Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Rosen Inn Closest to Universal 3-sterren

6327 International Drive, Orlando, FL 32819, Verenigde Staten

#144 van de 407 hotels in Orlando

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1833 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 24

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    7,5
    Fantastische tijd gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets maar als ik dan iets moet noemen de kamers hebben een eigen airco op de kamer, deze maakt veel lawaai. In modernere hotels is dit weggewerkt en dat scheelt enorm.

    Perfecte uitvalbasis om de universal parken te bezoeken. Elk uur een shuttle verbinding (gratis) en naar inze mening zelfs op loop afstand. Wij hebben elke keer terug gelopen ipv wachten op de shuttle.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    9,6
    prima!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten

    We hadden wat vochtigheid in de kamer (condens tegen de balkondeuren) en de ramen of deuren naar buiten konden niet open dus dat werd niet echt beter.

    Fijne, basic kamers met goede bedden. Vooral de locatie is fijn vanwege de pretparken die erg dichtbij zijn. Er rijden gratis shuttle bussen van en naar en naar het park en hotel dus dat is een fijne service. ook het ontbijt vonden we erg lekker. Veel keuze en allemaal lekker!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 14 januari 2018

    7,9
    Hotel met een prima locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten

    Voor degene die niet tegen teveel geluid kan tijdens het slapen, kan de airco in de avond/ nacht een nadeel zijn.

    Rosen Inn Closest to Universal heeft een gunstige locatie (International Drive). Men kan in deze straat meerdere eetgelegenheden vinden en ook zijn er supermarkten aanwezig. Kamers zijn goed. De shuttle naar de pretparken was ook prima geregeld. Gratis parkeergelegenheid aanwezig.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    8,3
    Ideaal voor een short stay bij Universal.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 3 nachten

    We zaten op etage 2, dus eerste verdieping en keken uit op de airco-installatie. Dat was minder.

    Hotel in goede prijs-kwaliteit verhouding vlak bij Universal Studios. Er rijdt een shuttlebus gratis naar Universal.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    8,3
    Meer dan zijn geld waard.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 6 nachten

    De kamers waren proper. Gratis parkeren. Op ongeveer 30 minuten wandelen van Universal. Parkeren aan Universal kost al $20 per dag. Heel gemakkelijk om tot Universal te wandelen. Wil je niet wandelen is er een shuttle vanuit het hotel naar het park. enige nadeel (als het al een nadeel kan noemen) is dat shuttle terug vrij vroeg is terwijl het park open is tot 22 uur. Voor het hotel kan je ook de I trolley nemen, kost iets van een $2. Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Zwembad niet al te groot, maar groot genoeg om eens te plonzen en proper. Voldoende handdoeken aan het zwembad, omgeving rond het zwembad was proper. Voldoende zetels en stoelen ook.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    8,3
    Zeer prettig verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij lagen op de 7e verdieping (richting zwembad) en hoorde wel 's nachts de airco' s (op 't dak van receptie) en auto's vd snelweg (ligt achter hotel). Werd er soms wel wakker van.

    Praktische slaao/badkamer. Bedden en douche prima. Personeel zeer vriendelijk (receptie en ontbijtruimte). Snelle service overall. Een 24/7 winkel waar je van alles kan kopen wat erg handig is. ik Kon daar goed Sporten 24/7 met voldoende attributen, gratis drinkwater en handdoeken. Ontbijt was zeer prima en ruime keus. Elke dag was wel een ander item toegevoegd. Heerlijk vers fruit. Locatie was prima. Je loopt zo de drukte in met de restaurants en attracties. Zou daar absoluut weer komen, prijs/ kwaliteit is absoluut goed. Wij hadden trouwens echt heel weinig betaald dus dan hebben we echt veel voor ons geld gehad. Waren daar met 2v en 2 pubers, die 't ook goed naar hun zin hadden.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    8,3
    Netjes, ruime parkeergelegenheid en centraal gelegen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer dat wij in eerste instantie gekregen was niet schoon gemaakt en er hing geen douchegordijn. Na gebeld te hebben met de receptie, kregen we gelijk netjes een andere kamer aangeboden (Thanks Cindy!).

    De kamers zijn prima en het (queen) bed is ruim en slaapt erg lekker. Het resturant heeft een zwembad (geen gebruik van gemaakt) en ligt dichtbij de parken. Ook is er genoeg keuze aan restaurants in de buurt. Parkeergelegenheid is er genoeg en het is bewaakt. Zal dit hotel zeker nogmaals boeken.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    6,7
    ok voor bezoek aan universal
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten

    de queensize bedden zijn erg smal voor 2 personen, we hadden een normale kamer met 2 bedden, maar ze waren niet comfortabel en klein voor 4 pers. verder lawaai van de airco-en de kamer ernaast. verkeer hadden we geen last van. de buurt is een beetje rommelig verder, niet het mooiste stuk van international drive

    dichtbij universal studios en ontbijt was ok que prijs/kwaliteit

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    7,9
    Een praktisch hotel met een goed ontbijt, mooie uitvalsbasis voor de funparks
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten

    - De bedden zijn aan de krappe kant en de kamer is niet erg ruim en wat gedateerd - De airco maakt veel herrie en staat naast het bed. 's Nachts aanzetten is eigenlijk niet te doen. Je waait uit je bed. - De klantenservice werkt niet. Ik had mijn jas vergeten en er wordt niet op mijn mails gereageerd.

    - Het ontbijt was zeer uitgebreid en zeer voordelig - De locatie is zeer centraal en parkeren is gratis - Een goed kamer voor een zeer aantrekkelijke prijs

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 10 november 2016

    8,8
    Prima hotel op een hele fijne locatie
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik heb geen specifieke dingen waar ik ontevreden over was.

    De locatie. Je ziet heel dichtbij met Wet nd Wild en Universal. Verder ook dichtbij veel restaurantjes (iHop, Red Lobster). Ook zijn er supermarkten op loopafstand.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 27 april 2018

    8,8
    Top hotel in de buurt van Universal
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Top locatie inclusief shuttle bus. Goede prijs / kwaliteit. Goede service door vriendelijk personeel, ons verzoek werd direct ingewilligd.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    5,0
    Een verouderd hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tapijt op de vloer vind ik vies, de geur was niet zo aangenaam

    Een goeie douche/bad

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    8,3
    Prima verblijf voor het bezoeken van Universal studios en Island of Adventure
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 3 nachten

    De kamers zijn prima en schoon! Dichtbij Universal en een aantal goede restaurants nabij!! Ontbijt is goed en in buffetvorm voor 8 dollar

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 23 februari 2018

    8,8
    Praktisch hotel,,
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Druk, veel scholen, studenten, aanwezig

    Winkel in het hotel, goed uitgebreid ontbijt

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 december 2017

    9,6
    Goed hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was uitgebreid en lekker. Prima bed. Schoon hotel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2017

    10
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco werd snachts te koud vaak

    Locatie was uitstekend. Zeer nette hotel, gewoon prima

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 maart 2017

    7,9
    Primahotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten

    Prima prijs/ kwaliteit.

    Ontbijt was oke! Locatie heel goed.

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    7,9
    Het hotel is centraal gelegen op International Drive.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het hotel is centraal gelegen op International Drive. I-trolley en diverse buslijnen stoppen direct voor het hotel. Bus 42 (lynx) stopt voor de deur. Voor 2 dollar reis je comfortabel van het vliegveld (MCO) naar het hotel. Prima locatie om Orlando te verkennen. Kamers zijn prima en rustig. Gratis shuttle service naar Universal. Personeel is behulpzaam en vriendelijk en doen alles om het de gasten naar de zin te maken. En.... ze hebben gevoel voor humor. :)

  • Beoordeeld op: 9 november 2015

    7,5
    Goed hotel op slecht 5 min.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijtbuffet (in inpandig restaurant) niet goed. Lopen naar Universal ingang is zeker 30 a 40 minuten lopen langs de weg en shuttledienst was niet duidelijk. Werkzaamheden op onze verdieping.

    Goed hotel op slecht 5 min. rijden van Universal studio, aan een levendig gedeelte van de International Drive, ook slecht 5 min. rijden naar outlet mall. Zeer aardige inchecker. Hotel heeft goed Japans restaurant inpandig. Parkeren voor de deur. Goede Wifi.

  • Beoordeeld op: 15 mei 2015

    8,8
    Hotel was ok, ligging centraal.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Personeel aan de balie mocht wel wat vriendelijker zijn, maar misschien hadden ze hun dag niet. Mevrouw van het winkeltje was wel aardig.

    Hotel was ok, ligging centraal. Goed ontbijt, winkeltje in de hal. Schoon.

  • Beoordeeld op: 6 januari 2015

    7,5
    Ligging t.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Queen size bedden aan de smalle kant. Erg krap als je er met 2 personen in 1 bed wilt slapen.

    Ligging t.o. Universal Studio's; je kunt mee met de gratis shuttle maar anders is het een half uurtje lopen. Schoon zwembad. Goed ontbijt (tegen betaling)Gratis parkeren. Kamers worden goed schoongehouden.

  • Beoordeeld op: 5 november 2015

    7,5
    Lekker kort in de buurt van eetgelegenheden en restaurants
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ontbijt was prima maar helaas niet in de prijs inbegrepen en vrij prijzig.

    Lekker kort in de buurt van eetgelegenheden en restaurants

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    7,5
    De ligging en de rust in het hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De ligging en de rust in het hotel

  • Beoordeeld op: 14 juni 2015

    9,2
    Scherpe tarieven, gecombineerd met een goede ligging.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Niks

    Scherpe tarieven, gecombineerd met een goede ligging.

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 24

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: