Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel St. James 2-sterren

109 West 45th Street, New York, NY 10036, Verenigde Staten

#277 van de 415 hotels in New York

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 637 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    6,9

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    7,9
    Perfecte locatie, goede bedden,
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Twee Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oud gebouw , dat was niet het probleem - de verwarming die aanstond bleef tikken alsof er iemand met een schroevendraaier tegenaan stond te kletteren. Duurde een paar minuten en daarna was het weer weg. En dat elk uur.

    Locatie, bedden,

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    8,8
    Hotel zit op een uitstekende locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 1 Tweepersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed is een kleine queensize en ligt niet super comfortabel. We sliepen op de 2e etage en daar had je veel last van geluiden van buitenaf. Probeer dus een kamer zo hoog mogelijk te bemachtigen.

    Hotel zit op een uitstekende locatie. Om de hoek van Times Square en vlak bij Bryant Park en Grand Central Station. Personeel is super vriendelijk. Kamers zijn eenvoudig en klein maar wel schoon.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    8,3
    Geweldig, midden in het bruisende hart van NY
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met Twee Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 4 nachten

    Kamer is gedateerd maar dat stoorde ons niet.

    Zeer vriendelijke ontvangst, dicht bij Times Square. Direct naast het hotel gelegenheid voor ontbijt/lunch/dinerbuffet genaamd "Cranberry". Goed bed heerlijk geslapen. Kamers hebben airco. Nette kamer

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2016

    7,1
    Comfortabele kamer met locatie als grootste pluspunt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Twee Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    Zoals gewoonlijk waren ze weer aan het werken op Times Square. Dat in combinatie met de slechte isolatie (het hotel is best verouderd), zorgt ervoor dat je 's nachts heel veel lawaai hoort. Het bed was ook niet super comfortabel. Je voelde de veren zo springen wanneer je een beweging maakte. Je moet betalen om je bagage achter te laten in het hotel. Ik vind dit persoonlijk een service waar ze geen geld voor zouden mogen aanrekenen.

    Het grootste pluspunt - waar het hotel ook het meest succesvol voor is- is de locatie. Je wandelt de straat uit en je staat recht met je neus op de prachtige lichtreclame van Times Square. Het personeel is heel erg vriendelijk en de kamers zijn bewonderenswaardig ruim.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    7,9
    Een geweldige stad! Dit hotel ligt op een toplocatie en is schoon en ruim genoeg
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 1 Queensize Bed
    • Verbleef 8 nachten

    De receptie begroette ons nooit, vergeleken met de rest van de mensen in deze stad niet megavriendelijk

    Schoon, ruim en een toplocatie!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2016

    7,1
    Rustige kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met Twee Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    De lounge zou wat gezelliger mogen.

    Rustige kamer. Aardig personeel bij receptie.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2016

    8,8
    Eenvoudig maar net hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met 1 Queensize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging super, personeel erg aardig

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    9,2
    Fijn hotel op goede locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 1 Kingsize Bed
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel vriendelijk en een super locatie.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 februari 2016

    7,1
    De locatie van het hotel, vlakbij de toeristische...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen uitzicht. Het vrouwelijke receptiepersoneel, arrogant, onvriendelijk.

    De locatie van het hotel, vlakbij de toeristische trekpleisters. Degelijke grootte van kamer. Uitgebreide ontbijtbar vlakbij met geweldige service. Vriendelijk en behulpzaam mannelijke receptie.

  • Beoordeeld op: 11 februari 2016

    8,8
    Goed hotel op een fantastische locatie net om de hoek bij...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Goed hotel op een fantastische locatie net om de hoek bij Times Square. Hele fijne receptionisten. Heel behulpzaam en zeer vriendelijk. Ontbijten kan direct bij de buren.

  • Beoordeeld op: 22 november 2015

    6,7
    Locatie
    • Groep

    Uitrusting van de kamers, bijv geen ruimte op de badkamer om een toilettas neer te zetten. Stopcontacten voor opladers zijn achter een kast te vinden.

    Locatie

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    7,1
    De ligging is geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Voor de prijs die je betaald en het feit dat het een 2-sterren hotel is viel er niet echt wat tegen. Wij waren alleen op de kamer voor te douchen en slapen.

    De ligging is geweldig! Straat uitlopen en je staat op Times Square.

  • Beoordeeld op: 25 januari 2015

    7,1
    Locatie was super, om de hoek van times square.
    • Vakantiereis
    • Stel

    WiFi viel regelmatig weg. Douche was vaak koud en maakte een sirene geluid. Verwarming maakte geluid. Uitzicht hadden we niet keken tegen een muur. Bedden erg klein in lengte. Shuttle bus die ze voor je regelen echt geen aanrader! 20 dollar pp, de bus viel bijna uit elkaar en deden er bijna 2 uur over om op LGA AirPort te komen.

    Locatie was super, om de hoek van times square. Kamers waren ruim genoeg voor twee personen en gratis WiFi aanwezig. Sommige receptionisten heel leuk andere minder geïnteresseerd. Geen kosten verbonden aan printen bij receptie.

  • Beoordeeld op: 20 december 2015

    7,9
    Perfecte loccatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotel iets uit de tijd

    Perfecte loccatie

  • Beoordeeld op: 5 december 2015

    7,5
    Dicht tegen Times Square en dus Metro ook, centraal gelegen...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dicht tegen Times Square en dus Metro ook, centraal gelegen voor andere bezoeken.

  • Beoordeeld op: 22 november 2015

    7,9
    Nette kamer, proper.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets

    Nette kamer, proper. Vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2015

    10
    Het personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    geen

    Het personeel

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    8,3
    Ligging Hotel is bijzonder gunstig, vlakbij Times Square,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ligging Hotel is bijzonder gunstig, vlakbij Times Square, Fifth Avenue, metro, station etcetera. Naast Hotel kun je goed ontbijten.

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: