Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel on Rivington 4-sterren

107 Rivington Street, Lower East Side, New York, NY 10002, Verenigde Staten

#174 van de 418 hotels in New York

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 613 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    7,1
    Uitstekende locatie en de bedden liggen hemels
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed en Balkon - Hoek
    • Verbleef 6 nachten

    Wij hadden een deluxe hoekkamer met balkon geboekt. Alleen we konden daar niet op, omdat er onderhoud zou zijn. Jammer dat dit niet van tevoren is aangegeven en niet is opgelost door het hotel zelf.

    De bedden liggen fantastisch. Verder zaten wij op de 18e verdieping en het uitzicht was erg mooi. De locatie is uitstekend, je zit op loopafstand bij de Metro Essex of Delancey St. of huur gewoon een Citi bike, die je overal in de stad kunt gebruiken. Veel leuke eetgelegenheden in de buurt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2017

    7,9
    Great hotel in a very nice street in one of the nicest neighbourhoods
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik zat op de 6e verdieping en het wordt pas mooi vanaf 9. De booking site was hier niet duidelijk over

    Ben groot fan van dit deel van de stad. De F trein is om de hoek, in 20 min door heel Manhattan

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,5
    Prima uitval locatie als je wil verblijven in NYC, dicht bij metro, ontbijt is goed !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer is beperkt van omvang en ondanks maanden vooruit boeken, uitzicht op een muur, wel prima bedden en kamertemperatuur goed te regelen.

    Het ontbijt is goed (was bij ons inclusief), wel saai wanneer je een aantal dagen verblijft, dan kan je tegen betaling wel aanvullend bijbestellen. Jogurt met fruit ! Is een aanrader.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    6,7
    Ligging in LES is OK.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 6 nachten

    In kamer op 10e verdieping heb je behoorlijk wat straatlawaai. Hotel kan een opfrissing gebruiken. 1e dag geen warm water. Licht op de kamer 107 stuk (schakelaars). Personeel kende geen oplossing om fietsen te bergen. Twee dagen later ontdekten we dat er vlakbij fietsen in een parkeergarage konden geplaatst worden.

    Ligging in LES is OK.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2018

    7,5
    Locatie en kamer goed rest een beetje saai
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was altijd cool hotel met hippe mensen .. Dat is het niet meer

    Bedden tempur

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    7,5
    Ruime kamers, geweldige locatie, restaurant prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verlichting in badkamer zeer slecht.

    Ruime kamers, geweldige locatie, restaurant prima.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    8,8
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Mooie kamer met uitzicht Goede ligging

    Verbleven in oktober 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2015

    9,6
    Het personeel is zeer vriendelijk en hulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het personeel is zeer vriendelijk en hulpzaam. Het (europees) ontbijt was heerlijk. Het hotel is vrij nieuw, schoon en fris. Airco stil en werkte goed. Heerlijke bedden. Een aanrader ondanks de misschien wel wat hogere prijs.

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    9,6
    Moderne inrichting, ruime kamer, groot bed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Moderne inrichting, ruime kamer, groot bed. Ruime lounge met pooltafel. Fruit, koffie, water en wijn for free. Traag Wifi werd snel hersteld. Ruime douche, stoomcabine. Relatief rustige omgeving, veel barretjes etc, 5 min lopen naar SOHO.

  • Beoordeeld op: 10 juni 2015

    8,8
    geen standaard ontbijt buffet maar heerlijke a la carte...
    • Vakantiereis
    • Stel

    buiten faciliteiten ; geen dakterras

    geen standaard ontbijt buffet maar heerlijke a la carte gerechten. lokatie!

  • Beoordeeld op: 8 april 2015

    8,8
    Locatie en fantastisch uitzicht vanuit de hotelkamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Locatie en fantastisch uitzicht vanuit de hotelkamer

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: