Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Seralago Hotel & Suites Main Gate East 3-sterren

5678 West Irlo Bronson Memorial Highway, Celebration, Orlando, FL 34746, Verenigde Staten

#330 van de 407 hotels in Orlando

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3694 beoordelingen over dit hotel

6,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,2

  • Comfort

    6,3

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    6,3

  • Personeel

    7,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,9

  • Gratis WiFi

    6,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 21

  • Beoordeeld op: 11 januari 2018

    7,1
    Wij hadden geen ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met Kingsize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 3 nachten

    De inrichting en de badkamer zijn sterk verouderd. Verwacht geen luxe. Wij waren met 4 personen, en toen moesten we met 3 in een bed slapen, en een op de bank, dat was minder.

    Wij hadden geen ontbijt. Op de kamer had je een grote koelkast, en een magnetron, e je kon beneden ijs uit een automaat halen. Ligging is zeer goed als je naar Disney wil gaan. Ze hebben 2 mooie zwembaden. Tip, je kunt tegenover het hotel goedkoop tickets boeken voor alle parken.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    8,3
    Een prettig verblijf in een leuke omgeving
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden - Uitzicht op de Parkeerplaats
    • Verbleef 2 nachten

    De buitenkant van de gebouwen zouden een opknapbeurtje kunnen gebruiken. En ook de waterafvoer buiten laat wat te wensen over, waar je overigens binnen geen last van hebt en waarschijnlijk na het regen/stormseizoen ook niet.

    Bij inchecken word je vriendelijk ontvangen. Er zijn diverse mogelijkheden in de lobby zoals een speelruimte, restaurants, winkel en een balie voor informatie en tickets voor pretparken. Er is ook een goede shuttleservice naar de parken. De hoofdingang ziet er echt netjes en verzorgd uit, de gebouwen van de appartementen zelf zien er daarentegen minder "nieuw" uit, maar van binnen is alles netjes en schoon en beter dan je zult verwachten. Zeker gezien de prijs is de kwaliteit een positieve verrassing. De omgeving is vol met winkels, eetgelegenheden en attracties (OldTown, Helikoptervluchten etc.) dus genoeg te doen om een paar dagen te verblijven!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 juni 2017

    3,3
    Nooit meer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden - Uitzicht op de Parkeerplaats
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nog nooit zo vuil kamer gehad, haren in badkamer,vloer vol vlekken hygiëne 0,2 dagen geboekt maar 1 nacht daar geslapen want daar gingen we ni blijven

    Niks

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    2,9
    Oud, vies en vlooien in de kamer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden - Uitzicht op de Parkeerplaats
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Standaard kamer met uitzicht op de parkeerplaats is gelijk aan vieze oude dump. Op de vloer langs de muren lag stof en vuil. Kapotte gordijnrail waardoor de gordijnen niet goed dicht konden. De airco was stuk en hing deels los. Vieze oude matrassen, kan nog even doorgaan. Na een klacht ingediend te hebben kreeg ik te horen dat het nou eenmaal een standaard kamer was? Door wat bij te betalen konden we een iets betere standaard (??) kamer aan het zwembad krijgen. Toch maar gedaan, nog steeds geen beste kamer maar alles beter dan de 1e kamer. Totdat we in de ochtend wakker werden met insecten beten op onze benen. Was niet helemaal te plaatsen totdat we een vlo op het bed ontdekten!! Spullen ingepakt, 2e nacht geannuleerd en vol gas weg van dit verschrikkelijke hotel.

    Niets

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    5,8
    Prima voor nachtje als je niet veel tijd in je hotel door wilt brengen, voornamelijk jong publiek.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden - Uitzicht op de Parkeerplaats
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Geen ontbijt, prijs kwaliteit is conform, je betaald niet veel, dus verwacht ook niet te veel, daar is de prijs naar. Erg verende matrassen, smal bed, dus houdt daar rekening mee als je met 4 personen bent. Ligt naast old town, best leuk om even te kijken daar. Zwembad is er, en restaurantje. Dus er is wel bezigheid.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    6,3
    Prijs kwaliteit is conform.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden - Uitzicht op de Parkeerplaats
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Naast old town, jong publiek, bedden veren nogal veel. Douche werd niet warm. Verwacht niet te veel, je betaald immers ook niet veel. Parkeren is prima, loopt bewaking rond. WiFi is slecht als je ver weg zit van het hoofdgebouw.

    Mooie centrale ligging je kunt letterlijk aan kanten snel op. Kost weinig, prima voor een nachtje.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    7,9
    Prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden - Aan het Zwembad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Smalle bedden

    Ruim, rustig, schoon, centraal, prima internet

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    7,5
    Mo
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kindersuite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat het wat gedateerd was

    Service en zwembad

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 maart 2018

    3,3
    Zeer matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden - Aan het Zwembad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lang wachten voor de receptie. Traag en onprofessioneel Vieze kamer

    voor iemand die voor zijn gevoel midden in een pretpark wil slapen is het ok

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    7,1
    goed voor kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden - Uitzicht op de Parkeerplaats
    • Verbleef 2 nachten

    gratis transfer van hotel naar Disneyworld parking

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    7,5
    Prijs kwaliteit is prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden - Uitzicht op de Parkeerplaats
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer is wat oud

    Locatie is top, je bent overal zo

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    4,6
    Niet mijn ding
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden - Aan het Zwembad
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De receptie met 10 wachtenden voor mij en de slechte conditie van de kamers.

    De service voor de toegangskaarten voor diverse pakken.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 april 2017

    5,0
    Te duur voor dit soort kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden - Uitzicht op de Parkeerplaats
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn wat afgeleefd. Hoge prijs voor dit soort hotel zonder ontbijt.

    Zeer mooie lobby.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 februari 2017

    2,5
    Alles
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden - Uitzicht op de Parkeerplaats
    • Verbleef 1 nacht

    Alles

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2016

    7,9
    Mooie grote zwembaden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kindersuite
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer maar daar ben je gelukkig niet veel

    Mooie grote zwembaden

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 28 december 2016

    5,8
    Geweldige locatie voor de Fun-spot en OldTown
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden - Uitzicht op de Parkeerplaats
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is een gedateerd hotel wat schreeuwt om renovatie.

    Geweldige locatie voor de Fun-spot en OldTown

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    6,7
    Locatie, vriendelijk personeel, zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Al 3 x eerder geweest en altijd heel tevreden. Nu minder. Harde en kleine bedden. Wel upgrade gekregen (en betaald). Ze zijn aan het renoveren, waardoor kamers muffig ruiken en niet alle kamers beschikbaar zijn. Ontbijt is erg duur geworden. Kamers in Area B zijn het beste!

    Locatie, vriendelijk personeel, zwembad

  • Beoordeeld op: 13 april 2015

    6,3
    Locatie vlak bij pretparken, magnetron en koelkast.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De checkin was een ramp. Wij konden 45 minuten wachten. Totale desinteresse van de receptie medewerkers en de front desk manager. Onze booking kon men niet vinden, en wij mochten het zelf maar uitzoeken. Uiteindelijk na veel aandringen hebben zij ons kamers gegeven, totaal niet wat wij hadden geboekt bij booking.com

    Locatie vlak bij pretparken, magnetron en koelkast. Ook zijn de kamers ruim, maar eenvoudig.

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    3,8
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Comfort, hygiene, wifi(slecht)

    Locatie

  • Beoordeeld op: 6 mei 2015

    7,1
    Goede bedden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Geen gordijnen (wel vitrages), beperkte deurvergrendeling (kapot), slecht werkende wifi

    Goede bedden. Koelkast, magnetron, Goed personeel. Schoon.

  • Beoordeeld op: 22 februari 2015

    8,3
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Locatie verwarmd zwembad ruime kamer

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 21

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: