Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over SoBe Hostel & Bar 3-sterren

235 Washington Avenue, Miami Beach, FL 33139, Verenigde Staten

#160 van de 390 hotels in Miami Beach

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1807 beoordelingen over dit hostel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    6,9

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 28 februari 2018

    8,3
    Superleuke, gezellige hostel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Eenpersoonsbed in een Gemengde Slaapzaal met 4 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Gelukkig slaap ik met oordoppen en hadden we rustige kamergenoten. Anders kan het lawaai wel tegenvallen!

    Superleuke, gezellige hostel! Leuke sfeer met allemaal backpackers. We kregen een gratis drankje bij het inchecken. Er is een keuken ter beschikking met koelkast, vriezer, oven, vuur, microgolf, ... ontbijt en avondeten zijn inclusief. Wij sliepen op een kamer van 4. Handig dat je lockers zijn onder je stapelbed. De locatie is echt zalig! Op enkele minuten van het strand en dichtbij het centrum! Een aanrader!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    9,6
    Heel erg goed hostel!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Eenpersoonsbed in Vrouwenslaapzaal met 4 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco te hoog! Heel erg koud binnen, vooral s'nachts. En de muziek stond de hele dag erg hard.

    Goede locatie, ontbijt, lunch en diner elke dag, heel schoon. Aardig personeel, goede sfeer

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    8,3
    Perfect hostel als je van feesten houdt, indien je hier niet...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonsbed in een Gemengde Slaapzaal met 12 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Perfect hostel als je van feesten houdt, indien je hier niet van houdt kun je veel beter een ander hostel boeken. Iedere avond ga je met een grote groep van het hostel op stap met 'de partybus', wij vonden dit erg leuk. Nadeel is wel dat het halve hostel over de nacht verspreid thuis komt en daarbij niet stil is, dus mocht je een avond thuis blijven zul je hier last van hebben. Faciliteiten in het hostel waren verder prima, schone douches en wc's die dagelijks schoongemaakt werden, schoon beddengoed en handdoek. Personeel was ontzettend vriendelijk, gaan ook regelmatig mee feesten. Strand met boulevard, winkel, bushalte zijn allemaal binnen 5 minuten wandelen. Ontbijt bestaat ene dag uit bagels, andere dag uit wafels. Avondeten varieert, verwacht er uiteraard niet te veel van, maar prima te eten. Al met al voor ons een fantastisch hostel geweest, zeker een aanrader voor de jonge mensen die komen om te feesten.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    9,2
    Top hostel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Eenpersoonsbed in Vrouwenslaapzaal met 4 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douches waren koud

    Het ontbijt was top. De kamers waren schoon. Locatie was uitstekend. Alleen de lobby was party achtig. Maar de kamers vielen mee.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 17 februari 2017

    9,6
    Nice
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonsbed in een Gemengde Slaapzaal met 8 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Wifi nogal matig

    Personeel Gratis onbtijt en diner Goedkope drankjes Eerste drankje gratis Heerlijk eten next door onder 10 dollar Groepstripjes elke dag Handdoeken inbegrepen in prijs

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 7 december 2016

    6,7
    Toplocatie wanneer je op comfort in wil leveren
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonsbed in Vrouwenslaapzaal met 4 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De airco in de 'lobby' stond extreem hoog. Kwam veel geluid de kamers in. Instabiele stapelbedden.

    2 minuten lopen van het strand en bar met reizigersvriendelijke prijzen.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    9,2
    Geweldig hostel op geweldige locatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in een Gemengde Slaapzaal met 4 Bedden
    • Verbleef 29 nachten

    Het ontbijt is te eentonig, niet slecht, maar te eentonig. De WiFi heeft een zeer slecht signaal.

    De sfeer die er heerst binnen het hostel is geweldig. Het avondeten is niet veel, maar wel erg lekker. Maar de volledige entourage van het hostel met het personeel wat er werkt en alle mensen maakt een kamer boeken in dit hostel tot een van de betere keuzes van de afgelopen jaren.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 8 september 2016

    7,5
    Perfecte locatie, prima ervaring gehad
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonsbed in Vrouwenslaapzaal met 4 Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    De hygiëne is gemiddeld, voor een hostel misschien oké, maar ze halen alleen een dweil 1 keer per dag door de kamers en de badkamer en een doekje erlangs, maar echt schoon wordt het er niet van. Vooral in de dames badkamer overal haren en make-up etc. Ook de prullenbak zat steeds te vol waardoor alles op de grond viel. Tip voor het hostel: zet een grotere prullenbak bij de vrouwen badkamer, wij gebruiken veel meer watjes, tissues etc ;). Ook zou het een kleine investering zijn om in de kamers, bijv. de dameskamer waar we zaten een rails op te hangen met hangers of een simpele kast zodat je wat spullen kan wegleggen. Er was letterlijk geen tafel/plank of iets om je kleren op te doen. Alleen wat haakjes aan de muur. Laat je niet afschrikken hierdoor want het was nog steeds de moeite waard, het is en blijft natuurlijk een hostel.

    Super leuk hostel, gezellige mensen. Locatie is top. Vooral de activiteiten vanuit het hostel zijn goed geregeld en erg leuk!! We gingen naar de leukste clubs en alle dames mochten VIP echt top!! De hostel medewerkers zijn heel vriendelijk en regelen graag van alles voor je.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    5,4
    Er was geen bus zoals werd bewerd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Eenpersoonsbed in een Gemengde Slaapzaal met 4 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Allen personeel

    Er was geen bus zoals werd bewerd. De kamers waren koud, gehoorig,

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 januari 2018

    10
    elke morgen heerlijke wafels en ze waren echt super!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in een Gemengde Slaapzaal met 4 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    de wifi alleen in openbare locatie

    elke morgen heerlijke wafels en ze waren echt super! er is ontbijt lunch en dinner!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    6,3
    Leuk hostel, goede sfeer, niet heel comfortabel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in een Gemengde Slaapzaal met 4 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte, te kleine bedden. WiFi functioneert niet goed.

    Sfeer en personeel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    7,5
    Fantastisch door de geweldige host Junior
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Eenpersoonsbed in een Gemengde Slaapzaal met 8 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden maakten best veel geluid dus wanneer anderen later op de avond binnenkwamen zorgde dat soms voor overlast

    Het personeel (Junior!!!!!!)

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    7,5
    Gezelligheid
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in een Gemengde Slaapzaal met 6 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gezelligheid

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    7,9
    Ontbijt bagel of wafels en avondeten heel afwisselend en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    WiFi op de kamers ipv alleen in de lobby zou ideaal zijn. Misschien vaker poetsen van de badkamers (wc's vaak verstopt).

    Ontbijt bagel of wafels en avondeten heel afwisselend en lekker (niet voor de grote eters). Locatie net buiten de drukte van south beach, dus ideaal. Iedere avond kun je met het hostel mee op stap als je wilt, niet verplicht.

  • Beoordeeld op: 18 februari 2016

    5,4
    Kleine kamers en slechte bedden, redelijk ver van alles...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Kleine kamers en slechte bedden, redelijk ver van alles lopen,te weinig personeel zodat regelmatig er veel wachttijd aan de receptie is.... Zo ook aan het gratis eten

  • Beoordeeld op: 6 mei 2016

    5,8
    het ontbijt en diner was inbegrepen en lekker.
    • Vakantiereis
    • Groep

    heel veel geluidsoverlast s'nachts, er viel haast niet meer te slapen.

    het ontbijt en diner was inbegrepen en lekker.

  • Beoordeeld op: 21 januari 2016

    8,8
    service
    • Vakantiereis
    • Groep

    service

  • Beoordeeld op: 23 september 2015

    8,8
    Zeer goede prijs kwaliteitsverhouding.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Zeer goede prijs kwaliteitsverhouding. Elke avond nemen ze je mee uit. Altijd muziek in de bar en veel mensen waar je snel mee socialiseert.

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: