Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Studio 6 Merced 2-sterren

1213 V St, Merced, 95341, Verenigde Staten

#9 van de 16 hotels in Merced

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1093 beoordelingen over dit hotel

7,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7

  • Comfort

    7

  • Locatie

    6,6

  • Faciliteiten

    6,9

  • Personeel

    7,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    7,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 42

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    7,1
    Ruime accomodatie, spaarzaam ingericht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed en Keuken - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dichtbij de freeway, geen ontbijtmogelijkheden in de buurt. Keukentje karig geoutilleerd. Fornuis werkte niet goed, geen handleiding aanwezig.

    Ruime studio, keukentje. Zwembad.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,1
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed en Keuken - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten

    Je hoort veel geluid van de straat/weg/trein. Konden wel slapen omdat we bekaf waren van het reizen, maar zou wel vervelend kunnen zijn.

    Kamer was erg ruim. Badkamer en bedden waren schoon. Bedden lagen prima.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    8,3
    Hotel in verbouwing, met al mooie nieuwe frisse kamers
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt was zeer karig en matig. Verwacht hier erg weinig van! Verder was, waarschijnlijk door de verbouwing, het zwembad niet in gebruik. Ook de receptie was er niet, waardoor we via een luik met de medewerksters moesten praten. Dit was iets wat lastig, maar wel begrijpenlijk door de verbouwing.

    Het hotel was midden in de verbouwing en wij hadden een erg nieuwe kamer. De kamer had 2 kingsize bedden en een eigen. Helaas was nog niet alles aangesloten, waardoor we niet konden koken. Wel was er een grote koelkast welke we hebben gebruikt. De kamer was daarnaast erg schoon.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    7,5
    aangenaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten

    Ik heb niet echt min punten ondekt in het hotel. Ze waren inderdaad bezig met een renovatie, dit had ik hier gelezen.

    Het hotel ligt erg gelegen, fijn personeel, ruime en schone kamers, parkeergelegenheid was fijn, goed en werken WiFi, winkels in de buurt en geen daklozen gezien. Ontbijt was lekker maar simpel. Het is geen divers ontbijt maar heel simpel. Ik persoonlijk pak liever een ontbijtje ergens onderweg.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    7,5
    Zeer nette gerenoveerde en schone kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt stelde echt niks voor (maar dat is in de meeste amerikaanse hotels zo) en je hoort luid en duidelijk de snelweg als je op bed ligt.

    Zeer nette gerenoveerde en schone kamer.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2017

    7,5
    Ze zijn het hotel aan het renoveren dus aan de buitenkant...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ze zijn het hotel aan het renoveren dus aan de buitenkant ziet het er niet uitnodigend uit, maar toen we de kamer in kwamen bleek deze hellemaal gerenoveerd en zag er schoon uit

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    6,7
    Prima om 1 nacht te overnachten op doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De keuken in de kamer werkte niet en het ontbijt was onvoldoende.

    Vrij ruime kamer met groot bed. We hadden geen last van geluid vanuit de omgeving buiten.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    7,5
    Goed als tussenstop
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Langs drukke snelweg/spoorweg, volop aan het verbouwen, zeer sober ontbijt, na het uitchecken is het niet meer mogelijk om nog aan het zwembad te verblijven tenzij tegen bijbetaling

    Heel mooi zwembad, mooie grote gerenoveerde kamer

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    5,8
    Oke
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden een nachtje bijgeboekt zodat we een dagje konden relaxen aan het zwembad. Toen we naar het zwembad wilde werd ons verteld dat het zwembad gesloten was zonder het van te voren te melden maar wel voor de volle prijs betaald. Verder het ontbijt was vrij simpel. De omgeving is een beetje vreemd

    De parkeergelegenheden en we hadden een gerenoveerde kamer gekregen. Wifi was goed

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    2,9
    Het voldeed totaal niet aan de omschrijving .
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Het voldeed totaal niet aan de omschrijving . Het was een Motel volop in de renovatie wat niet vertelt werd op de site . Wij kregen echter een kamer die nog niet gerenoveerd was. Als laatste accommodatie van onze geweldige rondreis een erge tegenvaller om in deze vieze en niet verzorgde kamer te vertoeven.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    7,9
    Voor 1 nacht prima hotel om te overnachten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Aan de buitenkant zag het er niet uit maar kwam doordat ze aan het renoveren zijn dus geen probleem. alleen dat we kleine twee uur te vroeg kwamen en er toen $ 15,00 werd gevraagd om de kamer in te kunnen. Nog nooit bij een hotel meegemaakt!

    Ontbijt was net als overal in Amerika dus matig maar het zat er bij in ieder geval. Kamers zijn prachtig en gloednieuw.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    7,1
    Prima voor 1 nacht en handig op weg naar Death valley.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Geluid van de weg was best stevig. Kamers aan het zwembad waren in verbouwing.

    Ontbijt was erg beperkt, geen thee. Zwembad was prima. Kamers redelijk ruim, badkamer ok.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    7,9
    Prima locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Roken
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Naast een (snel)weg, ernstig veel toeterende vrachtwagens, heel vreemd hoevaak en lang ze dat snachts doen. Wifi werkte eerste dag niet, had wsl te maken met grootse verbouwingen van de kamers, waar je overigens verder geen last van hebt! Ver van bezienswaardigheden (1,5u tot Yosemite)

    Voorzien van zwembad, ontbijt, informatiefolders enz. Veel parkeerplaatsen, voor de deur, eetgelegenheid aan de overkant, evenals wasserij en klein winkeltje met alles wat je nodig hebt op reis (veel drank ook). Erg grote kamer! Inclusief keuken! Lijkt alsof ze overgaan naar appartementen. Allemaal erg nieuw en modern!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    4,6
    Zeker niet boeken!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Roken
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het lawaai van de autosnelweg. Het was alsof je op de middenberm van de snelweg sliep => 2 nachten niet geslapen!!! Hoe dit wettelijk in orde is, kan ik niet begrijpen.

    Grootte van de kamer

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    7,1
    Kamer prima, mooi en confortabel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt viel tegen. Er was niet veel te eten. Onderweg van de kamer naar het ontbijt kwamen we een dode kakkerlak tegen!

    De kamer was prima. Net opnieuw ingericht en geverfd.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 december 2016

    5,4
    Ok, voor een overnachting onderweg.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel is een beetje afgelegen in een drukke buurt. Ook voelt het onguur aan, maar er niks van gemerkt verder. Sfeer van de kamer was gedateerd, ook het ontbijt was erg matig.

    Het personeel was erg vriendelijk! Ze wou ons graag helpen met vragen en was behulpzaam. Kamer was matig, maar het bed was super!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 23 november 2016

    5,0
    Dit hotel verdient niet met vier sterren te worden aangekondigd, ook al was het niet duur!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Staat waarin de accomodatie verkeerde, in twintig jaar geen onderhoud. Ontbijt was slecht, vechten om iets te krijgen. Was kennelijk uitbesteed aan cateringbedrijf.

    Grootte van de kamer.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    7,9
    Prijs kwaliteit zeer goed, snel internet.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten

    Lawaaierige buurt i.v.m. treinen, autos en motoren. Er word een borg van 50 USD ingehouden wat niet tijdens de reservering wordt genoemd.

    Prijs kwaliteit zeer goed, snel internet.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    7,5
    Het was er rustig 's avonds, personeel was erg...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Liepen een paar homelesspeople rond. Kamers waren met een lapje hier en daar wat schoongeveegd leek het wel. 'S ochtends mag je pas vanaf 10:00 in het zwembad, dat is wel jammer als je voor dat je weggaat nog even wil zwemmen.

    Het was er rustig 's avonds, personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt zat er bij in: waren wat plakjes brood en drinken. Klein supermarktje er tegenover.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    10
    super accomodatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Queen Kamer met 2 Queensize Bedden en Keuken - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer mooie kamer met keukentje. Ook mooi zwembad maar helaas niet kunnen van genieten aangezien we op doorreis waren en er enkel hebben overnacht

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    7,1
    Nette kamer, pas gerenoveerd!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed en Keuken - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten

    Direct langs de highway, daardoor was er wel meer geluidsoverlast.

    Nette kamer, pas gerenoveerd!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    7,1
    Locatie goed( wel naast een snelweg) maar weinig last van...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed en Keuken - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad was vies

    Locatie goed( wel naast een snelweg) maar weinig last van gehad. Auto voor de deur parkeren

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    6,3
    Prijs kwaliteit onvoldoende. Op een uitzondering na, personeel onvriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten

    Personeel op een uitzondering na niet vriendelijk. Een personeelslid ronduit grof.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    8,3
    Ruime gerenoveerde kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aparte buurt, niet onveilig.

    Ruime gerenoveerde kamer (niet overal even goed afgewerkt). Simpel maar goed ontbijt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    7,5
    Ze zijn de motel aan het opknappen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    De omgeving

    Ze zijn de motel aan het opknappen. De buitenkant heeft achterstallig onderhoud. De kamer zag er prima uit.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 juli 2017

    5,8
    Viel een beetje tegen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wi-Fi werkte niet. Ontbijt stelde helemaal niks voor. Het zwembad was niet schoon

    Het parkeren en het aan rijden naar deze accomodatie was top

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 april 2017

    8,3
    ik had een kamer welke met gerenoveerd was en deze beviel...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig keus bij ontbijt

    ik had een kamer welke met gerenoveerd was en deze beviel uitstekend!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2016

    7,5
    Makkelijk om vanaf het hotel snel in SF te komen met de Bart.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Makkelijk om vanaf het hotel snel in SF te komen met de Bart. Vriendelijk personeel

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 13 september 2016

    7,1
    Prima voor 1 nacht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Prima voor een doorreis, verder geen gezellige buurt.

    Prima kamer incl. ontbijt. Niet bijzonder.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 5 november 2015

    8,3
    Grote kamer, fijne bedden, vriendelijk personeel, goed...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ietwat mindere buurt, maar dat is vaak in de VS.

    Grote kamer, fijne bedden, vriendelijk personeel, goed zwembad, handige locatie om naar yosemity te gaan. Goede prijs!

  • Beoordeeld op: 23 juni 2015

    3,8
    Overboekt, we kregen uiteindelijk wel een kamer, maar deze...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Overboekt, we kregen uiteindelijk wel een kamer, maar deze wilde niemand omdat de airco niet werkte en het 39 graden was. De kamer was door andere personen gewijzigd maar wel gebruikt. Handdoeken lagen nat op de grond.

  • Beoordeeld op: 11 juni 2015

    8,8
    Ruime kamer met terras met zicht op tuin met zwembad!
    • Vakantiereis
    • Stel

    De lichten werken op sensor in de kamer en telkens mijn vriend naar de wc moest s'nachts sprong het licht aan waardoor ik telkens wakker werd.

    Ruime kamer met terras met zicht op tuin met zwembad!

  • Beoordeeld op: 13 mei 2015

    7,1
    het ontbijt was lekker uitgebreid, je kan er zelfs je eigen...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dichtbij het spoor met een toeterende trein. Het is nog wel een stukje rijden naar Yosemite maar dit wisten wij wel van te voren.

    het ontbijt was lekker uitgebreid, je kan er zelfs je eigen wafel bakken. Was een netjes zwembad.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    6,7
    ruime kamer met koelkast, magnetron, koffiezetapparaat.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt was summier

    ruime kamer met koelkast, magnetron, koffiezetapparaat. Lekker groot bed

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2015

    9,6
    Dat we 2 grote 2 persoonsbedden hadden!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dat we 2 grote 2 persoonsbedden hadden! En een enorme ruimte in de kamer! Een schone badkamer! En parkeren voor de deur! Gratis wifi!

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2015

    7,1
    Netjes in orde
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    weinig keus bij ontbijt

    Netjes in orde

  • Beoordeeld op: 31 juli 2015

    5,0
    Slechte airco, kamer rook muf, onvriendelijk personeel,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Slechte airco, kamer rook muf, onvriendelijk personeel, matig ontbijt

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    3,3
    Kamer was erg vies.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer was erg vies. Vloerbedekking vol met vlekken. Handdoeken vol met make-up vlekken van de vorige gasten.

  • Beoordeeld op: 5 juli 2015

    4,6
    Goedkoop
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Erg warm, slechte wifi, slechte buurt

    Goedkoop

  • Beoordeeld op: 11 juni 2015

    7,5
    Vriendelijk personeel en goed ontbijt
    • Stel

    Vriendelijk personeel en goed ontbijt

  • Beoordeeld op: 6 juni 2015

    4,2
    - roestig groot gat in de wasbak
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    - roestig groot gat in de wasbak - vies tapijt - was bleek verstopt --> verhuizen naar andere kamer

  • Beoordeeld op: 13 mei 2015

    7,5
    Zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kapotte ligbedden bij zwembad. Achterstallig onderhoud.

    Zwembad Kamer is prima. Koffie op de kamer.

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 42

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Studio 6 Merced

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: