Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Polo Towers By Diamond Resorts 3-sterren

3745 South Las Vegas Boulevard, Las Vegas Strip, Las Vegas, NV 89109, Verenigde Staten

#60 van de 193 hotels in Las Vegas

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1498 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 29

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    10
    Heel comfortabele en mooi ingerichte kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Wij hadden een studio, met keuken en balkon. Het bed was om te bouwen tot zitbank, hetgeen zeer comfortabel was. De kamer was ruim. Het uitzicht over Las Vegas was mooi.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    7,9
    Lokatie is perfect voor de prijs!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We werden meerdere malen gevraagd om mee te doen aan een voorlichting over time sharing appartementen. 1x was genoeg geweest.

    De lokatie is perfect, mooie ruime kamers, lekkere rooftop zwembad. De gym is goed, modern en uitgebreid.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    10
    Fantastische locatie, volledige appartementen met alles wat...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fantastische locatie, volledige appartementen met alles wat je nodig hebt. Was faciliteiten op de verdieping. Leuk zwembad op het dak en erg vriendelijk personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    8,3
    Mijn verblijf was zeer goed, locatie ook, heel vriendelijke personeel.
    • Individuele reiziger
    • Studio
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik heb een hotel kamer geboekt maar wist niet dat het een timesharing verblijf was. Ik vind persoonlijk dat ze de klanten van booking.com niet mogen benaderen als “bate” voor hun programma. Elk persoon die daar incheckt word aangesproken volgende ochtend van aankomst.Het is een “major” minpunt die je niet op de score ziet! Bij check in wordt je doorverwezen naar de Concierge voor info over locale activiteiten en excursies. Wanneer je dat wilt doen, krijgt je het gratis (wat je wou vragen, in mijn geval tour naar de canyon) als je een lokale informatie meeting bijwoont over het accomodatie) Je ontdekt achteraf dat het timesharing is en idd hoort hun agressieve verkoopstechnieken erbij en je moet een sterk persoon zijn om ervan af te geraken. Booking.com moet dit verhinderen door een akkoord te maken dat ze hun klanten niet lastig vallen die gewoon op zoek zijn naar een hotel kamer te huren en niet te kopen

    Luxe van de kamer en locatie

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2017

    6,7
    Goed hotel op een zeer centrale plek op de Strip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 4 nachten

    Schoonmaken van de kamer werd niet elke dag gedaan. Ondanks melding bij de receptie en congierge werd daar niets mee gedaan.

    Goede ligging, net achter de strip.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    4,6
    Verschrikkelijk, eerder vertrokken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer viel tegen en "het bed" was werkelijk verschrikkelijk. Personeel kon alleen maar iets voor ons doen als we meer zouden betalen. Airco maakte ook veel lawaai. We hebben beide haast niet geslapen. We zouden 3 nachten blijven, maar zijn na de 1e nacht al weg gegaan, zo erg! En we zijn heel vaak op reis maar nog nooit zijn we eerder vertrokken ( geld kregen we niet terug, dat wisten we), maar dit hotel bedorf gewoon ons vakantie plezier. Loopweg naar de strip vanaf hotel is beroerd en bij aankomst willen ze je meteen al inschrijven voor een 2 uur durende informatie bijeenkomst ( hebben we niet gedaan). Er zijn echt veel betere en leukere hotels in Vegas.

    Het hotel ligt (zo goed als) aan de strip

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    10
    Super locatie, faciliteiten en deal
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten

    Helemaal niets

    Uitstekende locatie ten opzichte van de STRIP, meeste hotels en uitgaansgelegenheden op loopafstand. Hotel bood via Booking.com een uitstekende deal voor een 2 slaapkamer appartement.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    6,5
    Slechte gast service, zeer onpersoonlijk. Zal wel bij Las Vegas horen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer die wij kregen had een connecting door dus overlast van de gasten in de kamer naast ons. De receptie kon ons niet helpen ondankst dat dit hotel over honderden kamers beschikt.

    De ligging van het hotel direct aan de strip.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2016

    7,9
    Goede locatie. Basic hotel maar goede kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ons werd gezegd dat we een ontbijt zouden krijgen. Dit was een salespresentatie. Op het moment dat wij daar aankwamen en 1 van de personeelsleden doorhad dat wij niks zouden kopen en daar niet wilden zitten. Was het personeels ineens wat minder beleefd.

    De prijs en de locatie.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2016

    9,2
    Mooi hotel, goede ligging, maar stink niet in de verkooppraatjes!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 3 nachten

