Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Ramada by Wyndham Long Island City 2-sterren

3830 Crescent Street, Queens, NY 11101, Verenigde Staten

#89 van de 108 hotels in Queens

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1587 beoordelingen over dit hotel

6,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,2

  • Comfort

    6,7

  • Locatie

    6,9

  • Faciliteiten

    6,2

  • Personeel

    6,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,6

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 43

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    8,8
    Perfecte locatie, in de buurt van meerdere metrostations...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig negatieve punten, alleen iets verouderde kamers en een ijsmachine op de gang waarvan ik de functie niet begreep (anders dan af en toe een beetje lawaai maken)

    Perfecte locatie, in de buurt van meerdere metrostations waardoor je zo in het centrum bent! Ontbijt is prima om niet met honger de deur uit te gaan (bagels met roomkaas, toast met jam, bananen, donuts, etc). Het bed was erg groot en lag heerlijk

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    6,7
    Prijs kwaliteit is prima als men maar wel goed schoonmaakt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 5 nachten

    Schoonmaken kon beter, bij het checken of er nog wat lag in de kamer schoof ik de matras opzij en zag ik een flinke verzameling haren en zelfs een verfrommeld wc papiertje (zie foto)

    Uitzicht was super (zie foto) en de rest was naar prijs kwaliteit verhouding goed geregeld

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    4,2
    Niet goed kunnen slapen door de herrie Nooddeur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Businesskamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ons kamer lag naarst de nooddeur , die werd continu gebruikt ( de deur gaat steeds met een kei harde knal dicht) , hier door enorm veel Herrie In en uit loop nooddeur . En dit wel om de minuut, we schrikken hierdoor telkens wakker

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    5,8
    Perfect gelegen voor een bezoek aan NYC
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt , ontbijtruimte veel te klein , werdt niet of nauwelijks aangevuld en was ook niet erg netjes ,

    Betaalbaar motel in Sueens NY , dicht bij de metro

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    6,3
    Locatie was top!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was vreselijk, eieren uit de vriezer opgewarmd uit de magnetron. Dit wordt midden in de eetzaal gedaan. Eetzaal heeft 15 plekken. Niet genoeg voor iedereen dus erg druk, wij hebben buiten staand ontbeten want het was zo druk en mag niet mee naar de kamer. Weinig keuze in ontbijt. Elke ochtend hetzelfde! Vaak was ook niet alles aanwezig! Erg gehorig het hotel. Feestende jongeren kwamen in het hotel en was goed te verstaan. Personeel was onvriendelijk. Vroegen een extra deken omdat het koud was en het meisje zei nee die hebben we niet, u moet de verwarming maar aanzetten. Volgende ochtend aan iemand anders gevraagd en toen kon het ineens wel. Dekens erg dun.

    De locatie was top Bed was erg fijn! Prijs kwaliteit was prima ! Is misschien niet perfect maar voor de prijs prima!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 april 2018

    8,8
    Uitstekende parkeerplaats voor een kort verblijf in New York
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 4 nachten

    Er is geen bagageruimte waar je (eventueel tegen betaling) je bagage veilig kunt stallen. Ik kon mijn bagage wel achterlaten in de lobby (ging goed) maar iedereen had er mee weg kunnen lopen...

    Rustige locatie, prima buurt. Bereikbaarheid - goede openbaar vervoer opties.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    6,3
    Prima prijs/kwaliteitverhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel te weinig plek tijdens het ontbijt. Als je later ging ontbijten, was er heel veel niet meer.

    Prima hotel om in te overnachten bij bezoek aan New York. Je was binnen no-time op times square met de metro.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    4,2
    Onprettig hotel met onvriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel was heel gehorig en ‘s nachts hoorde ik een groep jongeren in de kamer boven mij keihard lachen, schreeuwen en met dingen smijten... Het personeel greep niet in en dit ging een groot deel van de nacht door. Deze groep jongeren bonste ook op de deur van de kamer naast mij en maakte onwijs veel lawaai op de gang. Wederom deed het personeel niets. Ze waren ongeïnteresseerd, ook bij het in- en uitchecken. Totaal niet vriendelijk en zeer slechte service. Ze groeten je niet eens als je langs de receptie loopt en als je in de lobby zit dan bellen ze heel onbeleefd en keihard lachend privé. Ik was er in april en het was nog best koud buiten, maar er waren geen dikke dekens o.i.d. Heb het elke nacht koud gehad en met kleren aan geslapen. Het ontbijt is ongezond, maar als je van een zoet broodje houdt met een kop koffie, is het te doen. Zelf heb ik buiten de deur gegeten. Queens zelf is ook echt geen place to be. Ik voelde me er constant onveilig.

    Het bed lag oké, op het ontbreken van goede dekens na. Badkamer was ook oké, niet te veel van verwachten maar het was te doen

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 december 2017

    4,6
    Smokers Paradice.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Teleurgesteld. De gasten links en rechts van ons waren beiden aan het roken in de kamers. Dit was niet toegestaan maar schijnt dat de rookmelders niet werkt. Wij hebben en melding van gemaakt maar er werd niks mee gedaan. Wij hebben besloten om hier uiteindelijk weg te gaan. Wij vond het onveilig.

    Locatie mbt metro en Manhattan is ideal.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    3,8
    Het bed was goed en groot
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel erg onvriendelijk, er kon geen goedendag vanaf , kleine moeite toch? Het was er niet schoon, de deken op het bed, had vlekken, al sliep het wel lekker.

    Het bed was goed en groot De badkamer niet groot, maar alles zat er in en goede douche!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    5,4
    Basisbenodigdheden prima maar zeker geen tophotel
    • Zakenreis
    • Groep
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 5 nachten

    Ontbijt was karig, schoonmakers wat gemakzuchtig (één keer stond onze deur nog op een kier na de schoonmaak)

    Prima bedden, prima wijk en dicht bij metrostation.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    6,7
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt: te zoet en een kleine ontbijtzaal

    Het bed was prima, evenals de ruimte en badkamer. Ook was het fijn dat we de koffers op de locatie konden laten nadat we uitgecheckt waren.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    7,5
    Het was heel schoon in de kamer en vanaf het hotel kon je...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tijdens het ontbijt werden de tafels niet goed schoon gehouden.

    Het was heel schoon in de kamer en vanaf het hotel kon je heel makkelijk naar de metro.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 14 maart 2017

    6,3
    goede prijs/kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De geluidsoverlast van loeiende wind in de kamer, de slechte klantenservice van sommige personeelsleden en het feit dat het onbijt in de lobby bij de ingang wordt geserveerd, waardoor je in de winter met je jas aan moet ontbijten.

    de prijs in vergelijking met andere hotels

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 9 november 2016

    8,8
    Goed en betaalbaar hotel!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 7 nachten

    Het ontbijt stelt echt niks voor en daarvoor hoef je ook niet naar dit hotel te gaan. Bagels met roomkaas en jam, cornflakes met melk, een yoghurtje, donuts. That's it. In de hotelkamer hebben we ook nog wel wat zwarte haren gevonden. Opzich niet zo'n groot probleem voor ons, maar voor andere misschien wel. De wc staat echt pal naast de wastafel en als je zo onhandig als mij bent vallen daar zo nu en dan spullen in. Niet zo fijn, dus ik zou de deksel gewoon altijd dicht houden wanneer je de wc niet gebruikt. Wanneer iemand aan het douchen was/gedoucht had werd de kamer vrij benauwd, ook wanneer de afzuiging aanstond. De weg voor het hotel is vrij druk. Als je hier veel last van heb is het misschien niet handig om hier te overnachten.

    De ligging van het hotel is perfect. De metrohalte is max. 10 min. lopen en binnen 15 min. ben je in het centrum. De verbinding is echt goed te doen en er zijn meerdere metrolijnen die voorbij het metrostation gaan. Het personeel is uiterst vriendelijk, staan dag en nacht voor je klaar en niks is te veel. Het bed was fantastisch! Erg groot en lag heerlijk. De airco in de kamer deed het goed. Er was genoeg ruimte om onze kleding in op te bergen. Het was ook fijn dat er een digitale wekker op de kamer stond! Je moet die alleen niet vergeten uit te zetten anders gaat die de hele dag af. Het is een veilige buurt. Er zit in de straat een benzinestation waar wij ons drinken haalde. Er zit een burgerrestaurant waar ze goede burgers hebben. Het grillrestaurant hebben we niet uitgeprobeerd. Bij het metrostation zit een bank waar je (grote) bedragen kan pinnen, een dunkin donuts, een man met vers fruit en een avond winkel. We konden onze koffers laten staan en zijn de laatste dag nog het centrum ingegaan. Toen we naar het vliegveld gingen heeft het hotel een taxi voor ons geregeld.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 5 september 2018

    6,3
    Prijs/kwaliteit prima, metro dichtbij maar niet echt schoon hotel en soms wat gehorig( lawaai an bu
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er werd niet echt goed schoon gemaakt

    Prima bed

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    6,7
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Businesskamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Locatie Leuke, nette kamer

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 april 2018

    6,3
    Comfortabele bedden, schone badkamer
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig, badspullen werden niet aangevuld

    Comfortabele bedden, schone badkamer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    6,3
    zonder het ontbijt was dit een goed hotel op een goede locatie!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 4 nachten

    Het ontbijt was eentonig en weinig keuze. Ook werd niet steeds alles bijgevuld op tijd.

    De kamers waren zeer proper, ook een groot en zacht bed.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 mei 2017

    6,7
    Betaalbaar hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Kingsize Bed - Geschikt voor Gasten met een Lichamelijke Beperking
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ontbijtruimte was echt niks, tafels in de hal gepropt, het ontbijt zelf was wel OK

    De kamer, het bed waren zeer goed

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    7,9
    na de recensies gelezen te hebben was de accommodatie en het...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 8 nachten

    na de recensies gelezen te hebben was de accommodatie en het ontbijt boven verwachting goed.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    10
    prima hotel prijs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Goede locatie,prima ontbijt

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 8 november 2016

    7,1
    Convenient and close to public transportation
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel was wat ik had verwacht naargelang de beschrijving van het hotel

    Ontbijt was goed

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    6,7
    Was goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schoonmaak kamer, vriendelijkheid personeel

    Kamer goed, ontbijt goed

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2016

    7,5
    ok hotel, dicht bij metro
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    ok hotel, dicht bij metro

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    6,7
    Schone kamers, uitzicht op Manhatten en op 5 minuten lopen...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt stelt niks voor. Brood en wat donutsen maar niet echt beleg voor op brood. (Behalve te hard gekookte eieren en vette worstjes). Personeel lag 's avonds bij terugkomst in het hotel te slapen achter de balie.

    Schone kamers, uitzicht op Manhatten en op 5 minuten lopen van metrostation die je binnen een kwartier op Times Square brengt.

  • Beoordeeld op: 13 december 2015

    5,0
    Locatie
    • Stel

    - kuisploeg hield volgens mij pauze in onze kamer: papiertjes van snoepjes op het nachtkastje, tv stond aan, licht aan, haar in bad. - handdoeken waren vuil - vuile kussenslopen - veel lawaai - deur sloot niet volledig waardoor er veel licht binnen kwam. -ontbijt stelde niets voor en was gewoon in de lobby met amper 18 zitplaatsen

    Locatie

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2015

    6,7
    Locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel was erg terughoudend. Totaal geen communicatie. Te weinig zitplaatsen bij het ontbijt en Ontbijt werd matig bijgevuld.

    Locatie. Met metro binnen een kwartier in Manhattan.

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2015

    5,8
    Locatie is goed, metrostation op 10min loopafstand.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel is erg ongeïnteresseerd! Hygiëne in de kamer is slecht. Zwarte haren in het schone bed, gordijn was half kapot, kauwgom aan plafond gesmeerd en stofzuigen lijken ze ook niet enorm vaak te doen. Deur van de kamer rammelt in het slot wat voor veel geluidsoverlast zorgt. Kamer is gehorig. Ontbijt hebben we overgeslagen, zag er niet uitnodigend uit. Was ooit een goed hotel waarschijnlijk, maar is slecht onderhouden.

    Locatie is goed, metrostation op 10min loopafstand. Kamer is op zich ruim genoeg. Kamer met stadszicht is erg mooi! Vanaf de 4e verdieping is de stad al goed te zien (vooral 's avonds). Qua prijs is het wel uitnodigend. Parkeertip: Packard Square op 7min lopen. (4 nachten, 5 dagen = $60) Ontbijt-tip: Packard café, 41-34 Crescent st.

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    7,1
    Net terug van de Ramada, verblijf van 5 nachten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Net terug van de Ramada, verblijf van 5 nachten. Het hotel is ons goed bevallen. Niet ver van het metrostation, gemakkelijke verbinding met Manhattan. Ontbijt was voor ons ook goed, wel beperkte plaatsen, maar met een beetje geduld hadden we iedere ochtend plaats om te ontbijten. Mensen waren vriendelijk en behulpzaam. Een aanrader voor mensen die geen te hoge prijs willen betalen.

  • Beoordeeld op: 8 juli 2015

    6,7
    Hotel ligt vlak bij metro station
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt is niks gewoon geroosterd brood met confituur maar dan moet je wel optijd zijn voor het op is personeel heb ik nooit zien lachen meestal een zuur gezicht en kortaf als je een vraag hebt

    Hotel ligt vlak bij metro station

  • Beoordeeld op: 15 juni 2015

    6,3
    Goed bed, zoals eigenlijk in alle Amerikaanse hotels die we...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Straatlawaai hoorbaar in de kamer (aan de straatkant - van andere kamers weet ik niet), te kleine ontbijtruimte, in badkamer geen ruimte om je spullen op te zetten.

    Goed bed, zoals eigenlijk in alle Amerikaanse hotels die we bezochten.

  • Beoordeeld op: 8 juni 2015

    7,5
    De lokatie tov Manhattan in een rustige wijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Prijs zou lager moeten zijn en bv gordijnen in de kamer waren niet goed opgehangen en handdoekrek in badkamer zat los. Hotel manager zou alle faciliteiten in de kamers goed moeten na laten lopen op goed functioneren.

    De lokatie tov Manhattan in een rustige wijk.

  • Beoordeeld op: 14 mei 2015

    6,7
    Gelegen in rustige buurt, niet gehorig,goede wifi,ontbijt...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Kamers hebben onderhoud nodig (scheur in gordijnen, vlekken in vloerbedekking, schimmelplekken badkamer). Er wordt slecht schoongemaakt. Door plastic hoes om matras heel warm in bed.

    Gelegen in rustige buurt, niet gehorig,goede wifi,ontbijt basic maar ok, afstand tot metro goed te doen. Elke dag schone handdoeken. Bed lag goed. Kamers voor ny ruim.

  • Beoordeeld op: 17 maart 2015

    7,1
    Prima hotel als je niet teveel eisen hebt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De kamer ziet er niet echt schoon uit, vlekken in het tapijt en de bureau stoel. Ook in het bad/douche nog enkele haren van vorige gasten gevonden.

    Prima hotel als je niet teveel eisen hebt. Bedden lekker stevig en badkamer niet te groot maar fijne douche. Ontbijt ruimte is klein, maar broodjes en donuts enz. zijn allemaal vers en worden tot het einde aangevuld. Metro station Queensboro plaza op ong. 10min lopen, daar rechtstreekse verbinding naar hartje NY.

  • Beoordeeld op: 8 september 2015

    4,2
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Omgeving en het ontbijt

    Locatie

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    6,7
    De ligging en de prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De zeer beperkte ruimte in de ruimte voor het ontbijt

    De ligging en de prijs kwaliteit verhouding

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    9,6
    Goede bedden.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niets

    Goede bedden. Goede wifi. Ligging is net buiten Manhattan. 4 haltes van Times Square. Lijn N, Q en 7 op 5 minuten lopen.

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    5,0
    Dichtbij Metro
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Kleine kamer voor 4 personen

    Dichtbij Metro

  • Beoordeeld op: 17 juni 2015

    7,1
    Kamers waren zeer comfortabel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijtruimte was veel te klein waardoor je vaak niet kon zitten om te ontbijten.

    Kamers waren zeer comfortabel.

  • Beoordeeld op: 5 juni 2015

    6,7
    Het uitzicht als je de goede kant hebt vh hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het uitzicht als je de goede kant hebt vh hotel De wisseling van het handdoeken etc Goede balieservice

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    6,7
    Slapen
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Kleine ontbijtlokalisatie; wel vriendelijk personeel.

    Slapen

  • Beoordeeld op: 24 februari 2015

    9,6
    mooi en modern hotel, vlakbij Metro.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het aantal eetgelegenheden in de buurt. Wat er is, is goed.

    mooi en modern hotel, vlakbij Metro.

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 43