Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Shephard's Live Entertainment Resort 3-sterren

619 South Gulfview Boulevard, Clearwater Beach, FL 33767, Verenigde Staten

#19 van de 62 hotels in Clearwater Beach

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1311 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    6,3
    Clearwater Beach biedt volop watersport waarbij Shephard’s avondvullend entertainment biedt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden en Eigen Balkon met Uitzicht op het Zwembad en de Golf
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ondanks dat er bij het inchecken wordt gemeld dat de muziek tot zeker 02.00 uur duurt, hadden wij een kamer waarbij we ons bed uit werden gebassed. Neem nooit een kamer met uitzicht op het zwembad als je toch nog een redelijke nachtrust wil. Het ontbijt met de op het oog vriendelijke kok, is een uitweg als je haast hebt. Ga gerust elders in de omgeving ontbijten omdat er volop keus is en waarschijnlijk ook een breder en kwalitatief beter aanbod van eten.

    Gezellige omgeving. Zwembad en strand en horeca allemaal super dichtbij. Valet parking service is prima, aardig en behulpzaam personeel. Goede service. Frontdesk - en barpersoneel zeer vriendelijk en gezellig. in de nabije omgeving zijn er mooie hotels, goede restaurants en openbare stranden.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    8,8
    Voor gezin met 3 volwassen kinderen aan te raden.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio met Queensize Bed en Balkon
    • Verbleef 4 nachten

    Prijzen zijn t.o.v. andere Hotels in Florida erg duur maar dat geldt voor alle Hotels in Clearwater Beach.

    Mooie grote kamers en een gezellig zeer levendig Hotel. Geschikt voor 18+(21 als je wilt drinken)

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    2,5
    Kamers waren prima ingericht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio met Queensize Bed en Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het begon al bij het ontvangst, door een zeer sjagerijnige dame,- ze leek geen plezier te hebben in haar werk. Wij werden in de 'gulf-tower' geplaatst. Kamer was best netjes, dus hoppa naar het strand.... Het strand hoort dus niet bij het hotel!!! Dat is best misleidend, als de strandbedjes wel op de foto's staan...je kan er wel op liggen, kost je echter $25,00 voor twee bedjes en een parasol... Anders heb je de keuze om op je handdoek te gaan liggen OF bij het zwembad(je) waar de bedjes nog net niet op elkaar gestapeld liggen. Tegen de avond begint de ellende, als je ook gaat voor een goede nachtrust,- zou ik hier zeker niet naar toe gaan. Tot in de vroege uurtjes knalharde muziek,- vanaf het buitenpodium, en daarna vanaf de nachtclub, die in de 'gulf-tower' zit...als de muziek afgelopen is, heb je zeker nog een uur last van bezopen mensen die naar hun kamer gaan....tel hier de ongastvrijheid van het personeel bij op: die maken van dit hotel een walgelijk hotel! Nooit meer!

    Kamers waren prima ingericht

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 juli 2017

    9,2
    Mooi hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden en Eigen Balkon met Uitzicht op het Eiland
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel meeuwen en duiven aan het zwembad. Live muziek gaat tot ongeveer middernacht door, dus misschien niet ideaal voor gezinnen met jonge kinderen die proberen te slapen.

    Zeer mooi hotel. Mooie, ruime, propere kamer. Valet parking inbegrepen. Koffers worden op de kamer gebracht. Leuk zwembad met aansluitend het strand. In de namiddag en avond live muziek. Mooi uitzicht over de zee vanuit de kamer. Goede wifi. Aanrader 's avonds: het buffet in het restaurant van het complex.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 november 2017

    5,8
    De keuken op de kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamerselectie bij het Inchecken met een Eigen Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers waren niet schoon.

    De keuken op de kamer.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2016

    6,3
    Nette kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden en Eigen Balkon met Uitzicht op het Eiland
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ongezellig hotel. Inclusief ontbijt maar niet incl koffie/thee en sappen. Dat is raar.

    Nette kamer.

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 februari 2016

    9,2
    Kamer supernetjes, keukentje meer dan voldoende ingericht,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het had handig geweest als je bv de drankjes aan de bar op je kamernummer had kunnen zetten om later in 1x af te kunnen rekenen.

    Kamer supernetjes, keukentje meer dan voldoende ingericht, zeer fraaie ligging, zwembad en whirlpool heerlijk!

  • Beoordeeld op: 25 februari 2016

    4,5
    Locatie is goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Shepards Beach adverteert met blauwe parasols op hun strand. Ze vergeten aan te geven dat dit voor 2 bedden en een parasol $25._ per dag kost. Ontbijbuffet is EXLUSIEF thee, koffie of wat dan ook. Voor 2 personen waren we ruim $50._ kwijt.Vraag je aan de receptionist (Raja) een kamer met beach view dan krijg je er een (618) naast de lift, naast de ijsmachine en met uitzicht op een parkeerterrein. En dat voor ruim $200._ per nacht. Wil je uitgemolken worden dan is dit hotel het juiste adres.

    Locatie is goed.

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2015

    10
    Mooi nieuw hotel met vriendelijk personeel en een ontspannen...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mooi nieuw hotel met vriendelijk personeel en een ontspannen sfeer,

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: