Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Siesta Motel 2-sterren

7425 Overseas Highway, Marathon, FL 33050, Verenigde Staten

#15 van de 16 hotels in Marathon

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 194 beoordelingen over dit hotel

7,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    6,8

  • Locatie

    7,3

  • Faciliteiten

    6,7

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,6

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    9,2
    Hier kom je weer terug!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er zijn geen tegenvallers

    De ligging op Marathon van deze accommodatie is perfect. De kamers bevatten alles dat nodig is, behalve het koffieapparaat. Prachtig strand wat verderop, vraag ernaar aan de eigenaar van deze accommodatie. Voldoende keuze in restaurants, ook de betere.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2017

    5,8
    Overnachten in de Florida Keys: veel en veel te duur voor wat je krijgt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Keuken
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was veel te ķlein en alles was oud. Het bed was ook te ķlein en lag niet lekker. In elk ander geval zouden we zo'n accommodatie hebben geweigerd maar we hadden online geboekt, er was geen restitutie mogelijk en het was de goedkoopste overnachting in de Keys. Wat ons betreft is alles in de Florida Keys veel en veel te duur voor wat je krijgt.

    De eigenaar was vriendelijk en de accommodatie was schoon.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    9,6
    lekker rustig met een schitteren stand, ideaal voor kleine kinderen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ligging super lekker rustig in een redelijke stad

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 27 januari 2016

    6,3
    Motel ligt op marathon met een restaurant en dunkin donuts...
    • Vakantiereis
    • Stel

    pff waar te beginnen. Hij maakt reclame met schoner kun je niet vinden en low low price. Het is idd schoon, maar doordat het er zo ehh gedateerd uitziet lijkt het niet schoon. En low low price, ik heb voor goedkoper op de keys gezeten, maar dan had je niks op loopafstand. Het bed is nodig aan vervanging toe, er is veel geluidsoverlast van de elektrapaal naast het motel en ook de naastliggende highway. Het zou best een flinke update kunnen gebruiken.. en een nieuw matras

    Motel ligt op marathon met een restaurant en dunkin donuts met winkeltje op loopafstand. Wel fijn om een keer de auto te kunnen laten staan. Frank, de eigenaar is een ontzettend vriendelijke man..

  • Beoordeeld op: 29 februari 2016

    3,8
    Price/ quality ratio really bad!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Price/ quality ratio really bad!

  • Beoordeeld op: 3 maart 2015

    5,8
    Bed was redelijk, douche was schoon
    • Vakantiereis
    • Stel

    matige staat van de kamer en de meubels, geluisoverlast en nabij electriciteitsmast

    Bed was redelijk, douche was schoon

  • Beoordeeld op: 13 januari 2015

    5,8
    Handige ligging halverwege Keys
    • Vakantiereis
    • Stel

    Duur voor een motel

    Handige ligging halverwege Keys Vriendelijk personeel

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: