Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Residence Inn Fort Myers Sanibel 3-sterren

20371 Summerlin Road, Truckland, FL 33908, Verenigde Staten

#1 van de 2 hotels in Truckland

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 158 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    9,1

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    10
    Prima hotel met gunstige ligging tov Sanibel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Kingsize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 2 nachten

    We hadden een kamer met Kingsize bed en daarmee kregen we ook meteen een kamer die toegankelijk is voor gehandicapten (voor ons niet van toepassing). Het gevolg daarvan is dat de douche niet prettig in gebruik is (met stoeltje en lage douchekop). Klein detail. Voor de rest een prima hotel.

    Mooie ruime kamer met veel faciliteiten. Prima ontbijt en gunstige ligging ten opzichte van Sanibel en Captiva.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    8,8
    Ideale uitvalsbasis voor Sanibel en Fort Myers Beach
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Queen Suite met 1 Slaapkamer, een Slaapbank en een Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt is inbegrepen maar het viel zo tegen dat we maar 1 ochtend in het hotel ontbeten hebben. De overrompeling was zo groot dat er niet voldoende stoelen waren voor iedereen. Je moet eten uit plastieken borden met plastieken bestek. De kwaliteit van het eten was ondermaats.

    Zeer ruime kamer met apart salon en keuken. Zeer ruime parking. Sanibel en Fort Myers Beach makkelijk bereikbaar.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    7,5
    Mooi (apart)hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer, Queensize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitstekende kamer, maar als appartement eigenlijk niet geschikt. Voor wie dat niet perse gebruiken wil, is dit een uitstekend hotel. Wij reisden met (bijna) volwassen kinderen, maar voor kleine kinderen is er weinig te beleven. Ben je onderweg, geen probleem, anders zou ik op Sanibel Island gaan zitten (PRACHTIG!)

    Mooi (apart)hotel. Klein maar prima zwembad om even af te koelen. Prima locatie als uitvalsbasis voor Sanibel Island. Als appartement voldeed onze kamer, maar minimale voorzieningen. Niet om zelf te koken. In de omgeving niet veel eetgelegenheden. Met 5 volwassenen te doen (bank uit te klappen tot prima bed), maar dan is de woonkamer ook vol. Niet zo praktisch voor langere tijd. Prima ontbijt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 juli 2016

    5,4
    Kakker lakken in de kamer ,verstopt toilet en verstopte...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Queen Suite met 1 Slaapkamer, een Slaapbank en een Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kakker lakken in de kamer ,verstopt toilet en verstopte afwasmachine

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 januari 2016

    7,5
    De ligging t.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Dit was de 3e keer in 5 jaar tijd, dat wij hier verbleven. Na 5 jaar zie je nu echt dat er her en der beschadigingen zijn aan meubilair en dat de fut uit bank en stoelen gaat. 1 Eetkamerstoel was erg beschadigd en die hadden ze beter kunnen weghalen, dan laten staan de skai bleef in losse flibbers aan je kleding of benen plakken. Beter nog direct vervangen, want nu krijg je er direct een nare indruk van.

    De ligging t.o.v. van Sanibel Island en Tanger Outlet. Ruime kamers en badkamers. Ontbijt voor Amerikaanse begrippen nog steeds goed, maar niet te vergelijken met NL/B/DE/AU

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    9,2
    Kamer was ruim, prima keuken en badkamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Eigenlijk niets

    Kamer was ruim, prima keuken en badkamer. Zowel de bedden als sofabed lagen comfortabel. Tegenover de outletshops, naast supermarkt, restaurant en winkels en vlakbij brug naar Sanibel/Captiva. Leuk zwembad en complementary breakfast en gratis drankjes en snacks in de avond.

  • Beoordeeld op: 1 mei 2016

    8,8
    Zeer ruime kamer met een kleine keuken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Directe omgeving van het hotel is ongezellig.

    Zeer ruime kamer met een kleine keuken. Fijn zwembad. Vlakbij Sanibel Island.

  • Beoordeeld op: 29 juli 2015

    8,8
    Prima locatie vlak bij brug naar Sanibel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Prima locatie vlak bij brug naar Sanibel. Ruime kamers.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: