Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Seminole Hard Rock Hotel & Casino Hollywood 4-sterren

1 Seminole Way, Fort Lauderdale, FL 33314, Verenigde Staten

#30 van de 131 hotels in Fort Lauderdale

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 871 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 22

  • Beoordeeld op: 20 juni 2018

    9,2
    Prachtig uitzicht vanaf ons balkon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat het balkon wat aan de kleine kant was.

    Prachtig uitzicht vanaf ons balkon. Receptionist had ons een gratis upgrade gegeven. Mooie, verzorgde kamer. Heel netjes. Zalige badkamer (!). Verwarmd zwembad. Ruim assortiment in de minibar. Veel keuze qua restaurants. Koffiebar aanwezig. Goede wifi. Heel vriendelijk personeel. Ze zijn ook een nieuw hotel aan het bijbouwen, totaal geen last van lawaai e.d.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 december 2017

    9,2
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er werd nieuwe vleugel bijgebouwd en hadden wat hinder bij het zwembad van het lawaai

    Grote casino aanwezig voor de avond uren, overdag genoten van het prachtige zwembad met watervallen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    10
    Top
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er ook gerookt mag worden op sommige plekken, zijn we niet meer gewend

    Alles was super! Wij hebben een update zomaar gekregen, kregen gewoon een suite met alles erop en eraan en nog 25$ credits voor drank of eten..! Iedereen super vriendelijk en aardig

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    10
    Paar hele fijne dagen gehad in dit zeer service gerichte hotel om vakantie in Florida af te sluiten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 5 nachten

    Beveiliging is heel goed geregeld. Je kan alleen de liften gebruiken als je gast van hotel bent. Kinderen moeten altijd onder begeleiding naar boven. Soms wel lastig als ze even wat willen halen van de kamer.

    De vriendelijkheid en bereidwilligheid om je te helpen was uitstekend. Hotel heeft prachtig lagoon zwembad. Medewerkers van de pool waren zeer behulpzaam om te helpen met parasol verplaatsen, juiste plekje te vinden, begeleiden naar plek. Continue voldoende ligstoelen bij pool. Zeer kindvriendelijk. Mochten gewoon met balletjes en kleine attributen in zwembad. Kom je bij de grote resort hotels nog wel eens anders tegen. We kregen $100 tegoed voor drankjes die we overal (ook poolbar) konden gebruiken. Op dag van vertrek konden we paar uur langer om niet de kamer gebruiken.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    8,3
    Zalig voor "Hard Rock Café"-fans!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel is gelegen niet direct gelegen buurt van Fort Lauderdale. Met de wagen is het toch minimum een 20 minuten rijden. In nabije buurt is er niet echt iets te beleven. Ontbijt is niet inbegrepen. Zeer groot hotel met veel kamers. Beneden is er een heel groot casino.

    Prachtig luxueus hotel, heel mooi groot zwembad, er is voldoende gratis parking (of vallet), sfeer in het hotel is goed, heel veel verschillende faciliteiten. Het hotel ligt vlak naast de autosnelweg en is zeer makkelijk bereikbaar. Echt hotel voor "Hard Rock Cafe" fans. Ruime kamer met alles in en op. Goede brede bedden. Verschillende goede restaurants in het hotel zelf. Ongedwongen sfeer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    8,8
    De kamers waren groot en geweldig!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij logeerden in de Noord tower op de 9de verdieping. Elke ochtend werden we spontaan gewekt door drilboren en zware vrachtwagens die aan en af reden aan de bouwwerf onderaan het hotel. Van rustig ontspannen wakker worden was echter geen sprake! Ook het feit dat er in dit hotel nog steeds gerookt mag worden Vond ik niet kunnen. Wanneer je iets ging eten in het Hard Rock café dan was er nog steeds een gedeelte voor rokers. Ook in het openbare casino werd er nog lustig gerookt!

    De kamers waren groot en geweldig! Ook het zwembad is prachtig!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 januari 2017

    7,1
    Leuk voor een kort verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Suite met Kingsize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurants en winkels buiten het hotel zijn wat vervallen en ongezellig. Weinig keus in restaurants. Hotel ligt redelijk afgelegen. Huurauto zeker aan te raden.

    Mooie grote kamer met grote hangkast. groot casino, foodcorner heeft corner met lekkere koffie en gebakjes.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 4 januari 2017

    3,3
    Vrouwonvriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vrouwonvriendelijk. Als vrouw kan je niet inchecken in het hotel als uw husband niet aanwezig is, maar jijzelf betaald hebt en zijn pas heeft. Hij wou nog even iets over de huurwagen bekijken en dan kan je gewoon niet inchecken met 4 kinderen. Uitzicht lelijk plat dak. Zwembad opent om 8 u maar als je er bent met alle kinderen gaat de waterglijbaan opeens pas om 10u open, als je al moet uitchecken. Dit is niet meer van deze eeuw...

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    4,6
    Easy going,.. Als je ROOKT EN GOKT
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De rokers, gatverdamme! Overal rokers, zo niet van deze tijd! En het is redelijk kostbaar voor wat je terug krijgt, in die zin niet gericht op niet-gokkers!

    De sfeer, het is erg relaxed.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    8,3
    Heerlijk hotel voor een kort verblijf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Deluxe Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Niets. Hoogstens onhandig dat je steeds je kamersleutel moet laten zien als je naar de lift gaat en een polsbandje krijgt bij het zwembad.

    Heerlijke kamer, kregen op verzoek zwembadzijde zonder bijbetaling. Mooi zwembad.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2016

    10
    Hard Rock hospitality 10+
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Deluxe Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Niets

    Geweldige plek om een paar dagen te verblijven. Kamers prima in orde. Gastvrijheid top. En alle details kloppen. Muziek is er altijd, behalve in je kamer. Zwembad is super. Heel erg schoon, er wordt continue gepoetst. Misschien iets minder geschikt met kleine kinderen. Gokken is pas vanaf 21 jaar.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2016

    9,2
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Deluxe Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer druk door lokale bevolking die naar 't Casino komen tot laat in de avond/nacht. Hier heb je als hotelgast geen hinder van.

    De kamers waren uitstekend en schoon. Zwembad zeer mooi alleen hebben wij geen gebruik kunnen maken i.v.m. het weer. T-storms. Als je via het Casino naar buiten loopt kom je meteen terecht in een straatje met winkeltjes en restaurantjes bars en een theater waar regelmatig bekende artiesten optreden.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    7,1
    Prachtig zwembad en entourage.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet zo veel te doen in de nabije omgeving

    Prachtig zwembad en entourage.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 januari 2018

    7,1
    Heerlijke sfeer!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Queen Kamer met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco stond veel te koud in de gemeenschappelijke ruimtes. Iedereen ziek na twee nachten verblijf

    Heerlijke sfeer!!!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    5,0
    Leuk voor één keertje, maar liever niet nog een keer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel niet echt vriendelijk. Geven verkeerde prijzen door en belasten je onterecht allerlei kosten. Goed de eindafrekening controleren.

    Zwembad

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 juni 2017

    10
    Super hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Queen Kamer met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parking ver afgelegen door de werken.

    Zwembad en het casino

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    10
    Gewoonweg fantastisch
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Alles aan het hotel was fantastisch, eten hygiene, vriendelijkheid, gewoonweg alles

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2016

    9,6
    Als frequente bezoeker vinden wij dit hotel uitstekend met een fantastisch zwembad en ligbedden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 6 nachten

    Het totaal concept met aangeboden faciliteiten zijn uitstekend

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 15 november 2016

    9,6
    Uitstekend hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad is heerlijk

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    7,1
    Mooie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie kamer heel stil goede beveiliging mooi zwembad erg behulpzaam alleen harde muziek ha ha leuk gespeeld keuze zat

    Mooie

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2016

    8,3
    Prima kamer en prachtig zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Deluxe Queen Kamer met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 1 nacht

    Erg druk bij zwembad en moeilijk om een plek te vinden

    Prima kamer en prachtig zwembad

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2015

    10
    Alles
    • Vakantiereis
    • Groep

    niets

    Alles

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 22

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: