Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Rodeway Inn Los Angeles Convention Center 2-sterren

1904 West Olympic Boulevard, Downtown Los Angeles, Los Angeles, CA 90006, Verenigde Staten

#224 van de 352 hotels in Los Angeles

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 298 beoordelingen over dit hotel

7,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    7,2

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    10
    Betaalbare locatie vlakbij downtown Prima parkeer gelegenheid Ontnokt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kwamen vroeg aan maar konden zonder problemen in onze kamer Loopafstand van downtown LA Naar een wedstrijd van de LA Kings geweest in Staples Centre Zonder problemen om half 12 terug gewandeld naar motel Keurige en schone kamers Ontbijt was prima

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    6,3
    Personeel was vriendelijk en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er hing constant een vieze lucht in de kamer. Hotel bevindt zich in een achterstandswijk, waar wij niet het gevoel hadden veilig over straat te kunnen. Vooral niet in het donker, je wordt constant aangesproken door de locals en er leven veel zwervers. Het is dus ook zeer vies op straat. Zwembad zelf was oke maar de ligbedjes en tafels waren ontzettend smerig. Douchekop hing veel te laag, je moet op je hurken je haar wassen.

    Personeel was vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt was prima.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    7,1
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten

    We hebben de pech gehad dat we lawaaierige buren hadden

    Goede kamer, basic maar alles wat je nodig hebt voor een overnachting

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    5,8
    Het was vies!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten

    Het was vies!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    8,3
    Prima prijs / kwaliteit, goede locatie, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet van toepassing.

    Vriendelijk personeel, behulpzaam. De locatie is goed, centrale ligging. Geen luxe, gewoon goed om te slapen bij een doorreis.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    7,5
    Ruim ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met Queensize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruim ontbijt!

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2016

    6,3
    Prima locatie om veel plekken in LA te bezoeken.
    • Vakantiereis
    • Stel

    We hadden allebei last van onze rug van het bed. De douche hangt heel laag, dus je moet bukken om je haar te doen. Onder de rand van de wasbak zat rondom een raadselachtige groene smurrie. Hier wordt blijkbaar nooit schoongemaakt. Schoonmakers komen erg vroeg. Dus als je een keer uitslaapt,wordt je kamer niet schoongemaakt.

    Prima locatie om veel plekken in LA te bezoeken. Je zat zo op de snelweg. Gratis parkeerplek op terrein.

  • Beoordeeld op: 12 april 2015

    6,3
    Gratis parkeren bij de accommodatie en een heerlijk bed
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gelegen aan een drukke straat in downtown Los Angeles, niet de meest prettige buurt om 's avonds te lopen.

    Gratis parkeren bij de accommodatie en een heerlijk bed

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: