Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Le Meridien Delfina Santa Monica 4-sterren

530 Pico Boulevard, Santa Monica, Los Angeles, CA 90405, Verenigde Staten

#118 van de 352 hotels in Los Angeles

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 851 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,9

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2017

    5,0
    kamer was ruim en schoon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Traditionele Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    geen ontbijt inclusief, ontbijt erg duur, kleine fitness ruimte, klein zwembad voor veel kamers, afstand tot strand, uitstraling en foto's op boeking.com klopt niet met werkelijkheid, weer kregen we de slechtste kamer via boeking.com, uitzicht op een blinde muur!

    kamer was ruim en schoon

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    8,3
    Degelijk maar duur hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer - Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 2 nachten

    Enkel valet parking. Peperduur ontbijt. Prijs hotelkamer was te hoog voor de geboden kwaliteit. Klein zwembad.

    Goed gelegen hotel in Santa Monica, maar te voet zijn het toch nog stevige wandelingen. Mooie ruime kamer. Klassehotel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    10
    positief verrast
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Traditionele Kamer
    • Verbleef 4 nachten

    alles is boven verwachting goed: het enige wat geüpgrade zou mogen worden is bar en pool area

    Bijzonder genoten van dit hotel. Goede ligging, goede service, super snelle complimentary valet en bovenal onwijs goede keuken : tuna tartare is top, bijzonder lekkere burrata salade en werkelijk beste ontbijt ooit : in huis gebrande granola met rood fruit en yoghurt

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    9,0
    Safe lokatie en goede kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Traditionele Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt, traag personeel en niet geleverd wat besteld was!

    Safe lokatie en goede kamers. Balie personeel zeer behulpzaam!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    8,3
    Een aanrader door de locatie bij het strand, het comfort van de kamer en de heerlijke granola.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Traditionele Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    een groter zwembad :)

    De locatie en de bedden

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    7,9
    Vriendelijk personerl
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed of Tweepersoonsbed en Uitzicht op de Oceaan
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personerl

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    7,1
    Goed, maar 'overpriced'.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Traditionele Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sfeerloos groot betonnen gebouw. Foto op de site doet anders vermoeden. Barpersoneel was onvriendelijk.

    Kamers goed. Bedden uitstekend.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 2 juni 2015

    9,6
    Bij aankomst word je hartelijk onthaald en word je een...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Het enige minpuntje zijn misschien de kamers aan de straatkant, deze is vrij druk. Er is wel dubbele beglazing aanwezig dus als je de venster dicht houdt hoor je vrijwel niets.

    Bij aankomst word je hartelijk onthaald en word je een glaasje bubbels aangeboden. Het hotel geeft een moderne, hippe indruk en biedt alle comfort die men kan indenken. Wil je naar het centrum en je wil liever niet lopen dan kan je een fiets lenen of gebruik maken van de 'house car'. Een echte aanrader!!

  • Beoordeeld op: 11 april 2016

    9,6
    Locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Personeel

    Locatie

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    9,2
    Goede service en de champagne bij aankomst!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Alles was prima

    Goede service en de champagne bij aankomst!!

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: