gratis.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    5,4
    Betaal liever iets meer! Dealers die je nakijken voelt niet veilig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg slechte omgeving. Er stonden letterlijk dealers voor de entree van het hotel waarbij we meerdere malen zagen dat er “transacties” gedaan werden. Verder in de straat heel veel zwevers maar daar staat het gebied Tenderloin bekend om.

    Prima ontvangst en gratis parkeren.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    6,7
    Goede locatie, kamers in orde maar slechte buurt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten

    De isolatie was heel slecht, elke avond enorm veel lawaai (tot 4-5 uur in de nacht) van de bar aan de overkant van de straat. Als je kan, beter een kamer vragen aan de andere kant van het gebouw en hopelijk is er daar minder lawaai. De buurt is niet zo goed: er lopen veel zwervers rond (dat is wel zo in veel delen van San Francisco). Doordat er wel veel mensen wandelen had ik nog niet zo een onveilig gevoel, maar ik zou er zeker niet alleen gaan. Enkel koffie en thee aanwezig als ontbijt.

    Het inchecken en uitchecken ging vlot. De kamers waren proper en groot. De locatie is ideaal: op wandelafstand van union square en chinatown en ook het openbaar vervoer om naar de Golden Gate Bridge en Fischerman's Wharf te gaan is dichtbij.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    5,0
    Prima (dure) kamer op plek midden tussen zwervers
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rondom motel hingen enorm veel zwervers rond (doen niks maar ziet er minder aantrekkelijk uit). Als je ziet hoeveel je per nacht betaalt voor zo’n motel midden tussen de zwervers is de prijs-kwaliteitverhouding slecht.

    Grote kamer incl. koelkast. Badkamer OK. Op loopafstand van union square/ centrum.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    6,7
    Prima voor citytrip
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging t.o.v. down town en openbaar vervoer. Union Square, Market Street binnen 10 min. lopen. 's Morgens gratis koffie/thee bij receptie. Koelkastje op de kamer was prettig. Gratis parkeren voor hotelgasten in de parkeergarage. Voldoende ontbijt-mogelijkheden in nabije omgeving.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    6,3
    Prima te doen, jammer dat slapem in SF uberhaubt te duur is
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enorme hoeveelheid daklozen voor de deur Er zit pal tegenover de kamer een drank winkel waar de daklozen allemaal rondhangen Als je savonds terugloopt naar het motel dan voel je, je minder veilig (niet geheel onveilig overigens)

    Parkeerplek inbegrepen Nabijheid winkels 20 min lopen van Lobaet st

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    7,9
    Schoon, vriendelijk en prijs-kwaliteit onevenaardbaar... wist waar we zaten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gekuidsoverlast van andere klanten , toiletten en douchen van anderen. Savonds een beetje shabby omgeving

    Hygiene , centraal gelegen, gratis parkeren , maat kamer en vriendelijk personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    6,7
    Prima locatie met wel veel zwervers maar daar heb je verder...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer van die ene receptionist

    Prima locatie met wel veel zwervers maar daar heb je verder geen last van Tot nu toe twee van de drie receptionisten erg aardig de derde vooral niet Prima hotel voor de prijs

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    5,4
    Onplezierig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden slecht, heel veel daklozen en junks buiten op straat je moet over ze heenlopen op straat. Er staan ongure types te hangen voor het hotel het gaf me een onveilig gevoel. Dit was een slecht deel van San Francisco we hadden beter in de bay area kunnen boeken.

    Parkeergelegenheid

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    8,3
    Prima verblijf downtown san francisco
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was behoorlijk gehorig en de wifi was traag

    Goede locatie, met gratis parkeergelwgenheid. Kamer schoon, personeel erg vriendelijk en heerlijke koffie in de pchtend!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    7,1
    hotel ligt centraal, en heeft vriendelijke receptiemedewerkers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten

    basic inrichting in kamer. Slechts 1 stoel in een verder heel grote steriele kamer voorzien van 2-persoonsbed , TV , koelkast en wandkast.

    redelijk centraal gelegen hotel, zodat je met de bus makkelijk allerlei uitstapjes kunt maken in San Francisco . Gratis parkeren.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    4,6
    Prima, maar aan de dure kant.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs is echt te hoog voor wat je krijgt. Enorm veel lawaai op straat. Vooral de laatste nacht was erg, een hardrock "grunt" concert galmde de kamer binnen. Vreselijk. Personeel mag ook wat vriendelijker. Er kon nog net een "goedemorgen" vanaf.

    De locatie was prima. Ondanks de vele zwervers op straat geen onveilig gevoel gehad. En gratis parkeren, fijn in San Francisco!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    7,1
    Basic onderkomen op centrale plek.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had er biet zoveel van verwacht dus niets eigenlijk. Kwam er de laatste dag pas echter dat er koffie beneden was.

    Basic onderkomen op centrale plek. Prima voor wen citytrip waar je toch niet heel vee op je kamer bent

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    8,8
    Super!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er zijn veel daklozen, zwervers en junkies in de buurt. Persoonlijk doet het me niks en loop ik er gewoon langs en ze zijn niemand tot last behalve zichzelf, maar kan me best goed voorstellen dat niet iedereen zich daar prettig bij voelt.

    Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam, locatie was top omdat alle grote bezienswaardigheden en het centrum in de buurt zijn en het feit dat je er gratis kan parkeren is ook super omdat het bijna overal betaald parkeren is in San Francisco.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2016

    5,8
    Verblijf in motel 6
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel daklozen inde buurt van hotel. Jammer dat de liften van hotel buiten zijn wat minder veilig gevoel geeft.

    Vriendelijk personeel. Vrij centrale ligging niet ver van union square.san francisco is een mega stad!!!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 30 september 2016

    7,1
    Schone kamer & in downtown
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ze hebben geen koffie & thee faciliteit & safety box op de kamer. De locatie is in donkere buurt(veel dakloze & drugsverslaafde). Ze doen niks just mind your own business.

    De kamer was schoon & vriendelijke personeel.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    5,4
    Accomodatie in Tenderloin
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omgeving Tenderloin is niet de meest frisse: veel zwervers en politie.

    Kamer was modern, fris en ruim

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    7,5
    Nette en schone kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Nette en schone kamer. Je kunt je auto makkelijk en veilig parkeren. Niet zo ver lopen van het centrum.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    8,3
    Goed hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Roken Toegestaan
    • Verbleef 1 nacht

    Goed bereikbaar. Genoeg bars en restaurants in de buurt. 10 minuten lopen naar de kabeltram en downtown. Schone/nette kamers

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    7,1
    prima uitvalsbasis om SF te verkennen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 4 nachten

    -

    prijs-kwaliteit verhouding was prima voor San Francisco

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    7,5
    Prima hotel voor een citytrip
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De buurt is een nogal guur met veel zwervers

    Prima hotel voor een citytrip

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    5,0
    Prijs/kwaliteit onder de maat
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Roken Toegestaan
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De naaste omgeving

    Midden in een zwerversbuurt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    7,5
    Flexibiliteit om haardroger te krijgen, voldoende handdoeken
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten

    Flexibiliteit om haardroger te krijgen, voldoende handdoeken

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    5,8
    Heerlijke dagen in St F gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten

    Hygiene

    Goede prijs-kwaliteit verhouding. Eenvoudig, sober maar prima locatie en parkeergelegenheid.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    7,5
    Goed, net hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Best duur voor een eenvoudige kamer

    Ligging

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2016

    6,7
    Redelijk hotel voor nachtje San Francisco
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen koffie op kamer, jammer.

    Locatie was best prima en kamers ook.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2015

    7,5
    Gratis parkeren, scheelt toch weer zo'n 25EUR per dag.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De prijs, maar SFO is overal duur.

    Gratis parkeren, scheelt toch weer zo'n 25EUR per dag. Ruime kamers, schoon. Waar je 's avonds soms liever niet wilt lopen (zwervers etc.), is dat gevoel bij dit hotel een stuk minder.

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2015

    7,5
    Gratis parkeren in de bijgelegen parkeergarage, wij mochten...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Je betaalt de hoofdprijs (de prijs was ca. USD 200,- van zaterdag op zondag, dit is zeer duur). Helaas zijn alle hotels in SF zeer prijzig.

    Gratis parkeren in de bijgelegen parkeergarage, wij mochten de volgende dag onze auto langer laten staan (gebruik van gemaakt tot ca. 18:00 uur). Centraal gelegen, dichtbij Union Square. Prima kamers voor een citytrip/short stay, van alle gemakken voorzien.

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2015

    6,3
    Okay locatie verwacht niet veel van en voor rokers hebben...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Veel zwervers maar ze doen je niks

    Okay locatie verwacht niet veel van en voor rokers hebben zij nog wel kamers waar je mag roken, mag bijna nergens meer

  • Beoordeeld op: 19 september 2015

    6,7
    - Redelijk betaalbaar voor SF begrippen
    • Vakantiereis
    • Stel

    - Hotel ligt in Tenderloin, niet de beste wijk van SF. Zijn veel zwervers in deze wijk. Hebben er echter geen last van gehad.

    - Redelijk betaalbaar voor SF begrippen - Parkeermogelijkheid

  • Beoordeeld op: 4 september 2015

    7,5
    prijs-kwaliteit voor San Francisco, nette basic kamer,
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De buurt viel beter mee dan verwacht, hoewel ik toch blij was wanneer ik s'avonds laat terug in het hotel was. Geen Wifi in de kamer (we hadden één van de achterste kamers)

    prijs-kwaliteit voor San Francisco, nette basic kamer,

  • Beoordeeld op: 3 juli 2015

    6,3
    De locatie is top, paar minuten lopen van Union Square.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen ontbijt, alleen sochtends koffie beschikbaar. Veel zwervers op straat, maar heb je geen last van. Voelt niet onveilig. Wij kwamen aan in het weekend van de jaarlijkse gaypride, dus was erg druk en onrustig in hotel de eerste nacht, erna geen last meer van gehad. Badkamer was klein en niet superschoon, vloer van de kamer plakte. Schoonmaak en nieuwe handdoeken moesten we om vragen, maar werd dan wel gelijk geregeld.

    De locatie is top, paar minuten lopen van Union Square. Ruime keus aan eetgelegenheden in de straat (tip: Osha Thai Noodle Cafe, is in de straat aan de linkerkant, tussen het hotel en Union Square in. Lekker, vers en goedkoop eten!) Voldoende parkeergelegenheid. Ruime kamer, vriendelijk en behulpzaam personeel.

  • Beoordeeld op: 7 juni 2015

    6,7
    veilig
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er lopen s'avonds een hoop zwervers en kleurrijke figuren op straat

    veilig gratis parkeren ruime schone kamers behulpzame dames bij de receptive 15 minute lopen naar de pier

  • Beoordeeld op: 2 mei 2015

    7,9
    Uitstekende locatie (10 min van Union Square), gratis...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Uitstekende locatie (10 min van Union Square), gratis parkeren (let op er is niet voor iedereen plek, wie t eerst komt principe), vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Beoordeeld op: 15 november 2015

    7,1
    Ligging, dichtbij Union Square
    • Vakantiereis
    • Stel

    drugsdealers en zwervers, waar we gelukkig geen last van hebben gehad, maar wat wel beangstigend is

    Ligging, dichtbij Union Square

  • Beoordeeld op: 2 november 2015

    6,3
    Sober maar proper.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Luidruchtige kamer en onveilige buurt (drugdealers voor de deur)

    Sober maar proper. Grootste voordeel is de gratis parking.

  • Beoordeeld op: 9 juli 2015

    7,9
    de parkeergarage En de vriendelijke en zeer behulpzame...
    • Vakantiereis
    • Stel

    dat de lift niet altijd werkte!

    de parkeergarage En de vriendelijke en zeer behulpzame receptie medewerkers.

  • Beoordeeld op: 11 juni 2015

    7,1
    Prijs , kwaliteit verhouding was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Omgeving

    Prijs , kwaliteit verhouding was goed.

  • Beoordeeld op: 2 juni 2015

    3,3
    WIFI
    • Vakantiereis
    • Groep

    Drugdealers voor het hotel

    WIFI

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 42

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: