Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Pacific Edge Hotel on Laguna Beach 3-sterren

647 South Coast Highway, Laguna Beach, CA 92651, Verenigde Staten

#19 van de 19 hotels in Laguna Beach

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 816 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    7

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,4

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 5

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    7,1
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Uitzicht op het Strand 1 King
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeerbeleid Extra resort kosten Sinds juni mag er in Laguna beach niet meer gerookt worden Je boekt een kamer voor dik 350 euro per nacht en je kan niet genieten van je balkon met uitzicht over de zee en daar een sigaretje bij roken . Had prettig geweest als dit op voorhand gecommuniceerd zou zijn geweest . Massaal opgezet en romantisch absoluut niet .

    Uitzicht is fenomenaal

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    7,5
    Ocean
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Uitzicht op het Strand 1 King
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    outdated, weinig privacy op balkon (ocean view room). Iets anders dan een ocean view room wil je niet.

    Locatie, vriendelijkheid en behulpzaamheid staff, direct aan het strand (als je een ocean view kamer hebt).

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 21 februari 2017

    7,9
    Ontspannen en vriendelijke sfeer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Village Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Zwembad was koud. Geen nachtkastje/tafeltje naast bed met lampje, zodat je de ander niet wakker hoeft te maken als je zelf laat gaat slapen of vroeg wakker bent. Jammer dat je nog extra moet betalen voor parkeren bij hotel.

    Vriendelijkheid van Michael e.a. in frontdesk. Prachtige ligging, geluid van de golven in je kamer, dolfijnen te zien vanuit kamer. Op loopafstand van centrum en winkeltjes. Prima parkeerplekken. Veel leuke en lekkere restaurantjes in de buurt.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2016

    6,7
    Hotel ligt direct aan het strand.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Village Kamer Queen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was oud en zag er niet uit als de foto's. geen zicht op zee. Geen bureau en geen stoel in de kamer. Verlichting was slecht.

    Hotel ligt direct aan het strand. Prachtig beach restaurant in de buurt.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2018

    7,9
    Heerlijk strand
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Village Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Late incheck van 4 uur.

    Locatie , aan het strand, en bij het centrum.

    Verbleven in september 2018

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 5