    We werden bij het inchecken gevraagd of we interesse hadden in een 'gratis' lunch de volgende dag. We zouden dan alleen een korte voorlichting moeten bijwonen van een uur. Dan zouden ze ons meer bekend maken met de Diamond resorts en of u het ook zou aanbevelen aan vrienden of familie. Daarvoor moesten we wel een aanbetaling doen van $20 borg voor als we niet op zouden komen dagen. In de tussentijd zijn we in gesprek geraakt met een andere hotelgast die een jaar eerder ook deze bijeenkomst had bijgewoond. Hij vertelde ons dat het een 2 uur (!!!) durend verkooppraatje betrof waarin ze een hotelkamer aan je proberen te verkopen. Ze verkopen dan een hotelkamer voor $8000 en hier mag je dan je hele leven gebruik van maken. Wel moet je elk jaar $500 servicekosten betalen. Wij hadden dus geen zin in die verkoop praat en zijn andere leuke dingen gaan doen in Vegas. Daardoor hebben we dus $20 weggegooid. Dat is natuurlijk onze eigen schuld. Maar de baliemedewerker deed net alsof de lunch een gift was in ruil voor je feedback op het hotel van slechts een uurtje van je tijd. In werkelijkheid was het dus een meeting puur gericht op verkoop en duurt het in werkelijkheid dus 2 uur. Wij hadden hier logischerwijs geen zin in. Dat heeft ons dus $20 extra aan het hotel gekost. Dat vind ik een kwalijke zaak om mensen zo geld uit de zak te kloppen als je niet naar hun verkooppraatjes wil komen luisteren. Misleidende informatie word door de medewerkers gegeven. Naderhand ben ik nog 2 keer gebeld over hoe het gegaan was bij de meeting. Deze voicemailberichten op de kamer telefoon heb ik onbeantwoord gelaten.

    Prachtige ligging ten opzichte van 'the Las Vegas strip' , prachtig zwembad op het dak en mooie, schone kamers met balkon.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2016

    9,6
    Geweldig hotel net naast de strip
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ze proberen je lekker te maken voor timesharing maar dit kun je weigeren. Er is geen casino in het hotel, had ik achteraf toch wel praktisch gevonden.

    Geweldige ligging. Uitzicht van dakterras op 22ste verdieping met zwembad op de strip. Groot appartement, heel compleet en netjes. Wij zaten op 21ste verdieping en zagen de fonteinen v bellagio vanaf ons balkon. Parkeren onder of naast hotel.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    8,8
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    10
    Goed hotel midden op de strip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen

    Locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 januari 2018

    7,5
    Prima hotel voor een schappelijke prijs
    • Zakenreis
    • Groep
    • Suite met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fruit ontbrak in de store

    Lekker rustig hotel zonder casino waanzin

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 21 november 2017

    8,3
    Ik vond het prettig en voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie, midden op de Strip en alles op loopafstand. Personeel en dan vooral Housekeeping is Okay, welwillend en vriendelijk.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    8,3
    Midden op de strip.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten

    Midden op de strip.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 maart 2017

    6,7
    Prima kamers en schoon hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Studio
    • Verbleef 3 nachten

    Prijs kwaliteit verhouding.

    Prima kamers en schoon hotel

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    9,6
    voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten

    De kamers waren zeer goed.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 24 juli 2016

    9,2
    Luxe suite voor weinig
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Suite met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht

    zwembad is meer een pierenbadje..maar wel leuke locatie op het dak verkooppraatje bij de balie

    Mooie ruime suite!!

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    7,5
    Leuk hotel zo goed als aan de strip.
    • Vakantiereis
    • Stel

    er is niet een goed verlicht pad/weg naar de strip. Dat maakt het een beetje schimmig in de avonduren

    Leuk hotel zo goed als aan de strip. Schone kamer en goede faciliteiten. Vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2015

    10
    We kregen bij aankomst meteen een upgrade naar een condo met...
    • Vakantiereis
    • Stel

    We kregen bij aankomst meteen een upgrade naar een condo met aparte slaapkamer en volledige keuken. Uitzicht op Cosmopolitan door gigantisch raam. Schitterend.

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2015

    10
    Een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niks

    Een aanrader! Geweldig verblijf gehad in de Polo Towers. Wij zaten 3 dagen in Tower 3, waar hadden een suite gereserveerd. Deze was luxe, had een volledig ingerichte keuken, was super schoon, had een zeer ruime badkamer, was niet gehorig, gratis wifi, uitstekende ligging aan de Strip. Voor ons het beste hotel waar we ooit verbleven hebben (en dat zijn er nogal wat na veel reizen over verschillende continenten). Veel hotels kunnen een voorbeeld nemen aan de Polo Towers!

  • Beoordeeld op: 7 mei 2016

    9,2
    Tot locatie, goede service, elke dag schone handdoeken ook...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Aanhoudend vragen om een timesharing te kopen.

    Tot locatie, goede service, elke dag schone handdoeken ook bij het zwembad.

  • Beoordeeld op: 14 maart 2016

    7,5
    De ligging was subliem niet ver van de strip en prijs...
    • Vakantiereis
    • Groep

    De ligging was subliem niet ver van de strip en prijs kwaliteit was het meer dan in orde. Het zicht van boven op het hotel over las vegas.

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2015

    9,6
    Een heerlijk rustig hotel, vlak bij "de Strip".
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Een heerlijk rustig hotel, vlak bij "de Strip". Prachtige ruime kamers met alles er op en er aan.

  • Beoordeeld op: 23 september 2015

    10
    We kregen meteen een upgrade en zaten in de schitterend...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets!

    We kregen meteen een upgrade en zaten in de schitterend appartement met fantastisch uitzicht op de strip. Hadden moeite er uit te gaan overdag!

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    7,9
    Locatie, kamer en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Buitenkant hotel en parkeerplaats doen armoedig aan (vuilcontainer)

    Locatie, kamer en vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 16 maart 2015

    9,6
    Het personeel is heel erg behulpzaam en vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het personeel is heel erg behulpzaam en vriendelijk. Dit had ik nog nooit meegemaakt.

  • Beoordeeld op: 28 januari 2015

    8,3
    inrichting
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    betalen voor wifi

    inrichting

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 29

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Polo Towers By Diamond Resorts

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: