Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Motel 6 Carson 2-sterren

888 East Dominguez Street, Carson, CA 90746, Verenigde Staten

#3 van de 7 hotels in Carson

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 579 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    7,1
    Prijs- en kwaliteitverhouding prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamerdeur en deurbeslag lichtelijk gamel. Badkamer kan beter onderhouden worden (wc bleef doorlopen).

    Prijs- en kwaliteitverhouding prima. Ruime schone kamer met aangenaam bed.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2017

    7,1
    Normaal prima maar nu niet
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Dunne wandjes

    Tijdens de nacht hadden we enorm veel last van de buren die gedurende uren aan het schreeuwen, schelden en telefoneren waren. Ze gedroegen zich zeer luidruchtig. Uiteindelijk ben ik maar uit bed gegaan en ben bij de buren gaan vertellen dat dit niet langer zo kon en dat ik bij geen verbetering de politie zou inschakelen. Het leek niet echt fijn volk te zijn (inschatting). Kortom, het zal er normaal best toeven zijn maar wij hadden pech helaas.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    7,5
    op doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Queen Kamer met 2 Queensize Bedden - Mindervaliden / Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    kamer is prima

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    6,7
    wifi gratis, grote kamer.
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 10 nachten

    geen opbergruimte in de kamer, slechts 1 gammel bankje en een keukenstoel.

    wifi gratis, grote kamer.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    7,9
    Prima locatie dichtbij snelweg 405, prijzen vallen in de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Als je het raam open hebt staan hoor je wel de geluiden van de snelweg of de van de vrachtwagens die achter het hotel parkeren.

    Prima locatie dichtbij snelweg 405, prijzen vallen in de wijk carson mee. Afstand naar vliegveld is 15 a 20 min. Gebouw is vrij nieuw, kamers zijn strak ingericht, zonder overbodige luxe zoals kastjes. Vergeleken met andere hotels, had deze een ruim zwembad met voldoende bedjes. Ontbijten kan vanaf 09.30 bij de Ikea aan de overkant

  • Beoordeeld op: 21 juni 2015

    5,8
    Nette kamer
    • Zakenreis
    • Stel

    Kamer is erg leeg, geen kast, geen magnetron, koelkast of andere zaken.

    Nette kamer

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: