Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Nikko San Francisco 4-sterren

222 Mason Street, Union Square, San Francisco, CA 94102, Verenigde Staten

#16 van de 264 hotels in San Francisco

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2937 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    9,1

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 29

  • Beoordeeld op: 19 september 2018

    7,1
    Ik vind het eerlijk gezegd vrij absurd om bovenop de...
    • Zakenreis
    • Groep
    • Petite Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Ik vind het eerlijk gezegd vrij absurd om bovenop de kamerprijs een additionele $25 te rekenen voor het gebruik van de faciliteiten (spa + gym) en $7 voor een klein flesje water op de kamer. Dit zou logischerwijs bij de kamerprijs inbegrepen moeten zitten.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    9,2
    Mooie, luxe en fijn hotel op een perfectie locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De bedden hadden wel iets groter gemogen. Maar ik had er dan ook twee, dus dat is waarschijnlijk iets teveel gevraagd. Daarnaast niet iets waar het hotel aan kan doen. Namelijk de hoeveelheid zwervers in de nabije omgeving. Maar dat is San Francisco, die kom je echt overal in de stad tegen.

    Bij aankomst zeer vriendelijk ontvangst bij de parking. We waren al in de ochtend aangekomen, maar we konden de kamer al in. Ook was een latere check-out (zonder extra kosten) geen probleem. De upgrade (aan de balie) naar een suite was perfect tegen een redelijke meerprijs. Mooie ruime en schone suite op de 24e verdieping. Zwembad was mooi, rustig en fijn voor onze kinderen. Baby bedje werd gelijk gebracht en ontbijt bij buffet was ook lekker. Qua locatie kan je volgens mij niet beter zitten!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    9,6
    Japanse gastvrijheid
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk rustig hotel. Ruime lichte kamers. Star Bucks binnen de deuren van het hotel was ideaal als je door je jetlag om 5 uur ‘s morgens al wakker bent. Turn down ‘s avonds geweldig met zakjes lavendel op je kussen. Moest daarna paar dagen in The Clift verblijven en miste hotel Nikko enorm. Wat een verschil.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    9,6
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toch een stoffige vloer als je bv een schoen liet vallen, zag je dat. De douche was niet echt krachtig.

    Mooi interieur, comfortabele bedden, zeer goede locatie. 7 min lopen van Union square.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    10
    Geweldig hotel! Zou zeker terugkomen!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ze hadden de kosten voor het zwembad beter in de kamerprijzen kunnen verwerken. Nu voelt het raar dat je hier nog extra voor moet betalen.

    Prachtig hotel gelegen vlakbij Union Square. Ruime kamer met mooie badkamer en goede bedden. Hele goede service (zeker in vergelijking met andere grote hotels op dergelijke toplocaties): vriendelijk personeel, personeel zeer bereidwillig om je te helpen, valetparking goed geregeld, roomservice etc. Mooi zwembad (jammer dat je ervoor moet betalen). Ontbijt was erg goed! In de buurt zitten enorm veel gelegenheden waar je kunt ontbijten maar prijs-kwaliteit verhouding van het ontbijt was in het hotel zeker beter.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    8,8
    Zeer uitgebreid ontbijt buffet, maar je kan daarnaast ook...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Imperial Clubkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het is wel een erg duur hotel, maar het klopt, dit is echt een luxe 'zakenhotel', de buurt is duur, en alle hotels zijn relatief duur in SF.

    Zeer uitgebreid ontbijt buffet, maar je kan daarnaast ook nog andere dingen bestellen (bv spiegeleitje). Goede gratis wifi. Strategische ligging midden in de stad bij Union Square (winkelgebied) en daarachter de Chinese buurt (aanrader!) en nog iets verder North Beach (Italiaans)- erg goede restaurants. Ze zorgen goed voor je, als je 's avonds op je kamer komt, hebben ze alvast sfeerlicht en een muziekje voor je aangezet. Een check-out van een uur later om 12 uur was ook geen probleem en gratis.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    7,1
    Goed hotel, maar veel te duur voor wat je krijgt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten

    De tweepersoonsbedden zijn eigenlijk te klein voor Europese begrippen. Niet genoeg ruimte om koffers voor doorsnee driepersoonsgezin te bergen. Veruit grootste probleem van dit hotel is de waanzinnig hoge prijs, niet alleen voor de kamer, maar voor de minibar, de roomservice, de parking (50 - dat is vijftig dollar per nacht), de flesjes (Voss) water op de kamer (6,50 dollar P.S.) etc. Als je het zwembad/fitness wilt gebruiken, moet je member worden en 25 dollar betalen, ook al wil je er maar 1x in. We hebben hier niet ontbeten en gedineerd. San Fransisco heeft sowieso een slechte prijs/kwaliteitverhouding, maar dit hotel lijkt de kroon te spannen. Tip: Ga (net) buiten de stad zitten, sf is de laatste jaren sowieso veel te druk geworden (gigantische toeristenmassa's).

    Het hotel ligt zeer centraal in de stad. Hele fijne badkamer (de meeste hotels in de usa hebben slechte/simpele douches for some reason) en strakke smaakvolle inrichting. Aardig personeel. Goede tv met recente pay films (wél 25 dollar per view).

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2016

    8,3
    Short Trip to SF
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Imperial Clubkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Ik mocht wachten omdat de kamer nog niet gereed was. Alleen in de middag is er in het hotel zelf geen drankje te krijgen (bar/restaurant zijn dicht).

    Ontbijt was prima.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    7,9
    Was duidelijk te zien dat alles net nieuw/gerenoveerd...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden waren wat aan de kleine kant.

    Was duidelijk te zien dat alles net nieuw/gerenoveerd was, zag er heel mooi uit. De locatie was super.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    9,6
    Prachtig en zeer comfortabel hotel in het hart van de stad,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtig en zeer comfortabel hotel in het hart van de stad, vlakbij de cable cars op Union Square.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    10
    Modern, nieuw, aandacht voor details.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Petite Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Modern, nieuw, aandacht voor details. Niet voor patjepeeërs.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    9,2
    Uitstekend hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Heel vriendelijk personeel, mooie gerenoveerde kamers

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    7,1
    Voor kamer te hoge prijs. Zou hier alleen kort verblijven
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Petite Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn erg klein

    De locatie is erg goed ten opzichte van het centrum en Union square.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    8,8
    Superlocatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer voor 5.

    Superlocatie. Mooi zicht op San Francisco.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    8,8
    Perfecte locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs ontbijt

    Perfecte locatie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 14 mei 2017

    9,6
    Centrale ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    50 dollar per dag voor parkeren is best veel

    Centrale ligging

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 december 2016

    7,5
    mooie lokatie, goed hotel, ruime kamer, niet goedkoop
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    uitchecken duurt lang

    heerlijk ontbijt

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    7,1
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is een typisch zakenhotel weinig sfeer

    Prima bed met grote badkamer

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 februari 2016

    7,5
    Kamers ok.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Veel te duur. Internet rampzalig traag (tenzij extra betalen). Dit is ronduit een schande voor zo een hotel.

    Kamers ok. Ontbijt in orde maar niet inbegrepen in de prijs.

  • Beoordeeld op: 4 mei 2016

    9,2
    Perfecte kamer met een prachtig uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Perfecte kamer met een prachtig uitzicht. Ligging heel gunstig

  • Beoordeeld op: 4 mei 2016

    8,3
    Heerlijke bedden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Opletten bij boeken. Zwembad was niet inbegrepen. USD 25 per dag.

    Heerlijke bedden.

  • Beoordeeld op: 25 april 2016

    8,3
    Kamers en locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Zichtbaar dat kamer al een tijdje in gebruik was, extra fee voor gebruik zwembad

    Kamers en locatie

  • Beoordeeld op: 23 februari 2016

    7,5
    Ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Hotel begint "aging" tekenen te vertonen

    Ontbijt Locatie

  • Beoordeeld op: 19 november 2015

    5,4
    Geweldig bed en mooie kamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Veel lawaai straat, te hoge prijs omwille van Oracle Openworld, geen gezellige sfeer

    Geweldig bed en mooie kamer

  • Beoordeeld op: 5 november 2015

    8,8
    Zeer net hotel, chique, midden in centrum.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Zwembad was dicht, je moet bijbetalen voor ontbijt en fitness.

    Zeer net hotel, chique, midden in centrum.

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2015

    10
    Ruime kamer, prima wifi, grote badkamer, prima locatie, zeer...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ruime kamer, prima wifi, grote badkamer, prima locatie, zeer goede concierge die info verschafte over attracties, boekwinkels, restaurants etc.

  • Beoordeeld op: 16 juni 2015

    7,5
    Alles was in orde
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De prijs

    Alles was in orde

  • Beoordeeld op: 3 maart 2015

    8,3
    Nette kamer, ruim genoeg.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Extra kosten internet. Duur ontbijt.

    Nette kamer, ruim genoeg. Goed bed

  • Beoordeeld op: 5 februari 2015

    8,3
    Mooi hotel en mooie locatie, personeel is zeer vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Voor Wifi en zwembad moet je extra betalen. Onze badkamer was niet goed schoon gemaakt.

    Mooi hotel en mooie locatie, personeel is zeer vriendelijk.

Er zijn ook 20 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 29

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: