Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Stanford NYC 3-sterren

43 West 32nd Street, New York, NY 10001, Verenigde Staten

#302 van de 415 hotels in New York

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3036 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    6,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 69

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    7,9
    De locatie was zeer goed met 3 metro stations vlakbij en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechts een lift dus soms moest je nogal lang wachten. De gratis WiFi was vrij traag. Het ontbijt -inbegrepen in de prijs - was nogal karig: bagels met Philadelphia kaas of druiven confituur, muffins, mini croissants en ontbijtgranen. En dat elke dag identiek hetzelfde. Een beetje meer variatie in het broodbeleg zou al een leuke verbetering zijn. Neem een pot Nutella mee:-)

    De locatie was zeer goed met 3 metro stations vlakbij en shopping opportuniteiten bij de vleet. We hadden een erg ruime kamer met twee erg grote single bedden zoals gevraagd. Het hotel was erg rustig en geen nachtlawaai.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    8,8
    De ideale uitvalsbasis voor je citytrip.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 9 nachten

    Heel druk rond het hotel ( Koreaanse wijk ), maar geen hinder van eens je binnen bent. Resto's in straat te mijden. Moeilijk bereikbaar met taxi, metro betere optie. We waren er 10 dagen, en dan wordt het ontbijt wel eentonig.

    Het ontbijt was basic maar ok. De deluxe kamer was naar NY-normen gigantisch! 32 m2! bekleding wat oubollig, maar netjes. Super ligging, heel centraal aan Penn station en vlakbij Empire state en Flat Iron building. Buurt van Flat Iron is heel gezellig, goede resto's in die buurt, en shake shack is een must. Bryant park is een oase van rust,, ook vlakbij. Personeel heel behulpzaam.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    8,3
    uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 5 nachten

    Opvallend. De geboekte ruime kamer met zithoek (niet modern ingericht en wat "geleefd") wordt niet meer aangeboden op de eigen site van het hotel.

    Locatie uitstekend. Metro op 25 meter. Ruime kamer aan de voorkant met uitzicht op straat. Nauwelijks last van lawaai. En midden in de stad mag je wat horen van sirenes e.d. Gratis Wifi voldoende voor basale acties.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    8,3
    Locatie is super!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer is gedateerd. Er is maar 1 lift aanwezig.

    Locatie is super! Op de hoek van de straat zit een metrostation. Ontbijt was ook fijn dat dit erbij zit.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    8,8
    Fijn verblijf, schone, ruime kamer, fijn hotel.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 8 nachten

    Kamer was op 8-ste verdieping, lift hiermee een 'must'. Slechts 1 lift die lang op zich liet wachten.

    Fijne kamer, goed schoon, voldoende bewegingsruimte, fijne schone, ruime badkamer. Ontbijt eenvoudig, maar goed. Faciliteiten van gratis koffie, thee, water. Vlak bij Metro. In levendige Koreaanse buurt. Rustig, geen geluidsoverlast.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    8,3
    Prima locatie voor stedentrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 10 nachten

    Ontbijt is wat beperkt (precies zoals op de foto's: bagel, cornflakes, kleine muffin, crossaint en yoghurt)

    Prima locatie, midden in Manhatten. Prima kamer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    7,5
    Als ik nog een keer naar New York ga, zal ik zeker Standford Hotel boeken.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Jammer dat er maar 1 lift aanwezig is.

    De locatie was super, om de hoek bij Times Square, metro op loopafstand, PennStation heel dichtbij, het ontbijt was basic maar voldoende, kamers goed en schoon, bedden sliepen goed.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    7,1
    Prima
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het uitzicht was verschrikkelijk, wij keken uit op een blinde muur Het ontbijt was karig en elke dag hetzelfde

    Het hotel lag op een prima centrale locatie De kamers werden dagelijks schoongemaakt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    7,5
    Prima prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Af en toe een geur van een keuken als we onze ramen open zetten gedurende de nacht. Onze kamer lag aan de achterkant. Geen uitzicht maar dat was het probleem niet. Wel de geur.

    De ligging is perfect. Een paar stappen verwijderd van metrohalte Harold Square. Fijn dat er een bagagedepot was, zodat we op onze laatste dag onze bagage niethoefden mee te sjouwen. Ontbijt is matig voldoende. Geen variatie in het aanbod. Maar je kan voldoende nemen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 maart 2018

    5,4
    Nooit meer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toen wij aankwamen had het hotel geen stroom en water. We moesten naar de 10e verdieping lopen, want de lift deed het niet. Na een uur werden onze koffers pas gebracht. In de kamer geen licht en water. We konden dus ook niet naar het toilet of douchen na een lange reis. Zeer teleurstellend en vervelend dus! De volgende ochtend was het probleem nog steeds niet opgelost waardoor we hebben besloten naar een ander hotel te vertellen. Gelukkig kregen we zonder gedoe ons geld terug.

    Locatie is top. Midden in Manhattan, om de hoek het Empire State Building en Times Square 15 min lopen. Metro en Penn Station om de hoek.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 januari 2018

    6,7
    Enkel goed voor de ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alle dagen zelfde ontbijt baggels mini croissant mini muffins granen appel Philadelphia kaas geen charcuterie geen eieren niks is ok voor 2,x maar niet meer

    Je ligt pal in het centrum naast empire statebuilding

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 20 januari 2018

    7,9
    Fijne lokatie, goede prijs/kwaliteit verhouding voor NY begrippen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi: trage vebinding tenzij je extra betaalt. Niet echt meer van deze tijd. Was voor ons niet zo’n probleem want we waren hele dagen op pad in de stad.

    Ontbijt: eenvoudig, basic maar meer dan voldoende. Lokatie: super. Hotel oogt wat gedateerd, maar is naar NY begrippen prima. Kamer was ruim, met goede bedden. Rolstoeltoegankelijlheid van het gebouw was voor ons meer dan voldoende. We hadden geen rolstoeltoegankelijke kamer gevraagd, dus daar kan ik niets over zeggen. Vriendelijk personeel; attent.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 29 december 2017

    8,8
    Centraal gelegen hotel van alle gemakken voorzien
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het toilet maakte erg veel lawaai bij doorspoelen. Het ontbijt was qua aanbod erg mager. We hebben hier slechts eenmaal gebruik van gemaakt.

    Comfortabele kamer. Van alle gemakken voorzien!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    8,3
    Super ligging, prijs kwaliteit optimaal.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen schakelaar van licht aan bed maar is te verwaarlozen in vergelijking van al het positieve.

    Zeer ruime kamer met breed bed. Propere grote badkamer. Prijs kwaliteit super en ligging optimaal. Ontbijt zeker ok voor Amerika

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 11 november 2017

    6,7
    locatie fantastisch, ontbijt en wifi niet
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 6 nachten

    wel heel basaal ontbijt, wij aten ontbeten daarom buiten hotel heeeeeeel erg: waardeloze wifi; koop je wifi: net iets minder waardeloos; vraag je het aan receptie: benadert u zelf die provider maar...

    locatie, locatie, locatie prima kamer

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    6,7
    Aardig personeel maar zeer gedateerde en aan vervanging toe zijnde kamers
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers waren gedateerd en aan vervanging toe. Kamers waren schoon, maar vloerbedekking, gordijnen en behang was smoezelig (van het vele gebruik). Ik een van de kamers leek het raam niet goed te sluiten dus last van Draaiende airco's van andere gebouwen. Zeer luidruchtige ventilator in badkamer (beide kamer 601). Na een upgrade grotere en stillere kamer gekregen. Inbegrepen ontbijt was zeer karig en eenzijdig. Maar één langzame, kleine lift voor 12 verdiepingen.

    Aardig personeel. Gezellige straat (Korea Town). Centraal gelegen, vlakbij Times Square, Empire State Building, Broadway, Rockefeller Building, etc.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    7,1
    Stedentrip New York
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 5 nachten

    Het ONTBIJT, het mag die naam eigenlijk niet dragen en het feit dat er maar 1 (super trage) lift aanwezig is.

    Daar hoef ik niet over na te denken, de ligging!! Tevens was er altijd een heerlijke douche die ons na een mooie maar zware dag weer erbovenop hielp.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    7,9
    Een goed hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijtruimte viel tegen, dit omdat de eigenlijke ontbijtruimte werd verbouwd. Het was nu te klein voor de hoeveelheid gasten.

    De lokatie was top, onder de empire state building. Metro om de hoek

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 maart 2017

    8,3
    Comfortable room for a good price in a perfect location!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Staff seemed not interested in service. Examples: Room was not ready at check-in (15.00 h), reception clerk unfriendly barking at me that it's not a guaranteed time....At check out did not question me if i enjoyed my stay...

    Perfect location, comfortable beds good bathroom, big room. Simple but nice breakfast

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2016

    5,0
    Matig hotel, gezien de prijs/kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zeer gehorig voor geluid van buitenaf, het was net of je buiten sliep, zoveel lawaai. Kamers erg krap, 1 lift voor het hele hotel, ontbijt erg karig.

    Locatie is geweldig!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    6,3
    Goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel

    Goede locatie

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    4,6
    Een goed bed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onvriendelijk personeel Veel te duur voor wat het Was

    Een goed bed.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2018

    7,9
    Prima locatie ruime kamers personeel ook vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is maar 1 lift

    Prima locatie ruime kamers personeel ook vriendelijk. Beetje oudbollig maar ach

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    7,5
    Er is maar 1 lift voor heel het hotel (12 verdiepingen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 7 nachten

    Er is maar 1 lift voor heel het hotel (12 verdiepingen!)

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    10
    De locatie en de kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ‘Uitzicht’ was een stenen muur op 50cm afstand dus vrijwel geen daglicht. Maar was echt enige minpunt.

    De locatie en de kamer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    7,9
    Schoon hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht uitzicht

    Schoon hotel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    6,7
    Prima locatie, goede kamers.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Het personeel kan wel een cursus klantvriendelijkheid gebruiken. Het ontbijt was matig.

    De kamers zijn prima.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    7,5
    Handige plek op Manhattan.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aantal dagen trap niet bruikbaar

    Locatie. Prettige sfeer en vriendelijk personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    9,2
    Prima hotel, zeker gezien de prijs-kwaliteitsverhouding. Zeer centraal gelegen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Eigenlijk niets.

    De centrale ligging in hartje Manhattan en de schone kamer. Zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    8,3
    fantastische vakantie gehad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Suite
    • Verbleef 6 nachten

    misschien iets uitgebreider ontbijt

    lekker dichtbij de metro en alles goed bereikbaar.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    10
    Ligging, schone ruime kamers, goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Suite
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was 1 lift.

    Ligging, schone ruime kamers, goed ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    6,7
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer, zeer matig ontbijtbuffet en wat verouderd van binnen

    Lokatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 maart 2018

    6,3
    Hotel in center of Manhattan.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer net naast de bar, duur voor een driesterrenhotel.

    Goede locatie en aardig personeel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 23 maart 2018

    8,3
    Lekker ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 6 nachten

    Hotel is wat verouderd. Douche was niet altijd warm.

    Lekker ontbijt. Nette kamer. Gelegen op een goede locatie.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 januari 2018

    8,8
    5 e x Stanford, dus dat zegt genoeg!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    niets

    ligging, ontbijt

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 december 2017

    7,9
    Centraal gelegen, naast empire state, macy’s en opstappunt voor bustours.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer en hotel zijn erg warm.

    Prijs/kwaliteit en zeer centraal gelegen voor een citytrip.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    7,5
    Top plek, goede prijs
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Het uitzicht, was een betonnen muur :)

    De locatie was absoluut top!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    8,3
    Voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie midden in Manhattan. Vriendelijk personeel,ruime kamer (juniorsuite),oké-ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    10
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Suite
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    8,8
    De lokatie is erg goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De lift heeft misschien wat onderhoud nodig

    De lokatie is erg goed. Dicht bij alle grote landmarks

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    7,1
    Lekker centraal.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vrij duur. Simpel ontbijt.

    Lekker centraal.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 november 2016

    7,9
    Goed.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    De service en de vriendelijkheid, of het gebrek daaraan, van het personeel aan de balie.

    De locatie.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 15 november 2016

    9,2
    dit hotel is beter dan het hotel ernaast waar we vorig jaar verbleven
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    het ontbijt

    prijs kwaliteit verhouding : zeer goed propere kamers met alle voorzieningen goede bedden.

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    7,5
    Prima locatie, nette kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijtruimte was een paar keer helemaal vol. Redelijk basic ontbijt.

    Prima locatie, nette kamers. Niet groot, maar helemaal in orde. Koelkast met gekoeld water bij aankomst, kluisje, strijkplank. Zeker voor de prijs, dik tevreden. En metro op 20 meter.

  • Beoordeeld op: 11 mei 2016

    6,3
    Goede locatie vlak in het midden van Manhattan met het...
    • Vakantiereis
    • Groep

    De gratis wifi in vele diners en bars was beter dan de wifi in het het hotel. Zelfs eenvoudige sites laden was soms niet mogelijk. Ontbijt was zeer beperkt en ééntonig. Ik reisde al veel rond en dit was de eerste keer dat ik de prijs vrij hoog vond voor de kwaliteit die ze te bieden hadden.

    Goede locatie vlak in het midden van Manhattan met het Empire State net om de hoek en Times Square op wandelafstand. Ook het metrostation op 34th street ligt op wandelafstand en biedt heel wat mogelijkheden. De mooie lounge bar op het 2de verdiep moet men zeker eens bezoeken.

  • Beoordeeld op: 23 april 2016

    7,1
    De locatie is super.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel is vergane glorie. Dit zie je bijvoorbeeld aan de rode luifels aan de buitenkant (nu vies en versleten). Verder was de lobby, de gang en de lift vroeger wel mooi, maar nu is het ouderwets. De ramen zijn vies aan de buitenkant. Zonde.

    De locatie is super. Middenin Korea Town dus veel Aziatische eetgelegenheden in de straat. De kamer was ruim (ruimer dan Hilton Garden-Inn Chelsea). Het ontbijt was bij de prijs inbegrepen waar we ook gebruik van hebben gemaakt omdat ontbijten in de buurt duur is.

  • Beoordeeld op: 17 maart 2016

    6,3
    personeel is vriendelijk, supergoede locatie, kamers waren...
    • Vakantiereis
    • Stel

    ontbijt was beperkt en ook de ontbijtzaal heel ongezellig en beperkte plaatsen, verouderd hotel en dat is duidelijk merkbaar

    personeel is vriendelijk, supergoede locatie, kamers waren proper en ruim genoeg

  • Beoordeeld op: 24 februari 2016

    7,5
    Goede locatie en een aardige kamer, groter dan ik vante...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Erg warm op de kamer wat we zelf niet konden aanpassen. Ontbijt is wel okee maar niet veel speciaals.

    Goede locatie en een aardige kamer, groter dan ik vante voren had verwacht op basis van andere beoordelingen.

  • Beoordeeld op: 26 november 2015

    7,1
    De locatie in de stad is werkelijk fantastisch, je loopt...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het ontbijt was ontzettend amateuristisch. Voor zo'n prijs mag je meer verwachten. Je moest in de rij staan en hopen op een gammel tafeltje. Wij waren met 5 man en konden nooit bij elkaar zitten. Het eten was erg sober - geen aanrader!

    De locatie in de stad is werkelijk fantastisch, je loopt binnen 10 minuten naar Times Square en je zit onder het Empire State Building.

  • Beoordeeld op: 19 november 2015

    8,8
    De locatie is super.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt is ronduit karig.

    De locatie is super. Binnen tien minuten sta je op Times Square, netro stopt om de hoek, goed restaurant op loopafstand (Martinique) net als een supermarkt

  • Beoordeeld op: 9 november 2015

    7,1
    Locatie is perfect, vlakbij metrostation die je eenvoudig...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Voor deze prijzen mag je niet te veel klagen, maar verwacht niet veel van de faciliteiten van het hotel. Kamer is ruim en bed is goed, meer heb je niet nodig.

    Locatie is perfect, vlakbij metrostation die je eenvoudig naar uptown of downtown brengt.

  • Beoordeeld op: 5 november 2015

    5,0
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Maar een lift, dus best veel wachten als je op 12 hoog zit. Uitzicht heel matig. Temperatuur in de kamer veel te warm en niet te regelen. Ramen kunnen amper open. Er is geen lobby, meer een bankje voor de lift.

    Vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 26 september 2015

    6,3
    Ruime, comfortabele kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Onvriendelijk personeel vooral aan de receptie, geen aangename sfeer, hoewel ruim een half jaar op voorhand geboekt, bleek de gevraagde kamer niet beschikbaar, er werd met tegenzin naar een oplossing gezocht voor de dag nadien, kamer gekregen zonder daglicht met zicht op buitenmuur

    Ruime, comfortabele kamer

  • Beoordeeld op: 10 juni 2015

    6,3
    Locatie hotel, perfect
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen zitje op de kamer en geen bar aanwezig. Happy hour en gratis koffie en thee tot 16:00 uur. Je komt pas na dat tijdstip terug in hotel. Ontbijt bagels bagels en croissants. Beleg roomkaas en jam. Als je vroeg ontbeet had je nog kans op een appel. Alle dagen het zelfde. Ook banken en stoelen doorgezakt en te laag.

    Locatie hotel, perfect

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    5,8
    het ligt om de hoek van Herald Sqaure direct bij een metro...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    kamer met uitgezicht tegen de zijgevel van gebouw er naast. Verouderd met een matig werkende douche.

    het ligt om de hoek van Herald Sqaure direct bij een metro station

  • Beoordeeld op: 23 april 2015

    6,7
    Gratis wifi werkte prima, locatie is perfect in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel

    1 lift is net iets te weinig, zeker als het druk is. Personeel niet echt uit op contact. Qua prijs goede keus, hotel is echter sober/oubollig.

    Gratis wifi werkte prima, locatie is perfect in het centrum. Metro op nog geen 25 meter, supermarkt om de hoek.

  • Beoordeeld op: 26 februari 2015

    4,2
    Ik heb hier een week verbleven in dit hotel en ik was...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ik heb hier een week verbleven in dit hotel en ik was allerminst tevreden. De koude van buiten kwam gewoon binnen in de kamer en badkamer ondanks gesloten ramen, daglicht kregen we al niet binnen in de kamer omdat we op een muur uitkeken. De eerste dagen van ons verblijf hadden we bruin vies water in de badkamer, na dit te melden gelukkiglijk wel opgelost. Het ontbijt is zeer triestig te noemen, enkele bagels en cakejes en mini croissants kon je krijgen en dan 1 soort confituur en philadelphia. Dit was het. Geen eitjes, geen ham of kaas te bespeuren, geen chocopasta, ronduit triestig is dit gewoon. Borden kennen ze ook precies al niet en deftig bestek, want de borden waren uit karton en het bestek was van plastiek, voor een hotel kan dit echt niet, en al zeker niet in een wereldstad als New York. De eerste dagen moesten we ook zeker 20min wachten vooraleer we een zitplaats hadden aan het ontbijt, dit omdat de ontbijtzaal veeeeeel te klein is ten opzichte van het aantal kamers die het hotel aanbiedt. Nee hier zien ze mij nooit meer terug. Prijs/kwaliteit verre van waard.

  • Beoordeeld op: 23 februari 2015

    9,2
    Hotel is heel centraal gelegen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Helemaal niets.

    Hotel is heel centraal gelegen. Weinig keuze in ontbijt echter voldoende om de dag te beginnen. Grote familie kamer voor verblijf met 5 personen. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Vanuit onze hotelkamer hadden we uitzicht op het Empire State Building.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    7,5
    Prima hotel op goede locatie, simpel ontbijt echter wel...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Prima hotel op goede locatie, simpel ontbijt echter wel genoeg

  • Beoordeeld op: 7 mei 2016

    7,1
    locatie is top
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ontbijt.....

    locatie is top

  • Beoordeeld op: 1 mei 2016

    3,3
    Lawaai!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lawaai!!!!!

  • Beoordeeld op: 12 maart 2016

    7,5
    Het ontbijt is Amerikaans, bagels en kleine croissants en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt is Amerikaans, bagels en kleine croissants en cupcakes, koffie, thee of sap.

  • Beoordeeld op: 7 maart 2016

    5,0
    Locatie: vlakbij Penn Station en metrostation om de hoek.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Simpel ontbijt en hotel is wat viezig.

    Locatie: vlakbij Penn Station en metrostation om de hoek.

  • Beoordeeld op: 20 februari 2016

    10
    Geweldige locatie, vriendelijk personeel en prima kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geweldige locatie, vriendelijk personeel en prima kamer.

  • Beoordeeld op: 26 januari 2016

    9,2
    locatie, ontbijt, vriendelijkheid
    • Vakantiereis
    • Groep

    locatie, ontbijt, vriendelijkheid

  • Beoordeeld op: 1 januari 2016

    7,5
    Locatie van het hotel en de prijs
    • Vakantiereis
    • Stel

    bed was aan de harde kant

    Locatie van het hotel en de prijs

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    7,1
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prijs kwaliteit

    Locatie

  • Beoordeeld op: 15 juni 2015

    8,3
    ligging alles in de buurt.
    • Vakantiereis
    • Groep

    buiten heeel druk door de gunstige ligging

    ligging alles in de buurt.

  • Beoordeeld op: 25 januari 2015

    7,5
    Gratis WIFI werkt echt wel heel goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het ontbijt was niet slecht, maar zeer basic.

    Gratis WIFI werkt echt wel heel goed.

Er zijn ook 15 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 69

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: