Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Nassau Suite Hotel 3-sterren

1414 Collins Avenue, Miami Beach, FL 33139, Verenigde Staten

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 570 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 10 maart 2018

    7,9
    Goed hotel voor kort verblijf mede gezien de prijs t.o.v. andere hotels in de buurt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio Suite Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    We hadden 2 kamers. Op kamer 1 stond wel een waterkokker en op kamer 2 niet. Dit gemeld maar kwam geen waterkoker bij. Op kamer 1 was de koelkast defect. Laatste 1,5 dag was de lift ook defect, was wel monteur bezig. Karig ontbijt maar het was er.

    Ligging uitstekend, vriendelijk personeel. Ruime kamers

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    10
    Sfeervol verblijf op een perfecte locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Er viel niets tegen. Er waren wat dingen die beter konden. Bijvoorbeeld iets meer licht voor mensen die zich willen opmaken. De badkamer is was klein maar maar je kunt er perfect schoon worden.

    We waren verrast over de grote van de suite en hoe compleet deze is. Met een echte werkende keuken. Niet dat wij hem gebruikt hebben. Met een inloopkast waar je alles in kwijt kunt. Een mooi formaat tv die je 180 graden kunt draaien zodat je tv kunt kijken vanuit je bed of vanaf de bank. Maar vooral: sfeervol. Er is gewoon gedacht gedacht aan alles om een fijne sfeer te creëren. De ligging van de het gebouw is perfect. Op loopafstand is alles te bereiken. Het strand is op 6 minuten lopen en je krijgt handdoeken mee van het hotel. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Extra dingen werden bij ons niet in rekening gebracht. Dat hebben we ook wel eens anders meegemaakt. Het parkeren van de auto kost 20 dollar extra maar dan staat hij direct naast het gebouw in een afgesloten parkeerplaats.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2016

    8,3
    Goed hotel op prima locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio Suite Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt stelt niet veel voor. Wordt opgediend bij de receptie op plastic bordjes.

    Mooie grote kamer met volledige keuken; badkamer is klein, maar aanwezig. Personeel vriendelijk en behulpzaam; Langer op de kamer blijven geen enkel probleem. Vlakbij Miami Beach, ca. 3 min. lopen. Supermarkt naast het hotel

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,9
    uitstekende parkeer gelegenheid, goed ontbijt met fruit,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio Suite Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    uitstekende parkeer gelegenheid, goed ontbijt met fruit, strand op loopafstand en vlakbij Ocean Drive

    Verbleven in april 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 2 maart 2016

    9,6
    Heerlijk centraal gelegen, parallel aan Ocean Drive.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Eigenlijk niets, alle serieuze hotels in Miami Beach zijn prijzig.

    Heerlijk centraal gelegen, parallel aan Ocean Drive. Prachtige ruime kamer, zeg maar suite. Erg vriendelijk personeel, prima ontbijt op z'n Amerikaans. Hop-On-Hop-Off halte schuin tegenover het hotel.

  • Beoordeeld op: 20 april 2015

    4,6
    De ligging was het enige positieve
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Airco verschikkelijk veel lawaai. Onvriendelijk personeel Triestig ontbijt Enkel glas, dus veel lawaai van buiten. Personeel was total onwillig om een oplossing te zoeken.

    De ligging was het enige positieve

  • Beoordeeld op: 28 mei 2016

    7,9
    Ligging is perfect, grote kamers
    • Vakantiereis
    • Groep

    Erg gehorig

    Ligging is perfect, grote kamers

  • Beoordeeld op: 20 november 2015

    8,8
    Ontbijt stelt niet veel voor en vind bij de receptie plaats
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt stelt niet veel voor en vind bij de receptie plaats

  • Beoordeeld op: 12 mei 2015

    7,1
    De locatie was prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het ontbijt was erg matig.

    De locatie was prima. Centraal ten opzichte van strand, winkels en uitgaan.

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: