Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over SpringHill Suites by Marriott Newark International Airport 3-sterren

652 Route 1 and 9 South, Newark, NJ 07114, Verenigde Staten

#6 van de 18 hotels in Newark

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1233 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    7,4

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,1
    Fijn, net hotel met ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonssuite met Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Wij hadden dit hotel voor 1 nacht bij aankomst 's avonds op vliegveld. Mooie nette grote kamer. Lekker een nachtje bijkomen van de reis en een goed ontbijt in de ochtend. Daarna verder door naar het centrum, Manhattan. Gratis shuttle-bus, ideaal.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    6,3
    Mwah
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonssuite met Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was niet super.

    We kwamen laat aan in Newark. We dachten slim te zijn en een hotel te pakken naast het vliegveld. Voordat we de shuttle bus gevonden hadden en de bus was gekomen, hadden we al in NY kunnen zijn... De volgende dag waren we wel weer snel op Newark: met de shuttle!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 juni 2017

    7,5
    Locatie bij drukke vliegveld Newark - handig voor reizen vanuit New York
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Suite met Kingsize Bed en een Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht

    Zwembad water was vies! En helaas klein en alleen een binnenbad - misschien onvermijdelijk gezien locatie bij vliegveld. Marriott mag nog veel beter milieu-vriendelijk mogen worden: plastic borden, bestek steeds - er is zoveel afval en geen afvalscheiding in het restaurant - zou een uitstekend manier zijn om de bevolking te leren recyclen! In de kamer een klein recycling bak - maar wat er in mag moet men gokken...

    Ontbijt inbegrepen - is niet overal zo in de VS - en met een goede keuze; heerlijk comfortabele king sized bed! Locatie was essentieel: op luchthaven, met ook voldoende ruimte met sofabed voor gezin

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 24 mei 2017

    6,7
    Ligt dicht bij vliegveld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonssuite met Slaapbank
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt mag uitgebreider. Plastic borden en bestek geen probleem wel zonde van milieu. Maar of dat opweegt tegen afwas machines??? Je moet borg betalen van 179 dollar via je creditcard houdt daar rekening mee. Wordt dan gereserveerd op je kaart. Je kunt vanuit hotel nergens heen zonder vervoer ligt tussen twee high ways.

    Ligt dicht bij vliegveld. Geen last van geluid. Ontbijt was basis maar prima. Er was wel fruit tov eerdere meldingen. Als je naar NY wilt is het wel even reizen (kleine 45 minuten ) maar goed te doen. Wij hebben Uber gebruikt (gemiddeld 5,5 dollar enkele reis met zijn 2en) naar pennstation Newark en vanuit daar met Path trein naar NY (enkele reis 2,75 dollar 10 ritten kaart 21 dollar) daarna Subway kaart van 7 dagen onbeperkt genomen voor 32 dollar. Shuttle bus van vliegveld naar hotel vind je op P4. En komt om het kwartier. NY citypass is aanrader maar je kunt geen rij skippen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    7,9
    Prima prijs/kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonssuite met Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht

    Communicatie via email met hotel kan beter en vermeld vooraf waar de luchthaven shuttle op vliegveld aankomt.

    Prima kamers met kwalitatief goed bed-bank waar kind prima op geslapen heeft. Luchthaven shuttle is perfect en rijdt om het kwartier zijn rondje tussen hotel en luchthaven. Tip voor Booking.com/Hotel: Vermeld waar de luchthaven shuttles op Newark Intl Airport vertrekken. Ontbijten is typisch Amerikaans maar dik in orde, voldoende aanbod, ook van vers fruit. Al-met-al: Prijs/kwaliteit is in orde.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 15 januari 2017

    7,5
    Nette kamers, dichtbij vliegveld met gratis airportshuttle...
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonssuite met Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Plastic ontbijtservies... Messen, vorken, lepels, borden en bekers, allemaal wegwerp.

    Nette kamers, dichtbij vliegveld met gratis airportshuttle service. Ontbijt standaard en goed.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    8,3
    Heel goed, gratis ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonssuite met Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel goed, gratis ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    8,8
    Dicht bij het vliegveld ideaal voor als je laat op Newark landt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonssuite met Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk geslapen in de fijne bedden. Shuttle service was ideaal op het vliegtuig kon je ook gratis bellen met het hotel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    5,4
    Geen faciliteiten qua eten
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Suite met Kingsize Bed en een Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen faciliteiten qua eten

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    9,6
    Goed voor een nacht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met Kingsize Bed en een Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen restaurant

    Wirlpool

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 februari 2017

    5,8
    Ruime kamer
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met Kingsize Bed en een Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijttijden te beperkt, daardoor te druk

    Ruime kamer

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 25 november 2016

    9,2
    Goed hotel, waar voor je geld!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Kingsize Bed en een Slaapbank
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Drukte bij het ontbijt

    Goede ruime kamer. Shuttle naar AirPort en vandaar met de shuttle naar shopping Centre. Top!

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 31 december 2015

    7,1
    Het was fijn dat we onze koffers bij aankomst (savonds 23:00...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het ontbijt was niet goed georganiseerd. Er was geen plek genoeg om alle gasten die aanwezig waren te kunnen laten zitten. Een rij van meer dan een half uur voor de broodrooster. Door het grote aantal gasten konden ze de voorraad niet aan waardoor je vaak mis pakte.... Plastic bestek en servies.

    Het was fijn dat we onze koffers bij aankomst (savonds 23:00 uur) direct konden laten opslaan in het hotel, de volgende ochtend moesten we de kamer alweer om 11 uur verlaten. Dit scheelde een hoop gejouw. Ook de gratis WIFI was gewoon op de hotelkamer te benaderen :-)

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2015

    6,7
    De locatie, dicht bij vliegveld
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het feit dat extra $ 20,- op mijn credit card werd gereserveerd voor het geval we iets zouden gebruiken naast de hotelkamers. Er was helemaal geen minibar en het ontbijt was bij de kamerprijs in begrepen. Helemaal idioot was het feit dat als die extra reservering contact zou worden voldaan, dat dan $ 150,- als borg zou moeten worden betaald. Ronduit idioot en beledigend dergelijk wantrouwen richting de gasten.

    De locatie, dicht bij vliegveld

  • Beoordeeld op: 14 maart 2015

    7,5
    mooie kamer heel netjes, gratis internet
    • Vakantiereis
    • Stel

    gevraagd om taxi te bellen naar de cruiseterminal, geen officiële (zonder meter) en 55 dollar betaald om 10 min rijden, niet doen zijn oplichters

    mooie kamer heel netjes, gratis internet

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    6,7
    Prrsoneel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Lovatie

    Prrsoneel

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: