Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over GreenTree Inn Flagstaff 3-sterren

2755 South Woodlands Village Boulevard, Flagstaff, AZ 86001, Verenigde Staten

#29 van de 63 hotels in Flagstaff

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 607 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 24

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    8,8
    Goede keuze voor een bezoek aan de Grand Canyon.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten

    Weinig ruimte in de ontbijtruimte, ondanks dat het motel niet vol leek, heb je geluk als je ergens kan zitten. Kamer wel wat gehorig (gekraak van de vloer door het geloop bij de bovenburen).

    Erg fijn motel als uitvalsbasis voor de Grand Canyon. Vriendelijke ontvangst, erg ruime kamer met nieuwe badkamer. Naar wat ik begreep is het motel dit jaar (2017) gerenoveerd. Gratis WiFi prima. Tegenover het motel is een Walmart en diverse restaurants. Restaurant Cafe Rio (Mexicaans) is een aanrader. Alles vers bereid waar je bij staat en erg goede prijzen. Wij verbleven 3 nachten hier om 2 volle dagen Grand Canyon te hebben, let wel dat het bijna 1,5 uur rijden is over een saaie weg naar de Grand Canyon. Wij vonden dit echter geen bezwaar voor die 2 keer. Heb je 1 dag te besteden, dan zou ik dichterbij overnachten ondanks de (veel) hogere prijs. Ontbijt keuze is prima.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    8,8
    Grote ruime kamers, erg schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De WiFi werkt nauwelijks tot niet. Ik had af en toe nog WiFi, mijn vriend de hele tijd dat we hier verbleven niet. Toen we vroegen of ze dit voor ons op konden lossen, konden ze niks voor ons doen. De ontbijtruimte is te klein voor het aantal mensen dat in het motel kan verblijven. De eerste ochtend (08:30 uur) waren er alleen nog wafels, de rest was op. Terwijl er ontbeten kon worden tot 09:30 uur.

    Grote ruime kamers, erg schoon. Er zijn net vernieuwingen geweest, mooi! De kamers werden iedere dag schoongemaakt. Het motel bevindt zich op ongeveer anderhalf uur van de Grand Canyon, prima te doen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    7,9
    Goede uitvalsbasis/ goede prijs/kwaliteit!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten

    Goed prijs/kwaliteit hotel. We hadden al vernieuwde kamer en deze beviel ons echt wel! Inloopdouche en nieuwe bedden! :) Ligging is goed, klein uurtje van Grand Canyon, leuk is om via de bergroute te rijden, leuker dan via de snelweg en scheelt maar enkele minuutjes (en veel rustiger).

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2016

    6,7
    Prima motel op doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zoals bij veel keten-motels: het ontbijt is te druk en alles is snel op. Motel ligt aan de snelweg, dus geen sfeer

    Schoon, ruime kamers, rustig. Geen "trailer trash" motel. Vriendelijk personeel. 5min van een bushalte met bussen naar het centrum

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    7,9
    Goed motel op een goede lokatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bad/douche lagen nog haren

    Lokatie, uitgebreide ontbijt, zwembad. Wij hadden eerst een donkere kamer met een uitzicht op een muur, belde naar de receptie en ze ruilde het direct om naar de kamer die we wilden.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    10
    Aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten

    Alles netjes en verzorgd! Prima locatie ten opzichte van de belangrijk toegangswegen naar Grand Canyon, Williams en Sedona

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    8,8
    Beste inn van de hele westkust trip!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi verbinding was wat traag

    Geweldig mooie inn

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    7,9
    Goede plek voor verblijf in Flagstaff
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima kamer

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    7,1
    fijn dat er winkeltjes in de buurt waren, jammer van de herrie door een druke snelweg in de buurt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    druke snelweeg dichtbij

    winkels in de omgeving

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juni 2017

    8,3
    Prima motel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    In Flagstaff zelf is niet veel te zien / te doen

    Vergeleken met andere motels een zeer goed ontbijt

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 april 2017

    7,5
    warm en koud ontbijt, kamers goed voor een redelijke prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    buren kregen ruzie met elkaar, wij konden dit letterlijk volgen.

    warm en koud ontbijt, kamers goed voor een redelijke prijs.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 17 januari 2017

    7,5
    hotel niet ver van grand canyon ,gelegen in mooi stadje met goede restaurants
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ligging en comfort van het hotel

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    8,8
    De douche werkte qua temperaturen niet zo goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche werkte qua temperaturen niet zo goed.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 16 september 2016

    7,5
    goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    goed ontbijt. de klacht welke we hadden werd uitstekend opgelost

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 17 juli 2016

    7,5
    Keurig hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt ruimte kan iets groter

    Even klein probleem met airco werkte niet werd snel opgelost

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 17 juli 2016

    7,5
    Redelijk goed hotel voor reis door usa
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koffiezetten mogelijk op kamer, er was redelijk ontbijt inbegrepen, wasmachine en droger aanwezig

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2015

    6,7
    Niet klantvriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niet klantvriendelijk. Er was verwarring over het tijdstip van ontbijten. We waren 20min te laat en kregen niets meer waaop we naar Denny's moesten. Kosten $ 15 p.p.

  • Beoordeeld op: 13 april 2015

    7,5
    Heel vriendelijk personeel, erg behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Neem een truitje mee! Behoorlijk koud omdat het hoog in de bergen is.

    Heel vriendelijk personeel, erg behulpzaam. Hot spa is heerlijk 's avonds laat en die is tot 22.00 uur open.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    7,1
    prima hotel voor een nacht.
    • Vakantiereis
    • Stel

    ontbijt, maar dat is in heel Amerika niet bijzonder

    prima hotel voor een nacht. Zwembad was nog dicht, was wel al warm.

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2015

    7,5
    net hotel voor een goede prijs
    • Vakantiereis
    • Groep

    net hotel voor een goede prijs

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2015

    7,5
    Prima bedden en schone badkamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Verkeer naast hotel Geen lift, dus zeulen met je koffers

    Prima bedden en schone badkamer Redelijk ontbijt Prima voor 1 nacht

  • Beoordeeld op: 6 juni 2015

    6,7
    Zwembad en hot tub waren aanwezig
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ze hebben 5 nachten in rekening gebracht op mijn creditcard. E-mail gestuurd en nog geen reactie ontvangen.

    Zwembad en hot tub waren aanwezig

  • Beoordeeld op: 26 april 2015

    7,9
    Het ontbijt was uitgebreid
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt was uitgebreid

  • Beoordeeld op: 13 april 2015

    9,2
    Prima Motel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Prima Motel. Alles wat je wilt voor een motel op doorreis. Goed comfort, prima bed, schoon, goed sanitair. Ramada is altijd goed.

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 24

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: