Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Revere Hotel Boston Common 4-sterren

200 Stuart Street, Theatre District, Boston, MA 02116, Verenigde Staten

#45 van de 81 hotels in Boston

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2001 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 23

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    8,8
    Zeer ruime kamer met een heel fijn bed.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had een kamer die gekoppeld was aan een andere kamer (zgn. communicerende kamers) waardoor je de buren goed hoort. Ik vond de kamer sowieso gehorig; met name bij gebruik van douche en doorspoelen toilet van (boven)buren. Er zaten gaten in het beddengoed en de handdoeken en dat vind ik voor een 4-sterrenhotel echt not done. Het personeel achter de receptie is niet gastvrij. Op het moment dat je voorbij loopt, wordt er niet opgekeken en/of gedag gezegd. Ik verbleef er in totaal 4 nachten en informeerde na mijn 2e nacht naar de mogelijkheden om een extra nacht te verlengen. Het hotel was vol dus het kon niet en er werd mij kattig gevraagd wanneer ik dacht uit te checken omdat het al 11.15u was en uitchecken om 11u was. Ik moest deze mevrouw er zelf op wijzen dat ik nog 2 nachten zou verblijven terwijl ze haar computerscherm voor zich had. Er werd geen excuses aangeboden en ik voelde me alles behalve een gewaardeerde gast.

    Zeer ruime kamer met een heel fijn bed. Parkeermogelijkheid bij het hotel. Zeer centraal gelegen vlakbij het park. Blue bikes zijn beschikbaar schuin tegenover het hotel. Opstappunt Old Town Trolley (hop on hop hoff bus) ook schuin tegenover hotel. Voldoende eetgelegenheden en een supermarkt in de nabije omgeving. Op loopafstand van Fenway Park (ca. 35 minuten) en Old Town (ca. 15 minuten).

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    10
    Niets aan te merken, alles was top, locatie prima in centum...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht over de Stad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets aan te merken, alles was top, locatie prima in centum en voor het, voor onderhoud gesloten, zwembad een goed alternatief aangeboden. Parkeren op de locatie zelf voor $40 p.d. bij zelf parkeren ipv $51 bij valet parking

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    9,6
    heerlijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    sommigeruimtes moet je een beetje zoeken: fitness, zwembad, eetzaal: via enkele zigzaggende gangen met opstapjes en trapjes, waaruit lijkt alsof het gebouw voorheen een ander bestemming had, want anders zou je het logischer inrichten denk ik. maar alles keurig aangegeven en daardoor goed vindbaar en keurig ingericht en netjes. Lift capaciteit was wat krap door verbouwing

    heerlijk ontbijt, vriendelijk service gericht personeel, fijne ruime en schone kamer

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    9,2
    Boston is een aangename stad. Jammer van de bijkomende kosten voor dit verder heerlijke hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De eindafrekening. Er kwam ongeveer 100 dollar aan bijkomende belasting boven op de prijs die we met Booking.com waren overeengekomen. In alle andere gevallen waarbij we bij booking.com hebben geboekt, betaalden we de vooraf overeengekomen prijs. We hebben Booking.com gevraagd deze klacht te onderzoeken.

    Luxe en ruime kamer op goede locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    7,5
    Wisselend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad was op dag van aankomst gesloten voor schoonmaak. Doe dat in de nacht! Voor dit bedrag val je gasten er niet mee lastig! Wifi bij zwembad dramatisch! Geen restaurant in hotel! Wel ontbijt en roomservice.

    Locatie!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    5,4
    Was grote teleurstelling vanwege renovatie werkzaamheden
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met 2 Queensize Bedden en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel wordt gerenoveerd. Is totaal niet representatief op dit moment. Wachttijd lift gemiddeld meer dan 8 minuten !

    Receptionist Roseline deed heel erg haar best om goede service te verlenen

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 3 februari 2017

    7,1
    Goed zonder extra's.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met 2 Queensize Bedden en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 5 nachten

    De verwarming was vreselijk lawaaierig. Het was onmogelijk om die 's nachts te laten opstaan. Het ontbijt was naar Amerikaanse normen zeker oké maar heel duur. Ook het water op de kamer is erg prijzig. Het was steeds erg lang wachten op de lift. Er waren grote renovatiewerken aan de gang. Hierdoor was de receptie voorlopig op de 6de verdieping gehuisvest en was er zo goed als geen controle wie het hotel binnen of buiten ging. De liften werken ook zonder kamersleutel. Er lag vast tapijt op de kamer maar er werd niet dagelijks gestofzuigd. De dagelijkse schoonmaak was niet grondig genoeg.

    Grote kamer met zeer comfortabele bedden. Grote kluis.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2016

    7,9
    Fantastische locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premier Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op Skyline
    • Verbleef 4 nachten

    De locatie is fantastisch. De straat oversteken en je loopt zo de Boston Common in met daarachter Beacon Hill. Ook is vlak voor de Boston Common een halte van de Trolley Tours.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2016

    6,7
    Heel centraal gelegen, grote kamer, grote badkamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed - Geschikt voor Gasten met een Lichamelijke Beperking
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig ruimte in badkamer om spullen neer te zetten. Wifi moest iedere dag weer opnieuw ingesteld worden. Slecht werkende en dus heel volle liften, waardoor het heel lang duurt voordat je beneden bent

    Heel centraal gelegen, grote kamer, grote badkamer

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    8,3
    Heerlijk hotel met ruime kamer op centrale lokatie dicht bij de stad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ruime kamer, simpel zwembad maar met een mooi uitzicht

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    7,5
    Marathon Boston
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht over de Stad
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen geluidsisolerend glas

    Locatie Bed Uitzicht

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    7,5
    vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    vriendelijk personeel prima kamers goede ligging

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    5,4
    Ontbijt was bar slecht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met 1 Slaapkamer - Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt was bar slecht. Het is ooit het allerminste dat we in een hotel zij tegengekomen

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    9,2
    Zeer aangenaam relaxen in mooi groot hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen hotelinfo op de kamer

    Zeer ruime kamer met aparte zithoek en 2 flatscreens, prachtig uitzicht, zeer goede gym & zwembad

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    8,8
    Het schitterende lounge terras
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Junior Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het schitterende lounge terras

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    6,3
    kamer
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    de snelheid van de lift en de netheid van de kamer

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 24 maart 2017

    4,2
    Kamer was mooi
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel wordt verbouwd en is nu zeer rommelig en hierdoor (tijdelijk) matige uitstraling

    Kamer was mooi

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2016

    8,8
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De liften werkten niet altijd alle vier

    Het werkelijk zeer behulpzame personeel

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 januari 2016

    8,8
    Boek geen suite, die liggen allemaal naast de lift.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Boek geen suite, die liggen allemaal naast de lift. Geeft veel luid en storend geluidsoverlast. Niet het geluid van in- en uitstappende mensen daar hoor je niets van, als wel het geluid van het mechanisme van de lift. Lijkt net of ze op afstand aan het boren zijn. Overige kamers zijn meer dan uitstekend!

  • Beoordeeld op: 18 mei 2015

    9,6
    Het comfort en de faciliteiten van het hotel zijn van zeer...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De geluidsisolatie (zowel geluiden van buitenaf als van binnen) kan beter.

    Het comfort en de faciliteiten van het hotel zijn van zeer hoge kwaliteit. De ontvangst is bijzonder hartelijk.

  • Beoordeeld op: 6 april 2016

    8,3
    Zeer verzorgde kamer
    • Zakenreis
    • Stel

    Zeer onvriendelijke ontvangst bij aankomst 's nachts

    Zeer verzorgde kamer Zeer goede faciliteiten algemeen

  • Beoordeeld op: 26 december 2015

    9,2
    Ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Ruime kamer Vriendelijk en behulpzaam personeel Ligging

  • Beoordeeld op: 17 maart 2015

    7,9
    comfort
    • Individuele reiziger

    prijs ontbijt

    comfort

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 23

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: