Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Rose Garden Inn 3-sterren

2740 Telegraph Avenue, Berkeley, CA 94705, Verenigde Staten

#15 van de 23 hotels in Berkeley

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 957 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    6,7
    Eigenlijk het gevoel dat ons een oor is aan genaaid
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kleine kamer die we origineel hadden was totaal ongeschikt

    De dure kamer die we kregen na bijbetaling van een kleine 100 dollar was prima: heel grote suite.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    7,9
    Schattige accommodatie op steenworp afstand van San...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 2 nachten

    Zeer weinig parkeerplekken, gasten die niet kunnen parkeren moeten (betaald) aan straat parkeren.

    Schattige accommodatie op steenworp afstand van San Francisco (20 minuten met trein). Grote kamer, weliswaar wat verouderd maar dat past ook bij de accommodatie.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 januari 2018

    6,3
    Dit was vast een mooi hotel 25 jaar geleden.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 4 nachten

    De kamer die ik had was nogal gehorig. Als iemand 's nachts de WC doortrekt zit ik rechtop in m'n bed. En tijdens mijn verblijf van vier dagen was het hotel halverwege mijn boeking kwijt en hadden ze iemand anders mijn kamer gegeven, en dit resulteerde in telefoontjes met de receptie die vreemd verliepen. Het personeel is onbeschoft: Bij mijn uitchecken wilde ze niet eens uit het kantoortje komen en ik kon de sleutel op de balie leggen. Toen ik zei dat ik een factuur wilde kwam de persoon met een grote zucht uit zijn stoel.

    Het hotel is vlakbij de campus van Lawrence Berkeley National Laboratory, en voor een gratis ontbijt is het het ontbijt niet slecht.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    5,8
    Aardig voor een eenmalig bezoek van max twee dagen maar dat is het dan ook.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed en een Slaapbank
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel bestaat alleen uit verhuurde kamers, er is geen gemeenschappelijke ruimte waar je b.v. Een krant kunt lezen, een kop koffie kunt drinken oid. De kamers zijn ook krap, iig de onze (#9), en de bedden zijn op zich goed, maar te klein. Depoe Bay heeft behalve walvissen ook heel weinig te bieden.

    De locatie is geweldig, de walvissen zwemmen zo ongeveer onder je raam langs. Het ontbijt is ook erg goed.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    6,3
    Grote kamer (503).
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed en een Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sanitair en douche was matig van kwaliteit. Douche in bad, douchekop die maar een richting heeft ( zonder doucheslang). De foto's op de site zijn beter dan de werkelijkheid.

    Grote kamer (503). Televisie, koelkast, zitje met open haard. Goed bed, echt queensize. Bus 6 stopt voor de deur en vertrekt vanaf BART downtown berkeley. Bus is in 10 minuten bij hotel. Je kunt in 10 a 15 minuten naar de universiteit wandelen. Persoonlijke sfeer in hotel. Er zijn plannen voor verbouwing/renovatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 juni 2017

    5,8
    Extreem dure bezemkast
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Piepkleine kamer met zeer klein bed. Twee koffers konden er amper rechtop staan, laat staan geopend. De allerkleinste kamer die we in 5 weken VS hebben gehad en ook nog een van de duurste. Geen airco, slechts 1 stoel, een badkamertje waar je niets kwijt kon, kortom miserabele prijs-kwaliteitsverhouding. Als eenpersoonskamer zou het nog net kunnen, maar zelfs daarvoor is het klein. Gaan we niet meer heen, ondanks de mooie buitenkant!

    Prachtige Victoriaanse villa's met mooie tuin, gezellige lounge en redelijk ontbijt, niet ver van downtown en universiteit

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    7,1
    Mooie plek en lekker ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Queensize Bed en Open Haard
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Echt kostbaar en best ver lopen naar de Bart train

    Mooie plek en lekker ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    8,3
    Bijzondere locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kingsize Kamer met 2 Eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    Fantastische grote zolder voor 4 personen! (familiekamer)

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 31 maart 2017

    6,7
    Prettig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was klein voor US begrippen

    Het ontbijt was lekker Amerikaans, en het mooiste eraan was dat ik het buiten in de tuin op kon eten

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 29 maart 2017

    4,2
    Vergane glorie, slecht ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed en een Open Haard
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vergane glorie, slecht ontbijt

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 1 januari 2017

    9,6
    Prima plek voor die prijs, geen dertien in een dozijn hotel.
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sleutelkaart werkte niet op de buitendeur, dus je moest steeds aanbellen.

    Uitgebreid ontbijt, mooie tuin.

    Verbleven in december 2016

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11