Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Plantation on Crystal River 3-sterren

9301 West Fort Island Trail, Crystal River, FL 34429, Verenigde Staten

#3 van de 12 hotels in Crystal River

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 879 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 73

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    7,5
    Lekker zwembad, mooi gebouw en prima locatie in Crystal...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was niet heel comfortabel. Het hotel lijkt wat meer gericht op senioren. Koelkastje op de kamer was wel fijn, maar maakte veel lawaai. Ook jammer dat er nog apart een resort fee in rekening werd gebracht.

    Lekker zwembad, mooi gebouw en prima locatie in Crystal River zelf (al heb je geen uitzicht over de baai, het is gelegen aan een soort vaart).

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 6 september 2018

    7,1
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden - Waterkant
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vloer is niet schoon. Eten van de vorige gast zat nog in de koelkast

    Locatie Vakantie met tieners Toer zwemmen met de zeekoeien zit naast het hotel. Aan te raden toer van 07.00. Ondanks dat het sezioen is afgelopen hebben wij er 7 gezien, waaronder moeder en kind.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    9,2
    Onvergetelijke ervaring
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn ietwat gedateerd. En het bed wat wij hadden was eigenlijk één grote kuil.

    Het personeel is enorm vriendelijk en behulpzaam. Wij konden ca. 2.5 uur eerder inchecken. Het complex heeft een goede uitstraling. We hebben een manatee snorkeltocht geboekt bij het bijbehorende adventure center. Deze was perfect georganiseerd en de begeleiders Dustin en John hebben voor een onvergetelijke ervaring gezorgd. Ze namen alle tijd om iedereen de manatees goed te laten zien en ze gaven onervaren snorkelaars genoeg vertrouwen om get water in te stappen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    4,6
    De prijs staat niet in verhouding met de kwaliteit. De kamers zijn klein en verouderd.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten

    De kamers waren erg klein en muf. We keken uit op de parkeerplaats. De bedden waren echt te klein voor een gezin met twee volwassenen en twee kids van 8 en 10. Prijzen van de bar en het restaurant zijn hoog. We vinden het geen aanrader.

    De omgeving is prachtig. Het hotel is direct gelegen aan Kings Bay. Personeel is vriendelijk.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    8,8
    De ligging is mooi aan de rivier.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Waar voor je geld

    De ligging is mooi aan de rivier. Er zijn meerdere gebouwen met kamers. De kamers zijn ruim en schoon. Naast het hotel is een touroperator die zwemmen met de manatee's organiseert. Het loont om vroeg te gaan. De brunch op zondag was heerlijk en zeer compleet! Mooi zwembad.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    7,5
    Op de kamer na prima hotel met mooi zwembad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Teveel motorboten om het hotel. Gaat ten koste van het natuurgebied. Veel olie op het water en veel uitwerpselen (open riool?). Kamer erg gedateerd.

    Het hotel ligt vlakbij christal river. Vanuit hier makkelijk op zoek te gaan naar manatees.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    10
    Een toplocatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten

    Enige minpunt dat ik kan bedenken, is dat je goed kunt ontbijten in het hotel, maar het is wel prijzig. Toen wij er verbleven was er geen ontbijtbuffet en hebben wij iets van de kaart besteld.

    Een toplocatie! Vriendelijk ontvangst, mooi gerenoveerd hotel, nette kamer, mooi zwembad. Wij verbleven hier twee nachten. Met 2 kleine kinderen kan je op 1 kamer met 2 bedden verblijven, met grotere kinderen heb je 2 kamers nodig (de bedden zijn dan te smal). Wij vonden vooral de ligging en de sfeer erg prettig. Zwemmen met manatees zou ik ergens anders regelen, er zijn veel mogelijkheden in Crystel River. Ik adviseer een organisatie met een klein groepje.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    7,5
    Heerlijke accommodatie, prachtige locatie, kamers toe aan vernieuwing
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden - Waterkant
    • Verbleef 2 nachten

    Bij het zwembad was geen wifi en dat lijkt makkelijk op te lossen. De kamers waren oud en de bedden ook (en smal), jammer want de rest van de accommodatie is prachtig!

    Heel fijn dat je prima kan ontbijten/lunchen/dineren op deze locatie. En de locatie ligt er prachtig bij, de manatees zwemmen letterlijk langs de kant van het hotel. Prima trips worden georganiseerd om met de zeekoeien te zwemmen en aan de bar, met het zwembad er naast is het prima vertoeven.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    8,8
    Heel erg mooi domein, relaxte sfeer, ideaal voor gezin met kinderen!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden - Waterkant
    • Verbleef 1 nacht

    Wij logeerden aan de overkant van de straat, we kregen een duplex, dus veel ruimte. De kamer was wel wat gedemodeerd, dus dit zou nog even mogen opgeknapt worden. Maar het lag wel super goed, met een golfterrein aan de achterdeur, en parkeermogelijkheden aan de voorzijde. Dus was dit niet echt een groot minpunt. Ik vermoed ook dat ze de gasten die meerdere dagen verblijven wel in het hoofdgebouw laten logeren, wij waren eerder op doortocht.

    Wij vonden dit een goed hotel, om volgende redenen: 1/ heel erg mooie tuin, top zwembad, mooie omgeving, het hotel straalt grandeur uit 2/ de nabij geleden boattrips zijn top, wij deden de manatee tour en we kregen daar echt waar voor ons geld, heel erg attente begeleiders, super gewoon! 3/ ontbijt (bij te betalen), maar wel zijn geld waard, want een heel erg mooi buffet 4/ toffe bar aan het zwembad Rekening houdend met de wat gedemodeerde slaapkamer, zouden wij dit hotel toch echt wel willen aanbevelen en zou ik hier zeker willen terug komen. De globale relaxte sfeer en mooi domein maakt alles hier GOED.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    9,2
    Heerlijke plek om lekker te relaxen tijdens de rondreis door Florida.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het restaurant zou misschien iets sfeervoller ingericht kunnen worden.

    Ruime opzet van het hotel met een mooi zwembad. Een locatie om lekker te relaxen!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    10
    Mooi hotel op een prachtige lokatie!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets negatiefs te vermelden.

    Ideaal gelegen om three sisters springs te gaan bezoeken of een excursie naar de manatees te boeken. Mooi verzorgd hotel, prachtige tuin aan de rivier, leuk zwembad en hottub, uitgebreid ontbijtbuffet (tegen betaling). Kortom, genoten van ons verblijf bij jullie!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    8,8
    Geweldige plek!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden - Waterkant
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is toe aan een opknapbeurt. Hier en daar zijn ze al bezig. De kamer is wat gedateerd. Als je op begane grond zit heb je een terras aan de rivierkant maar op de eerste verdieping heeft extra betalen voor uitzicht weinig zin, het raam kan niet eens open. Maar dit alles vakt weg tegen de geweldige lokatie!

    Waanzinnige lokatie. Hotel ligt prachtig aan de rivier waar de manatees voorbij zwemmen. Ik zag ook diverse vogels en een zeearend. Groot zwembad, leuke poolbar, gezellige bar binnen en een excursieorganisatie om de hoek. De snorkeltour met manatees is geweldig!!! Goed ontbijt.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    6,3
    Verouderd hotel enkel goede uitvalsbasis om excursie te doen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel is erg oud. De gangen ruiken muf en de tapijten zijn vies. Er werd op dit moment wel verbouwd dus wie weet dat dit in de toekomst beter is. Bar bij het zwembad ook niet schoon. Eten erg matig.

    Ideaal om een excursie te doen in de vroege ochtend (zwemmen met zeekoeien).

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    8,3
    Top locatie om te snorkelen in Tree Sister Spring en te...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Hotel is wat gedateerd, hier en daar een lik verf kan geen kwaad.

    Top locatie om te snorkelen in Tree Sister Spring en te zwemmen met zeekoeien (Manatee).

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    9,6
    Prima maar de kamers mogen wel een update.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    Als je de buitenkant ziet verwacht je ook wel iets van de kamers. Echter de kamers waren verouderd en zijn wel toe aan een update. Maar ze waren schoon en de bedden waren prima.

    De lunch en het diner waren erg lekker en er was veel aandacht besteed. Ook het zwembad en de bar waren erg goed. De ligging als je wilt zwemmen met zeekoeien is geweldig (veel aanbieders).

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    8,3
    Mooi hotel op goede locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten

    Vriendelijk personeel. Upgrade naar grotere kamer na onze opmerkingen. Zwembad beetje ondiep, maar voldoende stoelen en handdoeken aanwezig. Gezellige bar aan het zwembad. Op een paar honderd meter ligt Grannie's: een aanrader voor een uitstekend en heerlijk ontbijt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    9,2
    Heel mooi, maar ook groot hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten

    Wij keken uit op het parkeerterrein. Het is ook een groot complex; een eindje lopen naar het zwembad dus als je zoals wij aan de uiterste rand zit.

    Mooie ruime kamer. Alles erg schoon.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    9,6
    Verassende leuke accommodatie - leuke nette kamers - goed...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verassende leuke accommodatie - leuke nette kamers - goed restaurant bij hotel - ook gezellige bar en snack ah zwembad - rustgevende omgeving - mogelijkheid om bootje, kano etc te huren

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,1
    Kamers waren ok.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte prijs kwaliteit verhouding. Van buiten mooi gebouw, van binnen verouderd en muf. Voor de prijs hadden wij veel meer verwacht. Op foto's lijkt zwembad heel groot en mooi. Dit was voor ons de grootste tegenvaller. In werkelijkheid is het een klein zwembad en onverzorgd om zwembad heen, met rondslingerende plastic bekers en afval. Heel druk, luid muziek en te weinig handdoeken beschikbaar.

    Kamers waren ok. Ontbijt redelijk goed.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    8,8
    Echt wel een unieke locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    Wij hadden een kamer met een tussendeur naar de naaste hotelkamer, met als gevolg dat we iedere zucht van onze buren konden horen.... TIP : vraag specifiek om een kamer zonder tussendeur.

    Echt wel een unieke locatie. Het hotel is niet gloednieuw en kan hier en daar wel een lakje verf gebruiken, maar straalt wel authenticiteit en klasse uit. Qua comfort en hygiëne valt er niets aan te merken. Het ontbijt is eerder sober, maar best ok. Aangezien voornamelijk Amerikaanse gezinnen van dit hotel gebruik maken, kan je meegenieten van hun ongedwongen en spontane manier van vakantie nemen. Wij hebben alvast enorm genoten van ons kort verblijf.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    8,0
    Uitstekend voor manateetour;
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer viel tegen. Vrij donker en een beetje opgepropt. Dit itt tot de kamer die ruim en smaakvol is. Wel twee smalle bedden als je met 4 mensen bent.

    Uitstekend voor manateetour; je stapt vanuit hotel zo op de boot. Eind april zijn er weinig zeekoeien maar er werd voor gezorgd dat iedereen deze zag. Sowieso aardige mensen. Goede bar waar je ook van de kaart kan ontbijten.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 maart 2017

    9,2
    Ideaal als uitvalsbasis voor Crystal River
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Spijtig dat er geen wandelpad is om naar het hoofdgebouw te wandelen, want het is zo'n mooi domein. Je moet altijd via de parking wandelen.

    Kamer was boven verwachting. Ruim, proper, alles aanwezig. Bootje gehuurd om de baai te verkennen, geweldige ervaring!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 18 februari 2017

    8,8
    Prima verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize Bed - Waterzijde
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lunch buiten nabij de bar en het zwembad prima, maar die plastic borden en bestek zijn een afknapper. Kamers zijn gehorig.

    Zwemmen met manetee's Goed bed, mooie kamer

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 21 januari 2017

    8,8
    Mooie locatie met prachtig zwembad en zeer verzorgde tuin.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten

    Snorkelen met de manatees direct om de hoek. Prachtige zonsondergang aan het eind van het eiland Siesta Keys. Wij hebben er een grote groep dolfijnen gespot.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    6,3
    Gezin met 4 kinderen in de leeftijd 6-12 jaar, 2 dagen Crystal River tbv manatee trip
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De Vila waar wij sliepen is erg oud en volledig gestoffeerd. Daardoor voelde het wat 'stoffig' aan. Als je alergisch bent voor huisstofmijt dan zou ik dit type accomodatie niet aanbevelen. We sliepen met 4 boven op de vide, en 2 op de slaapank beneden. De slaapbank is matig. Bij zonsondergang volledig lekgestoken door de muggen dus neem deet mee!

    Prima uitvalsbasis voor excursie met de manatees. Prachtige plek aan het water. Zwembad vonden de kids geweldig. Eten in de bar is uitstekend. Wij hadden met 6 een prive manatee tour geboekt, dit was een groot succes.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 2 november 2016

    6,7
    Kort verblijf op route Florida
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden - Waterkant
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden in de kamer. Je kunt toch geen bedden van 1,50 meter bij 1,80 meter als een 2 persoonsbed verkopen. We hebben noodgedwongen nog een kamer extra moeten nemen

    De lokatie was erg mooi

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    8,3
    Prachtige locatie met mooi zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten

    Prachtige locatie. Leuk zwembad en Tiki bar. Zwemmen met Manatees.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    7,9
    Mooi
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima plek voor een overnachting. Helaas niet het resort kunnen bekijken maar wat we hebben gezien is prachtig.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    8,8
    Hotel met plantage uitstraling
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooi hotel met een prettige uitstraling en goed ontbijt. Mogelijkheid voor een boottocht.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    5,8
    Erg verouderd, receptie onvriendelijk , Factuur klopte niet...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden - Waterkant
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg verouderd, receptie onvriendelijk , Factuur klopte niet en toen werd er erg moeilijk gedaan.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    9,5
    Mooi hotel, mooie locatie!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden - Waterkant
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooi hotel, mooie locatie!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    7,5
    Leuke excursie geboekt via dit hotel: Manatee tour!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Leuke excursie geboekt via dit hotel: Manatee tour! Zeker de moeite waard.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    9,6
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Prachtige locatie, goed onderhouden tuin, schitterend zwembad.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2018

    8,3
    Top locatie nabij de zeekoeien.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten

    Mooie kamer op een prima locatie als je de zeekoeien wil zien. buitenbar met prachtig uitzicht over het water.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    7,1
    De kamers waren heel erg gehorig.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers waren heel erg gehorig. We konden de buren naast ons in de kamer letterlijk verstaan.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te weinig handdoeken

    Zwemmen met de zeekoeien geregeld door het hotel

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    8,3
    Bij het hotel kan je snorkelen met de zeekoeien.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn gehorig.

    Bij het hotel kan je snorkelen met de zeekoeien. Het ontbijt is erg goed.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    8,8
    Adventure voor manatee naast hotel is heel goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed te zacht

    Heerlijk zwembad en spa. Goed restaurant

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    8,3
    Zalig hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie om te gaan zwemmen met manatees. Een van de betere hotels

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    8,8
    uitstekend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    het hele complex was uitstekend

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    10
    Prachtig hotel in een geweldige omgeving
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Mooi hotel met hele goeie sfeer. Goed eten, prachtige omgeving en echte gastvrijheid !

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    7,9
    Nice location
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nice location

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    7,1
    Vriendelijke medewerkers,mooie ligging aan de rivier.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn erg gehorig, parkeerplaats was overvol.

    Vriendelijke medewerkers,mooie ligging aan de rivier.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    8,3
    mooie locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten

    de omgeving

    locatie restaurant

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 mei 2017

    9,6
    Kamers waren prima!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize Bed - Waterzijde
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant , eten was wel prima , maar erg ongezellig!

    Kamers waren prima! De lgging , het uizicht De 9 holes golfbaan die inbegrepen was

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 9 april 2017

    7,9
    Mooie kamer met mooi uitzicht. Mooie omgeving met veel activiteiten. Het ontbijt was goed .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen ontbijt inbegrepen

    Ruime kamers

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    9,2
    Prachtige ligging , oase van rust
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Uitgebreid ontbijt Ligging

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2016

    6,3
    Toch wel verouderde vleugels in dit hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 17 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De geuren in de hotelgangen,

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 november 2016

    8,8
    Great location @ a small paradise
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden - Waterkant
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enigzins gedateerde inrichting

    Top locatie en bijzonder vriendelijk personeel

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2016

    8,3
    Geweldige plek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden - Waterkant
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg gehorige kamers

    Geweldige plek

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 9 mei 2016

    10
    Prachtige ligging aan de rivier, must do: snorkelen met...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Prachtige ligging aan de rivier, must do: snorkelen met zeekoeien. Deze excursie vertrekt vanaf het hotel en moet vooraf gereserveerd worden. Sfeervol hotel.

  • Beoordeeld op: 24 april 2016

    9,2
    De rust, de ruimte, het groen, de spelen in de tuin.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Teveel airco overal, zeker in het restaurant voor het diner is het uiterst onaangenaam als je bevriest bij het eten terwijl het buiten amper 20graden is.

    De rust, de ruimte, het groen, de spelen in de tuin.

  • Beoordeeld op: 5 april 2016

    8,3
    De lokatie is fantastisch.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Badkamer klein en donker, dus amper goede verlichting. De gangen zagen er een beetje shabby uit, vooral de vloerbedekking.

    De lokatie is fantastisch. De kamers zijn ruim met goede bedden.

  • Beoordeeld op: 31 maart 2016

    7,5
    Het was een fijne kamer met uitstekende wifi.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vond het vrij prijzig. Was binnen een beetje vergane glorie

    Het was een fijne kamer met uitstekende wifi. De ligging is perfect als je Lamentijnen wilt spotten

  • Beoordeeld op: 3 januari 2016

    6,7
    We zijn hier twee keer eerder geweest en dat beviel prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    We zijn hier twee keer eerder geweest en dat beviel prima. De kamer - in het oudste gedeelte - was deze keer echter erg vochtig en stonk. We kregen op verzoek een andere kamer die iets beter was, maar ook vrij verouderd.

  • Beoordeeld op: 29 november 2015

    9,2
    Mooie rustige locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Weinig zitjes om aan de rivier te zitten.

    Mooie rustige locatie. Ruime schone kamer met lekker bedden. Op de locatie zit ook een bedrijf die tours naar de zeekoeien organiseert en kano's verhuurt. Lekker zwembad.

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2015

    9,2
    Mooi ruim hotel, ruime kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen tegenvallers

    Mooi ruim hotel, ruime kamers. Ligging aan het water, met veel natuur en dieren (zeekoeien, vogels, vissen, dolfijnen) zeer mooi. Door het hotel verzorgde snorkeltrips met zeekoeien of naar waterbronnen, geweldig.

  • Beoordeeld op: 13 mei 2016

    8,8
    De ligging is echt fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ietsje ouder en hing een ietwat onaangename geur in onze kamer. Geen ontbijt inbegrepen.

    De ligging is echt fantastisch!

  • Beoordeeld op: 6 mei 2016

    9,6
    Prachtig gelegen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ook een mogelijkheid tot boeken inclusief ontbijt

    Prachtig gelegen. Mooi zwembad

  • Beoordeeld op: 27 april 2016

    7,5
    voor $20 upgrade naar kamer met terras genomen, het geld...
    • Vakantiereis
    • Stel

    prijs ontbijt restaurant e.d. in omgeving

    voor $20 upgrade naar kamer met terras genomen, het geld waard boothuur bij hotel

  • Beoordeeld op: 6 april 2016

    8,8
    Heel mooi hotel op een groot terrein, prachtig gelegen aan...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Kan hier en daar wat opfrissing gebruiken.

    Heel mooi hotel op een groot terrein, prachtig gelegen aan de rivier.

  • Beoordeeld op: 6 maart 2016

    8,8
    Zeer mooie kamers voor een scherpe prijs.
    • Zakenreis
    • Stel

    Zeer mooie kamers voor een scherpe prijs. Super rustig gelegen. Manatees te zien vanuit het appartement.

  • Beoordeeld op: 29 december 2015

    7,9
    Ligging aan het water
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen microgolf en kamer met tussendeur waardoor elk gesprek van de buren gevolgd kon ...

    Ligging aan het water

  • Beoordeeld op: 7 december 2015

    8,3
    Locatie is absoluut fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Locatie is absoluut fantastisch!

  • Beoordeeld op: 8 november 2015

    9,2
    Locatie en faciliteiten
    • Vakantiereis
    • Stel

    ATM in hoofdgebouw werkte niet

    Locatie en faciliteiten

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2015

    9,6
    Heel mooi hotel met ruime kamer, rustige ligging, restaurant...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Restaurant ouderwets inrichting

    Heel mooi hotel met ruime kamer, rustige ligging, restaurant met goed eten

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2015

    9,2
    Het is een prachtige locatie aan het water!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het restaurant is want ongezellig maar je kan er wel heerlijk eten. Het mist net een beetje sfeer.

    Het is een prachtige locatie aan het water!

  • Beoordeeld op: 30 september 2015

    6,3
    Omgeving en zwembad waren heel mooi.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamers zijn verouderd en roken niet zo fris. Voor die prijs mogen de kamers wel beter.

    Omgeving en zwembad waren heel mooi.

  • Beoordeeld op: 21 september 2015

    7,9
    Heel fijn bed groot hotel schoon fijne douche
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen ontbijt jammer

    Heel fijn bed groot hotel schoon fijne douche

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2015

    8,8
    Mooie omgeving.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het hotel kan een opknapbeurt gebruiken.

    Mooie omgeving. Mooi hotel. Leuke tours.

  • Beoordeeld op: 11 juli 2015

    7,9
    Luxe uitstraling.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Prima hotel. Jammer dat ontbijt niet inclusief is

    Luxe uitstraling. Ligging. Zwembad.

  • Beoordeeld op: 15 mei 2015

    8,8
    Comfort hotel/resort algemeen, zwemmen/duiken met...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    niets

    Comfort hotel/resort algemeen, zwemmen/duiken met Manetees. Awesome! prachtige natuur. Prima zwembad.

  • Beoordeeld op: 8 april 2015

    7,9
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    book upfront for manateetour We were too late

    Locatie

Er zijn ook 19 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 73

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: