Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Ocean Park Hotel 2-sterren

2680 32nd Street, Santa Monica, Los Angeles, CA 90405, Verenigde Staten

#225 van de 352 hotels in Los Angeles

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1966 beoordelingen over dit hotel

7,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    6,8

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    6,7

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 59

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    8,8
    Hier krijg je waar voor je geld.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Queensize Bed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen kluis. Geen airco. Wel een grote ventilator en het raam kan open er is een hor. Raamdecoratie niet verduisterend genoeg.

    Vriendelijk en behulpzaam. Goed bed en propere gedeelde afsluitbare badkamer. Lavabo, microgolf, ijskast op kamer. Rustig s nachts. In het Cafe van het hotel kan je heerlijk ontbijten of lunchen. Heel gezellig. Zeer vriendelijke bediening. Goede locatie in rustige veilige woonbuurt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    9,6
    Goed hotel voor deze lage prijs.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Queensize Bed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De lamellen waren een beetje stuk en er zat een lamp naast mijn raam, hierdoor bleef de kamer vrij licht in de nacht. De muren zijn dun, dus je hoort de mensen in de kamer naast je.

    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Het hotel zit op een goede locatie met gratis parkeerplek. Dit was de tweede keer dat ik hier verbleef en ze doen hun best het hotel te blijven renoveren.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    7,1
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met Queensize Bed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was erg gehorig . Je hoorden alles wat er op de gang gebeurden en bij de buren . Maar je krijgt wel oordopjes ;)

    Was prima voor 1 nacht . Personeel wel erg vriendelijk en behulpzaam . Wc + douche erg netjes en schoon

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    7,5
    Handig voor overnachting, als je de hele dag op pas bent
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was erg instabiel en het geklapper van de deuren op de gang hield ons af en toe wakker, net als de zon.

    Locatie was handig, badkamers schoon en netjes

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 31 januari 2018

    5,0
    Duur en geen comfortabele kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs was 100,- per nacht voor 1 kleine kamer zonder wc en douche. Die moest je delen met iedereen. Verder rook het er naar wietplantage.

    Parkeren was goed

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    8,3
    zeer schoon;
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met Queensize Bed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Echt enkel een schone slaapgelegenheid; naast de kamers geen enkele andere fasciliteiten/gezelligheid.

    zeer schoon; ook de gezamenlijke badruimtes.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 25 november 2017

    6,3
    Ziet er leuk uit
    • Zakenreis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - 1 gedeelde Badkamer/toilet per verdieping met 20 kamers. - Wifi bijzonder slecht - kamers onhandig klein - bed kraakt verschrikkelijk

    Ziet er leuk uit

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    7,5
    Fijn hotel in Santa Monica
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Prijs is wel aan de hoge kant

    Erg schone accommodatie. Kamer was prima, gedeelde douche en toilet erg netjes. Tip: ontbijt 's ochtends bij The OP Cafe, erg leuk tentje aan de straatkant met heerlijke gerechten

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    2,9
    Veel te warm en geluidsoverlast.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airconditioning! Veel geluidsoverlast s nachts. Het is meer een Youth hostel dan een hotel. We hebben geen oog dicht gedaan en zijn de volgende dag naar een ander hotel gegaan.

    Vrij schone douches en toiletten.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,1
    Leuke aankleding en ziet er schoon en verzorgd uit.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met Queensize Bed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ook de gedeelde badkamer werd goed bijgehouden. De kamer was wel echt klein. 2 extra m2 zou fijn zijn voor de koffers.

    Leuke aankleding en ziet er schoon en verzorgd uit. Zeer vriendelijk en klantvriendelijk personeel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    6,3
    Ok voor onze laatste nacht, maar meer echt niet.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Om van de luchthaven te komen is reizen met het openbaar vervoer, moeilijker. 1km wandelen, 2 maal overstappen. Het is een echte hostel, dus je hebt geen privé badkamer.

    Hotel ligt op 50m van de bushalte om naar santa monica pier te reizen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 april 2017

    7,5
    Basic maar prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had liever niet bij het toilet geslapen omdat je de deur snachts hoort dichtvallen. Met oordoppen was dit wel prima te doen trouwens.

    Het is een erg basic hotel, maar daar is de prijs ook naar! Het zit niet in een bruisend centrum maar met de Uber of auto ben je daar wel binnen een paar minuten. Erg vriendelijke mensen en een schoon hotelletje. Het is heerlijk stil omdat het tussen 22:00 en 08:00 uur stil moet zijn! Moet je alleen niet naast de toiletten slapen... ontbijt in The Optcafe was geweldig! Zeker een aanrader!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    8,8
    Fijne Hide Away bij het prachtige Santa Monica
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    De locatie is prima! In een rustige buurt met voldoende eet mogelijkheden. Met de Big Blue Bus (lijn 8) ben je binnen 10 minuten bij de Stille Oceaan. Verder was het personeel zeer behulpzaam en vriendelijk!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 30 december 2016

    8,8
    Mooie ambiance
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het blijft jammer dat je je badkamer/toilet deelt. Maar dat weet je van tevoren en daar kies je dus voor.

    Heel erg vriendelijke dame bij de receptie, prima kamer met mooi uitzicht. En de ligging-prijs combinatie is ook goed.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 29 november 2016

    7,5
    Prima hotel als uitvalsbasis in LA
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Housekeeping komt elke 3de dag. (Na 2 nachten) op zich geen probleem, maar als je niet storen bordje hebt hangen komen ze niet de volgende dag voor nieuwe handdoeken.

    Personeel was erg vriendelijk en hehulpzaam.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 10 november 2016

    5,8
    Goede ligging, gratis parkeren en aardig personeel
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 10 nachten

    Kamers mogen vaker schoongemaakt worden. De kamers zijn erg klein, geen kasten om je kleren op te hangen. Dit laatste is een duidelijk min punt als je langer verblijft.

    Personeel is aardig

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2016

    7,5
    Aangenaam, zeer basic verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed maakte enorm veel geluid bij de minste beweging. Locatie is toch vrij ver van het centrum maar er zijn wel veel restaurants vlakbij en de buurt is ok.

    Netheid

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    5,8
    Blij dat we maar 1 nacht zijn gebleven..
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Afschuwelijk bed (leek wel een krakend scheetkussen!) met enorm piepende plastic hoes. Vieze gedeelde badkamer die ineens toevallig alle drie tegelijk (op drie verdiepingen) out of order waren terwijl we door het personeel wel naar andere etages verwezen werden. Locatie midden in een woonwijk, strand te ver weg om te lopen (wel een bus en wisten we van tevoren). Blij dat we maar 1 nacht zijn gebleven..

    Om de hoek een bus naar het strand (4km verderop).

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    10
    Zeker aan te raden!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Kamer met Queensize Bed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het enige wat ons wat tegen viel was dat de douches en toiletten apart zaten. Ook was er op een avond een grote groep vrienden, die dronken binnen kwamen. Dit was door het hele hotel te horen, aangezien de wandjes zeer dun zijn.

    Fijn hotel. Erg schoon en genoeg ruimte in de kamer. Op onze door reis zijn mijn moeder en ik in dit hotel begonnen en ook geëindigd. De buurt voelt erg veilig, dicht bij het strand en het vliegveld en makkelijk naar het centrum te rijden. Ook fijn dat er een gratis parkeerplaats is, aangezien je echt wel een auto nodig hebt in LA. Er is een koelkast op de kamer, wat ook erg door ons gewaardeerd werd.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    7,5
    goede ligging (met huurauto)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    gemeenschappelijke badkamer

    parking, propere kamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    7,1
    Tijdens een kampeervakantie een lekker bed en een goede douche
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedeeldebadkamer

    Zuiverheid

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    6,7
    geen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met Queensize Bed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    7,1
    Prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enkel een luxaflex voor het raam waardoor er veel licht binnenkwam in de nacht.

    Op mooie afstand van Santa Monica, met bus te doen

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 10 januari 2018

    6,7
    locatie en sfeer
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Queensize Bed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    gemeenschappelijke wc en douce

    locatie en sfeer

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    7,1
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamers, erg luidruchtig

    Makkelijk naar t strand met de bus of Uber.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2017

    10
    Fijne sfeer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Fijne sfeer

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    5,8
    Voor 1 nacht prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte bedden, geen airco.

    Prima locatie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    5,4
    gewoon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    de douches zijn op de gang, je moet echt slippers aan

    kamer was netjes

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    6,7
    Schoon ondanks gezamenlijke douches en toiletten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met Queensize Bed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geluidsoverlast andere kamers (oordoppen lagen klaar)

    Schoon ondanks gezamenlijke douches en toiletten

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    6,7
    Ontbijt stelt niet veel voor
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt stelt niet veel voor

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 24 mei 2017

    7,1
    Goed bed, schoon sanitair.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met Queensize Bed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel lawaai van het verkeer met raam open.

    Goed bed, schoon sanitair.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 20 april 2017

    3,3
    dit is geen hotel maar een hostel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Heel veel lawaai om het hotel in de nacht maar ook op de gang. Vieze douches.

    bed was ok

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2016

    6,3
    Goed gelokaliseerd t.o.v. pier Santa Monica en Los Angeles International Airport (LAX).
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Sanitaire voorzieningen.

    Hulpvaardig en vriendelijk personeel. Gratis en ruime parkeergelegenheid.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 6 september 2016

    10
    Personeel vlot vriendelijk behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Queensize Bed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Personeel vlot vriendelijk behulpzaam. Naar amerikaanse norm uitstekende accomodatie

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 25 juli 2016

    7,1
    Vriendelijk onthaal, proper
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers zeer basis, geen airco, relatief duur (maar Santa Monica is redelijk duur)

    Vriendelijk onthaal, proper

    Verbleven in juni 2016

  • Beoordeeld op: 21 juli 2016

    8,3
    Prima voor kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer rook wat bedompt.

    Schoon

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2016

    7,9
    Voor deze prijs een goed hotel in LA.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Sloten van badkamer moeilijk te openen. Mag misschien eens vernieuwd worden. Toch nog redelijke afstand van Santa Monica centrum, maar gezien wij over auto beschikten was dit minder een probleem voor ons

    Voor deze prijs een goed hotel in LA. Proper en vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 29 april 2016

    7,5
    We hadden een aanrijding op de parkeerplaats en de vrouw van...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Jammer dat er geen douche en wc op de kamer is, maar dat weet je van te voren.

    We hadden een aanrijding op de parkeerplaats en de vrouw van de receptie was zeer behulpzaam.

  • Beoordeeld op: 18 april 2016

    5,4
    Alles was goed schoon.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Santa Monica is eenmaal duur, maar voor de prijs die je betaald verwacht je toch meer dan wat dit hotel aanbiedt. Gedeelde douchjes, wc, kleine kamer met wel een heel simpel bed. Het is meer een jeugdherberg dan hotel.

    Alles was goed schoon.

  • Beoordeeld op: 20 maart 2016

    7,1
    Super leuk personeel!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ik had de pier dichtbij verwacht maar is helemaal niet zo. Ts niet op loopafstad. Taxi is te duur.

    Super leuk personeel! Hulpzaam. Kamers zijn schoon. Mooi plek om te zijn. Dit hostelachtig hotel is een goeie keuze wil je goedkoop verblijven. Er zijn geen extra kosten. Ts niet meer dan wat je betaald.

  • Beoordeeld op: 6 februari 2016

    6,3
    heerlijk bed en schoon verder paste er weinig in de kamer en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    badkamers worden om half 9 9 uur schoongemaakt terwijl er per verdieping maar 2 douches zijn moet het hele hotel in de rij om te douchen of toilet dit vonden wij ronduit belachelijk. daarnaast heeft de dames badkamer een sleutel maar die krijgt iedereen...dus wat is het nut dan nog? overigens niks vervelends gebeurd alleen het lange wachten was wel erg vervelend wat overigens ook van de andere gasten duidelijk te merken was. geen goed begin van elke dag.

    heerlijk bed en schoon verder paste er weinig in de kamer en was het voor ons genoeg maar bij bieking verwachten we iets ruimers wel heerlijk geslapen.

  • Beoordeeld op: 26 november 2015

    7,5
    Fijn hotel, goed bed, prima ligging in veilige buurt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Afstandsbediening vd tv werkte niet goed. Misschien was de batterij een eind op. Ik heb toen de knoppen op de tv zelf gebruikt.

    Fijn hotel, goed bed, prima ligging in veilige buurt. De bus stopt voor de deur. Badkamer is schoon met heerlijke douche.

  • Beoordeeld op: 6 november 2015

    5,0
    Het Ocean Park Hotel is een redelijk klein hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamers aan de voorzijde van het pand staan de hele dag in de volle zon, hierdoor is het op de kamer snikheet. Er is enkel een plafon ventilator op de kamer aanwezig maar deze redt het niet om de temperatuur in de kamer aangenaam te maken.

    Het Ocean Park Hotel is een redelijk klein hotel. Kamer en Sanitair op de gang zijn schoon. Gratis parkeren bij hotel.

  • Beoordeeld op: 4 november 2015

    6,7
    Goede locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Gedeelde badkamer en WC; kamer wordt afhankelijk van de lengte van je verblijf 1x per week of pas de derde dag van je verblijf schoongemaakt inclusief schone handdoeken; geen ontbijt inbegrepen

    Goede locatie

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2015

    6,3
    Lokatie was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het is meer een motel dan een echt hotel. De badkamer/toilet waren niet heel fris en regelmatig buiten gebruik. Daarnaast was het bloedheet op de kamers en er hing alleen een ventilator aan het plafond, maar dit was niet voldoende om de warmte te verdrijven. Ook hadden we een ontzettend kraakbed, wat na een slapeloze nacht wel verholpen is door het personeel.

    Lokatie was goed. Het ligt wel een eindje lopen van het strand af, maar voor 1 dollar pp zit je op het strand. Zeer vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 25 september 2015

    3,3
    gratis parkeerplek
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij hebben deze accommodatie gereserveerd omdat het als hotel werd aangeboden maar het is echter een motel. De kamers werden niet dagelijks schoongemaakt. er waren maar 2 douchen op onze verdieping beschikbaar conform circa 20 hotelgasten op de etage. Iedere ochtend waren de douchen 'out of service'omdat de schoonmakers dan tijdens het 'spitsuur' daar aan het schoonmaken waren. Dit hotel is absoluut niet in prijs-kwaliteisverhouding. Wij hebben echt overdreven veel moeten betalen voor een overnachting. Vergeleken met de prijs kregen wij in andere toeristische steden op A-locaties een viersterren hotel. Hand-en baddoeken werden ook niet dagelijks ververst. De kamer was ook erg warm, er was alleen maar een ventilator aan de lamp bevestigd. Verder geen airco.

    gratis parkeerplek

  • Beoordeeld op: 24 september 2015

    2,9
    Niets
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Slechte hygiene Vieze toiletten en douches Damestoiletten afgesloten 2 dames toiletten op 24 kamers Te kleine kamers Fans die niet werkte waardoor temperatuur opliep naar wel 50 graden Slechte bedden Geen schone handdoeken na drie dagen Tussen 8 pm en 8 am geen receptionist aanwezig deur afgesloten Geen service

    Niets

  • Beoordeeld op: 23 april 2015

    5,4
    - prima locatie om puur te overnachten
    • Vakantiereis
    • Stel

    - heel erg gehorig, wij zaten in kamer 31 bij de gezamenlijke douche/toilet. - het is echt een kamer met een bed,tv en een kastje en thats it, daar geven wij niets om maar wellicht andere mensen wel..

    - prima locatie om puur te overnachten

  • Beoordeeld op: 22 maart 2015

    7,9
    De hartelijkheid en behulpzaamheid van het personeel, zoals...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer met heerlijke ruime bedden, goed magnetron. Kamer alleen wat aan de krappe kant, wat overigens wel vermeld was.

    De hartelijkheid en behulpzaamheid van het personeel, zoals de tips voor goede en leuke plekken en goedkopere parkeerplaatsen in Santa Monica en het bij ons vertrek uit zichzelf uitdraaien van een routebeschrijving naar ons volgend hotel. Prima schone douches en toiletten op de gang.

  • Beoordeeld op: 20 mei 2016

    6,7
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Locatie

  • Beoordeeld op: 28 februari 2016

    8,3
    Hotel zag er mooi uit.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kleinere kamer, weinig weg-legruimte

    Hotel zag er mooi uit. Douches waren goed en proper, zeker omdat ze gemeenschappelijk waren

  • Beoordeeld op: 19 december 2015

    7,9
    Ruime kamer, vriendelijk en behulpzaam personeel en goede...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ruime kamer, vriendelijk en behulpzaam personeel en goede parkeergelegenheid

  • Beoordeeld op: 14 december 2015

    7,9
    Goede service
    • Vakantiereis
    • Groep

    Gedeelde douches

    Goede service

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    6,7
    Prima prijs-kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel

    Muffe kamer

    Prima prijs-kwaliteit verhouding

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    6,3
    Te warm op de kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Te warm op de kamer

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    4,6
    locatie, parkeergelegenheid
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen airco,kleine kamer. Luxaflex liet teveel daglicht door.

    locatie, parkeergelegenheid

  • Beoordeeld op: 6 juli 2015

    7,9
    Netheid en vriendelijkheid
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het is kaal en niet erg mooi

    Netheid en vriendelijkheid

  • Beoordeeld op: 18 juni 2015

    7,5
    Netjes schoon
    • Vakantiereis
    • Stel

    Beetje kleine kamer. Geen eigen badkamer mogelijk

    Netjes schoon

  • Beoordeeld op: 19 januari 2015

    5,4
    Goed was het personeel en de planningen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Toilet en douche Delen geen probleem maar als man en vrouw in dezelfde ruimte nee dat ind ik slecht

    Goed was het personeel en de planningen

Er zijn ook 23 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 59

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: