Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Plaza Resort & Spa - Daytona Beach 4-sterren

600 North Atlantic Avenue, Daytona Beach, FL 32118, Verenigde Staten

#32 van de 82 hotels in Daytona Beach

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 847 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    8

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    10
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • King Kamer met Uitzicht Zonsondergang
    • Verbleef 2 nachten

    Fantastische kamer met een geweldig uitzicht op de Atlantische Oceaan. Kamer heerlijk ruim met een echt groot bed. Heerlijk ontbijt tegen een redelijk tarief, Vriendelijk personeel en gratis parkeren.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 april 2017

    5,8
    De ligging aan het strand.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer - Oceaanzijde
    • Verbleef 2 nachten

    Het hotel is ontzettend verouderd. Waar wij op zich niets op tegen hebben, zolang het goed onderhouden blijft. Maar dit liet echt te wensen over... De badkamer was "nipt" te noemen. Het terras vuil. De achterkant van het hotel leek wel een vervallen gebouw... Het zwembad durfden we gewoon niet in... Ook is het er rumoerig... We boekten dit hotel om 2 dagen wat rust te hebben na een lange vlucht. We dachten met een 4-sterren "luxe" hotel vervolgens wel "safe" te zitten. Maar in het hotel waren ook veel jongeren die tot in de vroege uurtjes lawaai maakten. In het zwembad, op de kamers met muziek,... Vreemd dat ze deze toelaten...

    De ligging aan het strand. Vrij ruime kamer.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 december 2016

    6,3
    Prijs/kwaliteit naar mijn gedacht niet gepast
    • Zakenreis
    • Groep
    • King Kamer met Uitzicht Zonsondergang
    • Verbleef 7 nachten

    Kamers niet volgens reservering ! Eerste nacht naast airco-group die op terras staat ( lawaaihinder ) en daarna andere kamer zonder raam dat open kan op een binnenkoer. Voor de prijs van 1200 dollar/ 7 nachten....... Sorry hoor

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    10
    Voldeed volledig aan verwachting
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • King Kamer met Uitzicht Zonsondergang
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ouderwetse amerikaanse inrichting Bruin bruin bruin

    Aan zee en mooi groot zwembad

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    6,7
    Locatir
    • Vakantiereis
    • Stel
    • King Kamer met Uitzicht Zonsondergang
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verbouwing, staat vh hotel

    Locatir

    Verbleven in oktober 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 4 mei 2015

    2,9
    Niks!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hygiëne! Nog nooit zo een vies hotel gezien! We hebben een uur staan wachten om in te checken omdat er een probleem was met de prijs die we vastgelegd hadden via booking. Wanneer je de receptie wenst te bereiken, nemen ze de telefoon simpelweg niet op. Wij hebben vlooienbeten. Haarbollen hangen in de gang gewoon boven je hoofd! Gewoonweg discussiegroepen hotel! Nog geen 2 sterren waard en zeker de prijs niet waard die je ervoor betaald!

    Niks!

  • Beoordeeld op: 13 maart 2015

    3,3
    Verouderd hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alles

    Verouderd hotel. Geen aanrader en veel te duur.

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: