Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Paradise Point Resort & Spa 4-sterren

1404 Vacation Road, Mission Bay, San Diego, CA 92109, Verenigde Staten

#170 van de 226 hotels in San Diego

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 817 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,6

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    7,9
    Paradijselijk maar duurder dan verwacht
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op Booking.com staat niet vermeld dat je bovenop de verblijfskosten nog $23 pp per dag betaald om van de faciliteiten gebruik te mogen maken ("your passport to paradise"), en $18 per dag voor de auto. Dat viel wat tegen toen we de rekening kregen.

    Een waar paradijs, heerlijk ontspannen, kolibries in de achtertuin als je wakker wordt, prachtige uitzichten, heerlijk eten.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    7,1
    Erg hoog supplement voor zowel parkeren (35USD per nacht) en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Lanai Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 4 nachten

    Erg hoog supplement voor zowel parkeren (35USD per nacht) en gebruik van Resort (35USD per persoon per dag). Dat maakt het hotel wel erg duur... 260USD per nacht ...

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    5,8
    Kosten staan niet in vehouding tot het genot
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We moesten erg veel parkeertoeslag betalen per dag en dat was ons niet gemeld. Er is géén toezicht bij het zwembad. Medewerkers receptie zijn erg bepalend en niet prettig informatief terwijl je voor je vakantie komt!

    Locatie van het park

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 24 juli 2016

    9,2
    goede uitvalbasis om San Diego en omgeving te bezichtigen
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Lanai Garden Premium Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Kwaliteit van het sofabed is slecht.

    Dit resort lijkt op de Amerikaanse CenterParcs, maar dan allemaal net iets luxer. Wij verbleven in een ruime executive suite. Deze heeft een ruim king bed in de slaapkamer, en een queen sofabed in de kamer. Deze ligt niet al te comfortabel: je voelt de springveren als je erop gaat liggen. Er zijn verschillende zwembaden en restaurants: de service is daar uitstekend. Je hoeft eigenlijk het resort niet te verlaten, maar Sea World en San Diego liggen op steenworp afstand, dus goede uitvalbasis om van daaruit dingen te gaan bezichtigen.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 september 2015

    5,8
    Paradise Point is direct aan de zee gelegen.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Bij aankomst was de kamer niet beschikbaar. In eerste instantie kregen wij een kamer met een king size bed en een sofa, i.p.v. twee queensize bedden zoals gevraagd. WiFi is matig. Geen microwave aanwezig. De badkamer is aan een opknapbeurt toe. Horeca redelijk beperkt, medwerkers niet vriendelijk. Voor alle extra's dient diep in de buidel getast te worden.

    Paradise Point is direct aan de zee gelegen. Best een mooi strand, maar zonder ligbedden.

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2015

    4,6
    Mooi vakantiepark met mooie voorzieningen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    We kregen de slechts gesitueerde kamers op het park. Veel herrie van verkeer. Ver van alle centrum voorzieningen en oude niet gerenoveerde badkamers.

    Mooi vakantiepark met mooie voorzieningen. Met kamers aan strand.

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: