Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Penguin Hotel 3-sterren

1418 Ocean Drive, Miami Beach, FL 33139, Verenigde Staten

#181 van de 390 hotels in Miami Beach

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1530 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 28

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    9,6
    Fijn verblijf gehad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Traditionele kamer met 1 Kingsize bed OF Traditionele Kamer met 1 Kingsize bed met futon
    • Verbleef 3 nachten

    Jammer dat er geen (gratis) parkeergelegenheid was. Er was wel valet parking, maar kost 40 euro per nacht, in de buurt kun je in een garage parkeren voor 20 euro per nacht, dus dat maar gedaan.

    Mooie kamers en fijne, schone badkamers. Het ontbijt beviel ook erg goed. Elke dag kun je kiezen uit 7 heerlijke keuzes, met scrambled eggs en bacon/worst/ham. Fijn, vriendelijk personeel. Genoten van ons verblijf hier!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    5,8
    Leuke lokatie, verder gewoontjes.voucher welkomstdrank vergeten te geven, dus betalen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Traditionele kamer met 1 Kingsize bed OF Traditionele Kamer met 1 Kingsize bed met futon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je selecteert de kamer op wat je op internet ziet. Dat beantwoordt niet aan wat je ziet. Ze hadden ons n mooie kamer beloofd voor 4personen..een kleine kamer bij de keuken met veel lawaai. Omdat ik erg boos werd, kregen we een betere kamer, maar klein.telefoon op kamer kon je niet gebruiken, was dood!!!

    Ontbijt was erg saai,iedere morgen koude scrambled eggs en dagfruit banaan.geen brood,boter voor ei en extra kop thee moet betaald worden. in advertentie staat resortfee,roomtax ed inbegrepen!mooi niet komt nog erbij en dan is de kamer erg duur. Je kan annuleren, maar bij ons al in mrt €632,- afgeschreven, voor kamer in dec '17 en jan'18. Niet zo leuk

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 12 januari 2018

    6,3
    South beach erg leuk, weer prima, hotel viel tegen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ook mindere kamers tonen op internet.je denkt een mooie kamer te krijgen, maar niet dus.

    Saai, iedere dagscrambled eggs,geen extra brood,boter, thee. Moet betaald worden.dagfruit ook hetzelfde:banaan of helemaal niet.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    8,3
    Goede locatie Ocean drive en strand
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Traditionele kamer met 1 Kingsize bed OF Traditionele Kamer met 1 Kingsize bed met futon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel die de bediening doet En stond met koffers voor het hotel en slaan de deuren voor je neus toe.. Parkeren is onmogelijk Onprofessioneel hotel

    Personeel aan de receptie Goede locatie aan Ocean drive en strand Zalig bed, mooie kamer en goede douche.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    7,5
    Mooie locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Traditionele Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Houdt er rekening mee dat je je (huur)auto met Valet parking moet parkeren. Dat is best duur. Het ontbijt is goed maar je wordt bediend en je moet kiezen. Geen buffet dus. Lawaaiige airco.

    Het hotel ziet er mooi in art deco stijl uit en ligt aan Ocean Drive midden in de drukte. Je bent ook zo bij het strand. Valet parking werkt prima en snel, goede service (al is dat prijzig). Personeel is zeer vriendelijk.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    6,7
    Foto's zeggen niet alles!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Traditionele kamer met 1 Kingsize bed OF Traditionele Kamer met 1 Kingsize bed met futon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel oogde een beetje slecht onderhouden, in de kamer was airco (die teveel kabaal maakte), in de hal niet en de lobby wel weer! Wat ik persoonlijk als niet fijn heb ervaren! Over de borg kregen we verschillende informatie en werd nergens vernoemd

    Het ontbijt was goed, dicht bij het strand, op Ocean Drive (wat wil je nog meer), de medewerkers waren vriendelijk!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    8,3
    Locatie is perfect, hier is waar het gebeurt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Traditionele kamer met 1 Kingsize bed OF Traditionele Kamer met 1 Kingsize bed met futon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie is perfect, hier is waar het gebeurt. Ben er goed geholpen prijs is goed. Ze hebben ook geholpen met parkeren van de auto. Leukste stuk van Miami!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 9 februari 2017

    7,9
    perfect verblijf op ocean drive.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Hoek Kamer met 2 Queensize Bedden en Uitzicht op de Oceaan
    • Verbleef 1 nacht

    tv niet goed(beeld) ontbijd niet op ocean drive bij ander hotel

    locatie , ruime kamer, uitzicht op ocean drive en zee , heel veel gezellige terrassen.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    5,8
    Ontbijd was goed verzorgd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Traditionele kamer met 1 Kingsize bed OF Traditionele Kamer met 1 Kingsize bed met futon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn aan een opknapbeurt toe

    Ontbijd was goed verzorgd

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    7,9
    Erg prettig en prima voor 2 dagen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Traditionele Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De grote van de kamers

    De ligging en de hygiëne van de kamers/badkamers

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 februari 2018

    7,9
    Goed hotel prijs/kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Traditionele Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vieze airco op de kamer

    Ligging Badkamer was erg schoon Goede bedden

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    8,3
    Heerlijk verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Queen Kamer - Uitzicht op de Oceaan
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fijn hotel. Heerlijk verblijf en fijn ontbijt.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    10
    Zalig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Traditionele kamer met 1 Kingsize bed OF Traditionele Kamer met 1 Kingsize bed met futon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtige nette kamer. Super vriendelijk en behulpzaam personeel. Lekker van eten en redelijk van prijs vergeleken met andere hotels op ocean drive!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 1 november 2017

    7,9
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets verouderd hotel

    De ligging

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    7,9
    Wij hebben een erg aangenaam verblijf gehad in dit hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Traditionele kamer met 1 Kingsize bed OF Traditionele Kamer met 1 Kingsize bed met futon
    • Verbleef 5 nachten

    De bediening was wisselend, viel soms erg tegen, maar soms ook erg goed.

    De houekeeping was erg goed.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 april 2017

    5,4
    Mooie locatie Miami Beach
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Hoek Kamer met 2 Queensize Bedden en Uitzicht op de Oceaan
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderd

    Dicht bij de zee was heel fijn! Goede locatie!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    7,9
    Locatie en sfeer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Traditionele kamer met 1 Kingsize bed OF Traditionele Kamer met 1 Kingsize bed met futon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kosten parkeren

    Locatie en sfeer

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 26 februari 2017

    6,3
    Ok enkel om te slapen en te ontbijten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Traditionele kamer met 1 Kingsize bed OF Traditionele Kamer met 1 Kingsize bed met futon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer op benedenverdieping lag vlakbij airconditioning dus hele nacht veel lawaai

    Lekker ontbijt en superlocatie personeel heel vriendelijk

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 4 januari 2017

    3,3
    te veel van creditcard geboekt, communicatie verliep slecht
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Traditionele Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    te veel van creditcard geboekt, communicatie verliep slecht

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 11 maart 2016

    9,2
    Locatie!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Kamer eerste 2 nachten recht tegenover keuken : bijgevolg veel lawaai en weinig nachtrust. Aan het onthaal kon de kamerwissel vlot geregeld worden na de 2e nacht, vervolgens hebben we zalig geslapen. Karig ontbijt, wel lekker.

    Locatie!! Zeer vriendelijk personeel Rust

  • Beoordeeld op: 29 februari 2016

    8,3
    Vriendelijke, aardige, leuke bediening.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Afwerking faciliteiten op kamer. Detail, maar kon beter. Deur naar badkamer kon bijv. niet dicht. Weinig stopcontacten.

    Vriendelijke, aardige, leuke bediening. Goed ontbijt, goede wifi. Relaxte sfeer.

  • Beoordeeld op: 10 december 2015

    9,6
    Echt het leukste plekje op south beach!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het is lastig parkeren, om de hoek zit een parkeer garage die is 40$ per dag. In ons geval 2 motoren voor 40$. Maar die stonden dan te gelijk wel veilig.

    Echt het leukste plekje op south beach! Ook om te eten zit je letterlijk op de eerste rij. Super leuke bediening en hele maal niet duur! Ook voor je ontbijt zit je daar op de beste plek van de strip!

  • Beoordeeld op: 12 november 2015

    7,5
    Locatie, vriendelijkheid.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Onverwacht moest ik vroeger vertrekken en ik heb geen gebruik kunnen maken van het ontbijt. Ze konden me ook geen broodje of zo meegeven.

    Locatie, vriendelijkheid.

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    7,5
    de locatie is top, binnen een paar stappen op het strand
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt is erg karig, je mag 1 keuze maken. Daarnaast is de Valet parking erg duur. Je kunt beter aan de straat parkeren.

    de locatie is top, binnen een paar stappen op het strand

  • Beoordeeld op: 4 februari 2016

    10
    Het personeel was fantastisch heel aardig voelde me thuis...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niks

    Het personeel was fantastisch heel aardig voelde me thuis eten fantastisch en de bar heel gezellig zou zo weer terug willen

  • Beoordeeld op: 26 januari 2016

    9,6
    Prima prijs/kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prima prijs/kwaliteit verhouding. De beste van een reeks ervaringen in zuid Florida

  • Beoordeeld op: 2 april 2015

    9,2
    Super ligging,lekker gezond ontbijt,heel leuk hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Super ligging,lekker gezond ontbijt,heel leuk hotel!

  • Beoordeeld op: 22 februari 2015

    7,1
    De ligging is perfect
    • Vakantiereis
    • Stel

    kamers zijn heel klein

    De ligging is perfect

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 28

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: