Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Ocean Blue Hostel 1-sterren

928 Ocean Drive, Miami Beach, FL 33139, Verenigde Staten

#241 van de 390 hotels in Miami Beach

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1312 beoordelingen over dit hostel

7,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,5

  • Comfort

    6

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    6,3

  • Personeel

    6,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    6,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 20 april 2018

    3,8
    Ik wou nog een extra nacht bijboeken,want de prijs daalde...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Gemengde Slaapzaal met 12 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik wou nog een extra nacht bijboeken,want de prijs daalde van 80$naar 10$.De medewerker negeerde mij en wou me niet helpen. Volgens de manager moest ik de hostel verlaten.Zonder uitleg!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 december 2017

    3,8
    Ook al is de ligging goed en de prijs goedkoop, het is niet waard als je nog geen halfuur kunt slape
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bed op een Slaapzaal voor Vrouwen met 12 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enorm veel lawaai door rooftop bar die direct boven de slaapkamers gelegen is. En heel veel lawaai om het hostel heen. Bedden niet comfortabel, airco te koud en slechte gordijnen.

    Locatie

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    5,4
    Prima locatie, maar minder goed hostel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bed op een Gemengde Slaapzaal met 12 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was heel slecht, echt niet zoals op de foto's getoond word. Ook was er geen pooltafel aanwezig zoals wel op de foto's en in de beschrijving vermeld stond. Weinig ruimtes binnen het hostel om te relaxen, de lobby was veel te klein. (En koud vanwege de airco!) het personeel was niet super vriendelijk, ze waren niet bereid om je extra goed te helpen, best wel kortaf. WiFi heel traag. Geen extra badkamers aanwezig, dus met 12 personen moesten we 1 douche en 1 wc delen (in dezelfde ruimte) Geen keuken aanwezig en ook veel te koud op de slaapzalen (airco)

    De locatie was perfect met uitzicht op miami south beach! Ook genoeg bars/restaurants etc in de omgeving. Bedden waren prima!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2016

    8,3
    Miami!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bed in een Slaapzaal voor Vrouwen met 12 Bedden en Uitzicht op de Oceaan
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig info voor tours ed aanwezig.

    Prachtige douche, ontbijt ok. Bedden slapen lekker maar hoop dat je niet drie hoog ligt. Je heb slotje nodig voor kluisje. Organiseren leuke pub crawls.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2016

    6,3
    Welcome to Miami benvenido a Miami
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bed in een Gemengde Slaapzaal met 12 Bedden en Uitzicht op de Oceaan
    • Verbleef 2 nachten

    We sliepen in een kamer van 12 personen. Bij de kamer hoorde slechts 1 badkamer. De kamer had zicht op de dijk, maar was bijgevolg ook luidruchtig 's nachts. Dat is namelijk de uitgaansbuurt. Wel perfecte locatie om met vrienden (duur) uit te gaan.

    Heel vriendelijke dame aan de receptie: Yana. We werden geholpen bij al onze vragen.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    6,3
    Top locatie, onbeschoft personeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal voor Vrouwen met 12 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel

    Locatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    5,8
    Locatie is top
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Gemengde Slaapzaal met 12 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel erg onvriendelijk Ontbijt was redelijk Het is een partyhostel(veel drugs gebruik)

    Locatie is top

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2017

    7,5
    Lekker simpel precies genoeg
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bed op een Slaapzaal voor Vrouwen met 12 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lekker simpel precies genoeg

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    7,9
    de perfecte locatie!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bed in een Slaapzaal voor Vrouwen met 12 Bedden en Uitzicht op de Oceaan
    • Verbleef 6 nachten

    Ontbijt prima. Kamers werden goed schoon gehouden. Perfecte badkamer

    Verbleven in april 2017

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9