Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Newport Beachside Hotel & Resort 3-sterren

16701 Collins Avenue, Sunny Isles Beach, FL 33160, Verenigde Staten

#25 van de 37 hotels in Sunny Isles Beach

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2110 beoordelingen over dit hotel

6,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,6

  • Comfort

    6,9

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    6,6

  • Personeel

    7,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,3

  • Gratis WiFi

    6,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    5,4
    In vergelijking met vorige keer kwalitatief achteruit gegaan
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met 1 Slaapkamer en Gedeeltelijk Uitzicht op de Oceaan
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij zijn na vele jaren teruggekeerd. Ontbijt was kwalitatief behoorlijk achteruit gegaan. In het verleden werd er ook nog eieren voor je gemaakt en kreeg je echte sinaasappelsap te drinken, nu geen van beiden meer en met een prijs van 50 dollar voor twee personen was wat je kreeg in geen enkele verhouding met wat je moest betalen. Op eerste dag aan drie verschillende mensen van house keeping gevraagd onze kamer schoon te maken pas de derde deed dat zo rond 6 uur. Als klap op de vuurpijl heb ik een kakkerlak in onze kamer gevonden, het beest liep daar rond op de vloer, heb hem uiteindelijk te pakken gekregen en dood gemaakt, gemeld bij de receptie met verzoek op te ruimen, wel gedaan maar geen verdere reactie. Geloof niet dat het wenselijk is dat er kakkerlakken rondlopen in je kamer

    Grootte van de kamer en balcon met uitzicht

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    5,8
    Druk, rommelig, maar ondanks dit wel een leuke tijd met het gezin gehad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer en Gedeeltelijk Uitzicht op de Oceaan
    • Verbleef 2 nachten

    Wij kwamen aan op een zaterdag en dat was erg druk. Waarschijnlijk veel amerikanen die hun weekend hier doorbrengen. Bij de receptie was het druk en m.i. ongeorganiseerd. Op de kamer geen koffiefaciliteiten. En ondanks dat we "partial ocean view" geboekt hadden (wat inderdaad zo was aan de linkerkant, viel het uitzicht recht voor je toch een beetje tegen - wij keken op een grijs ongezellig plat dak en wanneer wij op het balkon zaten hadden we geluidsoverlast van de airco. De jacuzzi in de badkamer deed het niet.... Lange wachtrij bij Cappucino in de ochtend voor een kop koffie.....

    Kamer was ruim, we hadden een suite. 2 tv's.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 januari 2018

    5,4
    Slecht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 2 Slaapkamers aan de Oceaan
    • Verbleef 2 nachten

    Oud, gedateerd en verder te ver van alles af.

    Ik zou zelf als je naar Miami gaat in Downtown gaan zitten, aanrader is het Intercontinental. Wij hebben uiteindelijk om geboekt. Sorry kan er niets beters van maken.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 mei 2017

    9,2
    Kamer met zee zicht is echt de moeite waard!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Oceaan
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs van het ontbijt en afstand tot ocean drive (veel verkeersdrukte).

    Kamer met zee zicht is echt de moeite waard! Goed ontbijt, fijn bed, speeltuin leuk voor ons zoontje, heerlijk strand. Erg genoten hier!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2016

    7,9
    Frontdesk service en valet parking
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classiic Suite met 1 Slaapkamer - Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 2 nachten

    Het idee dat er een hond op 'mijn' bed geslapen heeft daar walg ik nog dagelijks van. Ik vind het smerig dat er honden in een hotelkamer gehouden worden. SMERIG!!!

    Frontdesk service en valet parking

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 1 september 2016

    6,7
    Zou het niet aanbevelen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Suite met 1 Slaapkamer - Gedeeltelijk Uitzicht op de Oceaan
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede locatie, mooi hotel

    Personeel Kitchenette en parking arrogant en onvriendelijk. Ontbijt prijzig voor hetgene dat je krijgt, veel herrie s'avonds en 's nachts, huishouding onder maat, zelfs elke dag vragen ervoor.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    7,5
    Ruime kamers, mooie lokatie direct aan het strand
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classiic Suite met 1 Slaapkamer - Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat gedateerde inrichting

    Ruime kamers, mooie lokatie direct aan het strand

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    5,8
    Kamers zijn oud en gedateerd.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Suite met 1 Slaapkamer en Gedeeltelijk Uitzicht op de Oceaan
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn oud en gedateerd. Muren zijn dun, dus erg gehorig. Bedbank ligt slecht.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 januari 2017

    6,3
    prijs kwaliteit verhouding klopt niet
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classiic Suite met 1 Slaapkamer - Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 2 nachten

    de kamer was enorm gedateerd en gehorig

    bed was fantastisch! personeel vriendelijk

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    5,4
    De ligging van het hotel ligt erg centraal dicht bij...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ik kom al 14 jaar in dit hotel maar dit is de laatste keer geweest de hygiene is zeer achteruit gegaan vooral bij het zwembad. Ook de klantvriendelijkheid is niet meer terug te vinden en de animatie wat vooral rondom het zwembad werd georganiseerd met muziek en spelletjes voor de kinderen is verdwenen

    De ligging van het hotel ligt erg centraal dicht bij uitvalswegen

  • Beoordeeld op: 19 maart 2015

    6,7
    Zwembad en Strand, heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De 3 liften waren steeds overbezet waardoor je minder snel kon verplaatsen. Best vervelend! De slaapbank is geen goede optie als je met meer dan 2 personen in 1 kamer slaapt.

    Zwembad en Strand, heerlijk. Goede faciliteiten. Afstand naar Aventura Mall en Bal Harbour (ook mall en eetgelegenheden) zijn kort! Valet Parking is goed geregeld. Free internet! Slaapkamerbed was heerlijk! (alleen slaapbank niet!).

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2015

    10
    het ontbijt was echt slecht , kwaliteit mogen ze naar kijken
    • Vakantiereis
    • Stel

    het ontbijt was echt slecht , kwaliteit mogen ze naar kijken

  • Beoordeeld op: 9 mei 2015

    3,8
    eigen strand
    • Vakantiereis
    • Stel

    de gehele kamerverzorging, geen comfort, zeer schlechte internetverbinding

    eigen strand

  • Beoordeeld op: 11 januari 2015

    7,1
    Geen WiFi in de kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen WiFi in de kamer Voor dat bedrag per kamer Moet er zeker internet zijn

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: